.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Η ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΣ


Παλιές καλές εποχές για το Δραμινό ποδόσφαιρο.


doxa
Παλιές καλές εποχές για το Δραμινό ποδόσφαιρο.

Τότε που όλος ο φίλαθλος κόσμος της χώρας, αναγνώριζε το δραμινό ποδόσφαιρο που επάξια εκπροσωπούσε στα μεγάλα σαλόνια η ΔΟΞΑ.


Τότε που η σύνθεση των ομάδων αποτελούνταν από Ελληνόπουλα και όχι ανά τον κόσμο ποδοσφαιριστές.
Τότε που η επαρχία αποδείκνυε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ήταν μόνο το Π.Ο.Κ., δεν ήταν μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.
Τότε που το ελληνικό ποδόσφαιρο – κυρίως της επαρχίας – ήταν καθαρά ερασιτεχνικό και οι ποδοσφαιριστές της έπαιζαν μπάλα για την φανέλα, για την πόλη τους, για το ότι τους άρεσε αυτό που έκαναν, άντε και για καμιά … πάστα, και για καμιά εκδρομούλα σε άλλες πόλεις.
Τότε που όταν έλεγες τη λέξη «λεγεωνάριος» στο νου σου έρχονταν κάποιοι Γάλλοι εθελοντές που πολεμούσαν στην έρημο χωρίς ποτέ να περνά από το μυαλό σου πως θα έρθει η στιγμή που και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα … εμπλουτίζονταν από ποδοσφαιριστές που σύντομα θα αποκαλούνταν … λεγεωνάριοι.
Στη φωτογραφία μας φίλαθλοι της Δόξης καλοσωρίζουν τον προπονητή Μαρτίνι με ένα τεράστιο πανό που τον ενημερώνουν πως «Η ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΣ».
Και φυσικά είχαν δίκαιο.

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΝ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΪΑΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙΟΥ- ΠΟΤΕ ΙΔΡΥΘΗΚΕ




Δράμα - Δεκέμβριος 1970


palia_drama_210312
Από το έντυπο της Νομαρχίας Δράμας «ΔΡΑΜΙΝΑ ΝΕΑ» Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου 1970.

ΠΗΓΗ: http://www.proinos-typos.gr/gr/2011-12-01-09-02-54/1869---1970.html

9.7.12 Προφυλακίστηκε πρώην Γενικός Διευθυντής Δήμου στην Δράμα! Θερμό προβλέπεται το καλοκαίρι για την Αυτοδιοίκηση - ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΤΟΥ!