.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ-4 ΝΟΕ 2010-ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ









ΔΟΞΑΤΟ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 1-3-ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΡΑΜΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2010-11

ΔΟΞΑΤΟ – ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ 1-3



Φάσεις αγώνα





Στο 4 Ο Τουλούπης με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Πετρίδη θα κάνει το 1-0 για το Δοξάτο.




Στο 15 Ο Μουρατίδης Στέλιος μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κασάπη με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι θα κάνει το 1-1 για τον Πανδραμαϊκό.




Στο 25 Ο Μούτσιος από κοντά με πλασέ θα κάνει το 1-2 αφού πήρε την μπάλα από κεφαλιά πάσα του Μαρκόπουλου.




Στο 32 Ο Μαρκόπουλος με κεφαλιά μέσα από την περιοχή κοντά στο σημείο του πέναλτι έκανε το 1-3. Τη σέντρα έκανε ο Λειβαρδινός.




Στο 48 Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καραγιαννίδης Γιώργος για μαρκάρισμα σε αντίπαλο.




Στο 57 Τέτατετ ο Ιωαννίδης πλασέ πάνω στον τερματοφύλακα.




Στο 58 Σουτ του Ντίνα η μπάλα στο χέρι του Ευθυμιάδη και διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για πέναλτι που δεν δόθηκε.




Στο 68 Πτώση του Ντίνα μέσα στην περιοχή και νέες διαμαρτυρίες του Δοξάτου για πέναλτι που δεν δόθηκε.




Στο 72 Διαμαρτυρίες του Δοξάτου ότι κακώς δεν αποβλήθηκε ο Κασάπης με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση.




Στο 78 Σέντρα του Ντίνα κεφαλιά του Μητσικίδη από τα δύο μέτρα εντυπωσιακή απόκρουση του τερματοφύλακα.






Τα στοιχεία του αγώνα




Διαιτητής: Πράσατζης

ΔΟΞΑΤΟ: Βεζυρτζόγλου, Παντζαρίδης, Μόσχος(46’ Ιωαννίδης), Μπαρμπουτέλης, Ντίνας, Πετρίδης(40’ λ. τ. Ζάχαρης), Σιαματάς, Καραγιαννίδης Γιώργος, Μητσικίδης, Τουλούπης(46’ Θεοφανίδης), Φλώρος.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ: Σκιαθίτης, Λειβαρδινός, Δημίου, Μαριάδης(65’ Μητρούσης), Ευθυμιάδης, Δημητριάδης, Τουρφαντίδης(46’ Σαϊνίδης), Κασάπης, Μαρκόπουλος, Μούτσιος(82’ Κομβολίδης), Μουρατίδης Στέλιος.

