.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ : Ο Απόστολος Γκλέτσος, η Μερσεντές του Δημάρχου και τα κινητά…

13:53Ο Απόστολος Γκλέτσος, η Μερσεντές του Δημάρχου και τα κινητά…

  • 5073
     
Όταν ο Απόστολος Γκλέτσος εκλέχτηκε Δήμαρχος Στυλίδας τον ενημέρωσαν ότι έχει Mercedes και οδηγό για τις μετακινήσεις του.
apostolos-gkletsos
Η Mercedes E200 είχε αγοραστεί από την προηγούμενη Δήμαρχο Στυλίδας κ. Αλέκα Καραγεώργου – Σχορετσανίτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο της Δημάρχου είχε μεταλλικό χρώμα, αυτόματο κιβώτιο, ηλιοροφή, Comand Audio 50, ηλεκτρική κουρτίνα πίσω, ηλεκτρικούς αναδιπλούμενους καθρέπτες και…κόστισε στο Δήμο 25.000 ευρώ.
Μόλις ο Απ. Γκλέτσος ανέλαβε καθήκοντα, έδωσε εντολή το αυτοκίνητο να πουληθεί, για να μην επιβαρύνει τον Δήμο με τα έξοδα συντήρησης και ο οδηγός να επιστρέψει στη θέση του.
Για την ιστορία το αυτοκίνητο το πήρε ο ΟΔΔΥ και ο Δήμος εισέπραξε κάτι παραπάνω από 11.000 ευρώ, ενώ ο Γκλέτσος κυκλοφορεί με το δικό του, που είναι αγροτικό, για να μπορεί να πηγαίνει και στα ορεινά χωριά.
Και τα κινητά τηλέφωνα;
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ κάτι ανάλογο έγινε και με τα κινητά τηλέφωνα στο Δήμο Στυλίδας.
Ο Γκλέτσος βρήκε ένα καθεστώς, σύμφωνα με το οποίο τα κινητά τηλέφωνα της Δημάρχου, των Αντιδημάρχων και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου τα πλήρωνε ο Δήμος.
Όταν βγήκε ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε εντολή να κοπούν και όλοι πλέον πληρώνουν τα κινητά από την δική τους τσέπη και όχι με χρήματα των Δημοτών.
Πηγή: lamiareport.gr
- See more at: http://arouraios.gr/2014/02/o-apostolos-gletsos/#sthash.0DyJ9B0t.dpuf

Δημιουργία Δημοτικής Κίνησης «Ανοιχτή Παρέμβαση» στο Δήμο Δοξάτου

Σημ. "Δοξατινών Νέων": Μήπως η ορθή ημερομηνία είναι 26/1/2014 και όχι 26/1/2012 ;

Δημιουργία Δημοτικής Κίνησης «Ανοιχτή Παρέμβαση» στο Δήμο Δοξάτου Επιλεγμένο

11 Φεβ 2014 @ 22:17 | Έγραψε η Συντακτική ομάδα


Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Δημιουργία Δημοτικής Κίνησης «Ανοιχτή Παρέμβαση» στο Δήμο Δοξάτου


11 Φεβ 2014 @ 22:17

Κατηγορία Τοπικές ειδήσεις

Συντακτική ομάδα
χορηγός κατηγορίας

Google bookmarkTwitterFacebook

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τη δημιουργία της Δημοτικής Κίνησης «Ανοιχτή Παρέμβαση» στο Δήμο Δοξάτου και ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΑΡΧΩΝ.

Στο Δήμο Δοξάτου, μετά από πρωτοβουλία ενεργών πολιτών και αφού προηγήθηκε μια δημιουργική συζήτηση για την προοπτική του Δήμου μας, δημιουργήθηκε η Δημοτική Κίνηση «Ανοιχτή Παρέμβαση» με στόχο και φιλοδοξία να παρέμβει ΣΗΜΕΡΑ στα ουσιαστικά θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία για να δώσουμε όραμα και προοπτική ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.
Στην πρώτη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στις 26/01/2012 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Καλαμπάκι, ψηφίστηκε η διακήρυξη αρχών της Κίνησης, δημιουργήθηκαν ομάδες εργασίας για την επεξεργασία θέσεων και προτάσεων, ενώ ορίστηκε προσωρινή Συντονιστική Γραμματεία για την εκπροσώπηση της Κίνησης μέχρι την εκλογή Συντονιστικής Γραμματείας και επικεφαλή της Κίνησης το αμέσως επόμενο διάστημα.
Όπως αναφέρεται στη διακήρυξη αρχών, «Η Δημοτική Κίνηση Ανοιχτή Παρέμβαση αφορά στο Δήμο Δοξάτου, αποτελεί Κίνηση Πολιτών και είναι ανοιχτή σε όλους τους ενεργούς δημότες που επιθυμούν να συντονίσουν τη σκέψη και τη δράση τους και δε βολεύονται να «ασκούν» το δημοκρατικό τους καθήκον για μια μόνο στιγμή κάθε τέσσερα ή πέντε χρόνια. Αποτελεί παρέμβαση ιδεών, οραμάτων, λόγου και δράσης, ώστε να διεκδικήσουμε μια Αυτοδιοίκηση ισχυρή, σύγχρονη, διαφανή, δημοκρατική, κοινωνικά ευαίσθητη, συμμετοχική, αποτελεσματική. Η Κίνηση αυτή είναι ανεξάρτητη και αυτόνομη από οποιαδήποτε παρέμβαση, κηδεμονία ή στήριξη κομμάτων, κρατικών φορέων, εταιρειών και οργανισμών, μηχανισμών πολιτικής και οικονομικής εξουσίας. Είναι, όμως, απόλυτα εξαρτημένη από τους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας, τα προβλήματα, τις ανάγκες , τις ανησυχίες τους και τις προτάσεις τους.»
Η Δημοτική Κίνηση «Ανοιχτή Παρέμβαση» για την καλύτερη επικοινωνία με τους δημότες και φίλους δημιούργησε σελίδα στ face book με ηλεκτρονική διεύθυνσηhttps://www.facebook.com/kinisi.politon.doxato

Για τη Δημοτική Κίνηση «Ανοιχτή Παρέμβαση» Δήμου Δοξάτου
Τα μέλη της προσωρινής Συντονιστικής Γραμματείας
Παπάζογλου Μιχάλης, Θεοδωρίδου Αθανασία, Χατζηαθανασιάδης Νίκος, Ξανθόπουλος Αλέξανδρος

ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ - ΔΟΞΑΤΟ - 11 ΦΕΒ 2014 - ΒΙΝΤΕΟ