.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ-ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣ. 3-0 7η αγ. Α-1 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ



Σε έναν αγώνα που θύμιζε κάτι από ντέρμπυ παλιότερων εποχών μόνο στο 1ο ημίχρονο (χωρίς όμως να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο), οι γηπεδούχοι δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στη νίκη ανεβάζοντας την απόδοσή τους στο 2ο ημ.

Αλλά η σπουδαιότερη είδηση του συγκεκριμένου αγώνα είναι πως 4 βασικοί ποδοσφαιριστές είδαν τον αγώνα έξω από το γήπεδο (!), τιμωρημένοι από το Δ.Σ. Ο Σιαματάς, ο Ζάχαρης, ο Τουρφαντίδης και ο Κωνσταντινίδης παρακολούθησαν το 1ο ημίχρονο παρέα με τον κ. Κυριατζάκη και τον κ. Γιώργο Κωνσταντινίδη κάτω από την κλαίουσα ιτιά, στον χώρο από τον οποίο παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας του ο επίτιμος πρόεδρος των Φιλίππων, και το 2ο ημ. πίσω από τα κάγκελα του γηπέδου.

Αξίζει να αναφερθεί πως και οι τρεις σκόρερς πανηγύρισαν τα γκολ που πέτυχαν μαζί με τους τιμωρημένους συμπαίκτες τους..

Αν προσθέσουμε πως η ομάδα ξεκίνησε χωρίς Μπαρμπουτέλη και Ιωαννίδη (οι οποίοι δεν αγωνίσθηκαν καθόλου τελικά..) καταλαβαίνει εύκολα κανείς πως ο αγώνας θα μπορούσε να πάρει δυσάρεστη τροπή για τους γηπεδούχους, εάν αυτοί που κλήθηκαν να αντικαταστήσουν τους απόντες δεν είχαν τόσο καλή απόδοση (ειδικά στο 2ο ημ.) και αν οι φιλοξενούμενοι εμφανιζόταν το ίδιοι δυνατοί και αποτελεσματικοί όπως την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στο Καλαμπάκι όπου είχαν επικρατήσει με το εντυπωσιακό 2-5..

Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση..

Β.Ζ.