ΠΗΓΗ: http://www.dramagoal.gr/news_details.php?id=1923

Χρυσή ευκαιρία έχασαν οι Φίλιπποι να πάρουν μια σπουδαία πρόκριση απέναντι στον Πανδραμαϊκό. Μετά από χρόνια θα τη θυμόμασταν αυτή την ημέρα, γιατί ο Πανδραμαϊκός, παρόλη την μακρόχρονη κρίση που τον μαστίζει, με αποτέλεσμα να έχει μεταβληθεί σε ομάδα - ασανσέρ μεταξύ Δ' Εθνικής και Α' Τοπικού, εξακολουθεί να παραμένει το δεύτερο μεγαλύτερο "όνομα" στον χώρο του ποδοσφαίρου της Δράμας, χωρίς βεβαίως να θέλω να υποτιμήσω την εκπληκτική Προσοτσάνη των τελευταίων ετών..
Η εμφάνιση του Πανδραμαϊκού στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν τέτοια που επέτρεπε στους λίγους αλλά πιστούς φίλους των Φιλίππων που βρέθηκαν στο γήπεδο να ελπίζουν στην ανατροπή του σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, αν και η ομάδα τους αγωνιζόταν σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του με 10(!) παίκτες..
Προσωπικά πιστεύω πως ήταν λάθος η επιλογή του κ. Βασιλειάδη να ξεκινήσει τον αγώνα χωρίς τους Ζάχαρη, Ιωαννίδη και Θεοφανίδη.
Προφανώς και θα είχε τους λόγους του για αυτή την επιλογή ο προπονητής του Δοξάτου, αλλά μιλώντας καθαρά αγωνιστικά, σύμφωνα δηλαδή με αυτό που είδα στον αγωνιστικό χώρο, επιμένω πως απέναντι σε αυτόν τον Πανδραμαϊκό(που πιθανώς να είχε αρκετές απουσίες βασικών του ποδοσφαιριστών..) και με την θέληση και το πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Δοξάτου, χάθηκε η ευκαιρία για την πρόκριση, και γιατί όχι, η διεκδίκηση του τροπαίου μέχρι το τέλος!
Τέλος, ένα μικρό σχόλιο για τον "άρχοντα" του αγώνα κ. Πράσατζη.
Ο κ. Πράσατζης θεωρείται από τους καλύτερους διαιτητές της Δράμας, και συμφωνώ κι εγώ..
Στον συγκεκριμένο αγώνα όμως δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, παίρνοντας λάθος αποφάσεις, που έτυχε να είναι ευνοϊκές για την ομάδα του Πανδραμαϊκού. Ίσως αν βρισκόταν σε καλύτερη μέρα, με λιγότερα λάθη, ακόμη και με 10 ποδοσφαιριστές το Δοξάτο να διεκδικούσε μέχρι το τελευταίο λεπτό την πρόκριση... Και εξηγώ, για όλους τους φίλους που δε είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα: Σε δύο περιπτώσεις δεν κατελόγισε πέναλτυ υπέρ του Δοξάτου, ενώ δεν απέβαλλε με απευθείας κόκκινη τον Κασάπη του Πανδραμαϊκού όταν χειροδίκησε εναντίον του Μπαρμπουτέλη(απ. ό, τι μας λένε συνεχώς οι "γνώστες", η πρόθεση τιμωρείται και όχι το αποτέλεσμα μιας ενέργειας σε τέτοιες περιπτώσεις..). Φάσεις καθοριστικές για την εξέλιξη του αγώνα δηλαδή..
Ζάχαρης Βασίλης.






--------------------------------------------------------------------------------

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ "ΟΥΡΑ" ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΞΑΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Σε προηγούμενη ανάρτηση είχα αναφερθεί στο φαινόμενο "CHEMTRAILS". Την 23η Σεπτεμβρίου του 2010 είχα μαγνητοσκοπήσει περίεργες "ουρές" αεροπλάνων πάνω από το Δοξάτο(που προφανώς φαινόντουσαν από όλη την ευρύτερη περιοχή..) που έμοιαζαν, και μάλιστα πολύ, με αντίστοιχες "ουρές" από πολλά βίντεο ανά τον κόσμο.. Σε εκείνη την ανάρτηση είχα μεταφέρει και ένα βίντεο από ελληνική εκπομπή που αναφερόταν στο συγκεκριμένο φαινόμενο.. Κάποιοι, που έχουν αντίστοιχους προβληματισμούς και έχουν ασχοληθεί, σχολίασαν εκείνη την ανάρτηση, αλλά και το βιντεάκι στο youtube και ανέφεραν παρόμοια φαινόμενα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας....

Το πρωί της Τετάρτης 3 Νοεμβρίου 2010, γύρω στις 9 και μισή το πρωί, είδα αυτή την πολύ μακριά "ουρά" από τα καύσιμα(;) ενός αεροπλάνου και το μαγνητοσκόπησα...

Αμέσως μετά πήγα στην Δράμα για κάποια δουλειά, την οποία την τελείωσα σχεδόν αμέσως και επέστρεψα πολύ γρήγορα, με το δικό μου αυτοκίνητο. Το θέαμα στον ουρανό, καθώς γυρνούσα προς το Δοξάτο, ήταν εντυπωσιακό, από διάφορους σχεδιασμούς που σχημάτιζαν αρκετές τέτοιες "ουρές".. Δυστυχώς, δεν είχα μαζί μου την κάμερα για να τραβήξω μερικά πλάνα..

Ακόμη κι αν είναι ένα απλό φυσικό φαινόμενο(λόγω καιρού κλπ..) σίγουρα είναι ενδιαφέρον για όσους ασχολούνται με τέτοιου είδους θέματα...