.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΟΝ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ ΟΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ - 16:30 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑΑ1΄   ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
3H ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 29.09.2012 ΩΡΑ 16.30ΓΗΠΕΔΟΔΙΑΙΤΗΤΗΣΒΟΗΘΟΣ Α΄ΒΟΗΘΟΣ Β΄
ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥΜ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥΣΠΥΡΟΓΛΟΥ           Γ.ΡΑΒΙΚΑΛΗΣ        Π.ΒΑΝΤΣΗΣ           Ι.
Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥΔΗΜ.ΣΤ. ΔΡΑΜΑΣΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ     Α.ΑΝΔΡΕΟΓΛΟΥ     Σ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ       Σ.
Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥΚΡΑΧΤΙΔΗΛΟΥΚΙΔΗΣ              Α.ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ   Ι.ΜΙΜΑΝΗΣ          Α.
Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗΣ  Ν.ΚΩΝ/ΔΗΣ            Κ.ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ       Κ.
Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥΚΑΛΑΤΖΙΔΗΣ         Σ.ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ      Α.ΚΕΣΑΠΙΔΗΣ        Ι.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Γ.ΔΕΛΗΜΠΑΙΔΗΣ   Θ.ΚΑΡΝΕΖΟΣ  


ΠΗΓΗ: http://www.draminaspor.gr/gr/index.php/2010-08-20-06-16-15/2065--29-30-2012.html

Δωρεάν Μαθήματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Για Τους Μαθητές Μας


Published On: Πε, Σεπ 27th, 2012

Δωρεάν Μαθήματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Για Τους Μαθητές Μας

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Δράμας συνεχίζει και φέτος την παροχή δωρεάν μαθημάτων κοινωνικής αλληλεγγύης  για τους οικονομικά αδύνατους μαθητές.
Τα τμήματα της πρόσθετης διδακτικής στήριξης άρχισαν ήδη να λειτουργούν στο 4ο ΓΕΛ για τους μαθητές Λυκείου όλων των τάξεων και κατευθύνσεων, μετά το τέλος του κανονικού προγράμματος, ενώ υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας τμημάτων και σε άλλα Λύκεια της περιφέρειας,
Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια παρακαλούνται να το δηλώσουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ.
Παρακαλούνται οι Διευθυντές/τριες των Λυκείων να ενημερώσουν τους μαθητές για την έναρξη των μαθημάτων. Οι μαθητές μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο διευθυντή του σχολείου τους.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος

Μπαλάσκας Λάμπρος
Ο Γενικός Γραμματέας


Σαλπιστής Γεώργιος


ΠΗΓΗ: http://godrama.gr/%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B3-2/

Δωρεάν Σπιρομετρικός Έλεγχος Της Αναπνευστικής Λειτουργίας Στις 03/10/2012 στο ιατρείο του Δήμου Δράμας, στο ισόγειο του Διοικητηρίου, γραφείο 125, από 9:00 έως 2:00


Published On: Πα, Σεπ 28th, 2012

Δωρεάν Σπιρομετρικός Έλεγχος Της Αναπνευστικής Λειτουργίας Στις 03/10/2012

Στα πλαίσια της προσπάθειας για έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ) , ο Δήμος Δράμας με το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, σε συνεργασία  με κλιμάκιο ιατρών πνευμονολόγων από Ν. Δράμας και από Ν. Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει δωρεάν σπιρομετρικό έλεγχο της αναπνευστικής λειτουργίας στις 03/10/2012, στο ιατρείο του Δήμου Δράμας, στο ισόγειο του Διοικητηρίου, γραφείο 125, από 9:00 έως 2:00. Σ’ αυτήν την εξέταση θα υποβληθούν άτομα ηλικίας 40 ετών και άνω, καπνιστές, ενεργοί και πρώην.

ΔΟΞΑ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ 16:45 ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΣΕΠ 2012 - ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΘΥΡΑ 4!


Συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω με το παρακάτω κείμενο.

Ηλίας Πατσιούρας: «Η θύρα 4  στο φίλαθλο της Δόξας»!!
Ένα πολύ εύστοχο κείμενο που αφορά το θέμα της θύρας 4 ανέβασε πριν από λίγο στην προσωπική του σελίδα, ο γνωστός δραμινός νομικός Ηλίας Πατσιούρας την οποία και σας παραθέτουμε παρακάτω:
«Η θύρα 4 δεν άνηκε ούτε ανήκει σε κανένα σύνδεσμο, θα ανήκει πάντα στο λαό , στον οπαδό, στο φίλαθλο της Δόξας!! Η κερκίδα, το αποκαλούμενο και «πέταλο» κάθε γηπέδου έχει ιδιαίτερη σημασία για τον οπαδό κάθε ομάδας, αποτελεί και έχει από μονό του ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδας. Φιλοξενούνται ιδιαίτερες τάξεις ανθρώπων, όπως οι πιο δυναμικοί οπαδοί της ομάδας που με τη φωνή ζωντανεύουν το γήπεδο, δίνοντας το ρυθμό σε όλους τους θεατές, οι πιο ρομαντικοί, αυτοί δηλαδή που ξεκίνησαν από το πέταλο και έχοντας φτάσει σε μια μέση και μεγάλη ηλικία το επιλεγούν ως σημείο ακόμα αυτοπροσδιορισμού τους, οι άνθρωποι που δεν έχουν την οικονομική άνεση να πάρουν το εισιτήριο μια θύρας – στο κέντρο του γηπέδου, αλλά που όλοι την εβδομάδα θυσιάζουν ακόμα και τις στοιχειώδεις ανάγκες τους, ακόμα και δανείζονται για να μπούνε στη «φθηνή κερκίδα».
Είτε συνειδητή είτε επιλογή ανάγκης η παρουσία του κόσμου στη θύρα 4 του γηπέδου μας έχει γράψει τη δική της ιστορία… Θεωρώ εκτός λογικής, στα όρια του αδιανόητου και της ανθρώπινης παράνοιας το κλείσιμο της θύρας 4. με το κλείσιμο δε διώχνεις τον ενοχλητικό τον επικίνδυνο, κατά την άποψη σου Πρόεδρε, σύνδεσμο, απομακρύνεις τον φίλαθλο της Δόξας από τη γωνιά του, από τη συνήθεια του, από τις αναμνήσεις του.
Ο κάθε Πρόεδρος ομάδας, όπως της δικής μας οφείλει να σέβεται τους φιλάθλους του, όλοι εμείς δε γίναμε ΔΟΞΑ από τις νίκες και τα τρόπαια, αγαπήσαμε και αγαπάμε την ομάδα μας χωρίς τα ανάλογα ( αγωνιστικά ανταλλάγματα), χαθήκαν άνθρωποι, νέα παιδιά που έζησαν τη μιζέρια της ομάδας, αλλά παρ όλα αυτά κράτησαν δυνατή μέσα τους την αγάπη προς αυτή την ομάδα.
Μακάρι στο τέλος να επικρατήσει η λογική, θεωρώ πως το πρόβλημα πρέπει να το λύσει αυτός που χωρίς λογο το δημιούργησε και ελπίζω πως έξω και μέσα στο γήπεδο, πριν και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα θα επικρατήσει η ψυχραιμία».