.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΔΟΞΑΤΟ-ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ 4-1 - ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟ - 6 ΒΑΘΜΟΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ - ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ !





Καμία υπερβολή! Αυτή είναι η κυριολεκτική ερμηνεία του περίφημου ρητού "ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ" . Μια από τις ερμηνείες του είναι πως δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε εύκολα, αλλά και ούτε να απογοητευόμαστε με την πρώτη ατυχία.

Οι Φίλιπποι Δοξάτου, μετά την ήττα στον Άγιο Αθανάσιο την 7η αγωνιστική, έχουν ένα εντυπωσιακό "σερί" νικηφόρων αποτελεσμάτων σε έξι αγώνες, κάτι που οδήγησε την ομάδα του κ. Τσεβρετζή στην κορυφή της βαθμολογίας της Α' κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Δράμας, με 6 βαθμούς διαφορά από την 2η Προσοτσάνη, και εκτός αυτού, όλο και περισσότεροι άνθρωποι του ποδοσφαίρου στο νομό μας, παραδέχονται πως η ομάδα του Δοξάτου παίζει το πιο όμορφο ποδόσφαιρο που συνδυάζει θέαμα και ουσία, και πλέον, θεωρείται σχεδόν απ' όλους ως το μεγαλύτερο "φαβορί" για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή, αλλά και του κυπέλλου Δράμας.


Ποιοι πέρασαν στους "16" του Champions League

ΠΗΓΗ: http://www.neakriti.gr/?page=newsdetailsports&DocID=1097774&srv=146
Ποιοι πέρασαν στους "16" του Champions League
11/12/2013, 23:58

Η φάση των ομίλων του Champions League 2013-2014 και 16 ομάδες συνεχίζουν στην επόμενη φάση, αλλά και 8 θα παίξουν στους "32" του Europa League μέσω της 3ης θέσης. Η κλήρωση για τους "16" θα διεξαχθεί την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 13:00 στη Νιόν της Ελβετίας.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε μέσω της δεύτερης θέσης του ομίλου του, έτσι οι πιθανοί του αντίπαλοι είναι οι 7 ομάδες που κατέκτησαν την κορυφή στους υπόλοιπους (δεν μπορεί να κληρωθεί με την Παρί Σεν-Ζερμέν).