.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Απόβλητα προϊόντων παραγωγής μπαταριών εναποθέτει εταιρεία ανακύκλωσης στο Δοξάτο(;) ΠΗΓΗ: http://www.proinos-typos.gr/gr/index.php?option=com_content&view=article&id=15361%3A2016-09-27-12-15-32&catid=45%3Athemaproinoutypou&Itemid=107&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Σύμφωνα με έγγραφο της Οικολογικής Κίνησης Δράμας
προς την ΠΑΜΘ
 
Απόβλητα προϊόντων παραγωγής μπαταριών
εναποθέτει εταιρεία ανακύκλωσης στο Δοξάτο(;)
Νταγκλής: «Από το Υπουργείο, τα απόβλητα, είναι χαρακτηρισμένα ως μη επικίνδυνα»
ΠΑΡ.ΠΕΡ.Τ. Α.Ε.: «Θα πράξουμε παν ό, τι νόμιμο, ως έχουμε επαγγελματική και ηθική υποχρέωση, επιφυλασσόμενοι ταυτόχρονα παντός νομίμου δικαιώματος μας, ιδιαιτέρως όσον αφορά στη φήμη της εταιρίας μας».
 
 TYRE22
Του Θανάση Πολυμένη
 
ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ θέμα φέρνει στη δημοσιότητα η Οικολογική Κίνηση Δράμας, αναφορικά με το θάψιμο αποβλήτων από εταιρεία ανακύκλωσης στο Δοξάτο, στη μέση του κάμπου της Δράμας, «επικίνδυνων» αποβλήτων παραγωγής μπαταριών, όπως αναφέρει σε έγγραφό της.
Η Οικολογική Κίνηση, μετά από καταγγελίες που δέχθηκε από κατοίκους του Δοξάτου προχώρησε στην αποστολή εγγράφου προς το Τμήμα Περιβάλλοντος και Σχεδιασμού της ΠΑΜΘ. Στο έγγραφό της περιγράφει το θέμα και καταλήγει στην εκτίμηση ότι τα συγκεκριμένα απόβλητα δε θα πρέπει να μεταφέρονται στον συγκεκριμένο χώρο της εταιρείας και ότι θα πρέπει άμεσα να σταματήσει η εναπόθεσή τους στο κέντρο του κάμπου της Δράμας, ιδιαίτερα βάσει της αρχής πρόληψης, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει.

Μέτρα ασφαλείας στο Δοξάτο με αφορμή την μεθαυριανή επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλου για τις εκδηλώσεις του 2ου Ολοκαυτώματος

Μέτρα ασφαλείας στο Δοξάτο με αφορμή την μεθαυριανή επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλου για τις εκδηλώσεις του 2ου Ολοκαυτώματος

2016-09-27_123901

Απαγόρευση  κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης των οχημάτων όλων των κατηγοριών κατά την επίσκεψη του του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου  στο Δήμο Δοξάτου, την Πέμπτη 29-09-2016, προκειμένου παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης του 2ου Ολοκαυτώματος Δοξάτου αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας.
Πιό συγκεκριμένα η απαγόρευση αφορά 
1)  Την απαγόρευση της στάσης-στάθμευσης επί της οδού Ελ. Βενιζέλου στο Δοξάτο Δράμας, κατά τις ώρες 07.00΄-13.30΄ της 29/09/2016, από την δ/ση Ελ. Βενιζέλου και Ε.Ο Δράμας-Καβάλας μέχρι την δ/ση Ελ. Βενιζέλου και Καζαντζάκη.
2) Την απαγόρευση της κυκλοφορίας στην οδό Ελ. Βενιζέλου στο Δοξάτο, από την δ/ση με την οδό Εθν. Αντίστασης μέχρι την δ/ση με την οδό Καζαντζάκη κατά τις ώρες 07.00΄-11.30΄ της 29/09/2016 με εξαίρεση την πομπή της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας.
3) Την απαγόρευση της στάσης-στάθμευσης επί της οδού Εθν. Αντίστασης στο Δοξάτο, από την δ/ση με την οδό Ελ. Βενιζέλου, μέχρι την δ/ση με την οδό Μ. Αλεξάνδρου κατά τις ώρες 07.00΄-12.30΄ της 29/09/2016.
4)  Την απαγόρευση της στάσης-στάθμευσης επί της Επ. οδού Δοξάτου-Αδριανής στο τμήμα της οδού έμπροσθεν του μνημείου Πεσόντων κατά τις ώρες 07.00΄-12.30΄ της 29/09/2016.
5)  Την απαγόρευση της κυκλοφορίας επί της Επ. οδού Δοξάτου- Αδριανής στο τμήμα της οδού έμπροσθεν του μνημείου Πεσόντων και συγκεκριμένα από την δ/ση της Επ. οδού Δοξάτου- Αδριανής με την οδό Ιερολοχιτών, μέχρι τον χώρο στάθμευσης δίπλα στο μνημείο Πεσόντων, κατά τις ώρες 10.30΄-12.00΄ της 29/09/2016 με εξαίρεση την πομπή της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, οχήματα επισήμων και οχήματα στρατού-πυροσβεστικής-ΕΚΑΒ μέχρι πλήρωσης του χώρου στάθμευσης δίπλα στο μνημείο Πεσόντων.
6) Την απαγόρευση της στάσης-στάθμευσης-κυκλοφορίας στην οδό 30ης Ιουνίου στο Δοξάτο, από την δ/ση με την οδο Ελ. Βενιζέλου, μέχρι την δ/ση με την οδό Κων. Παλαιολόγου και στην οδό Κων. Καραμανλή, από την δ/ση με την οδό Εθν. Αντίστασης μέχρι την δ/ση με την οδό Νάνου, κατά τις ώρες 07.00΄-13.00΄ της 29/09/2016 με εξαίρεση την πομπή της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, οχήματα επισήμων και οχήματα στρατού – πυροσβεστικής- ΕΚ 2.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται σύμφωνα με την σήμανση που θα τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό με την συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Δράμας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μνήμης του Ολοκαυτώματος στο Δοξάτο
ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
18:00 ΤΣΙΣΑΓΙΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ
ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΣΤΙΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1941

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016-09-27

07:00 ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
11:00 ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΡΑΜΑΣ Κ.Κ. ΠΑΥΛΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ Κ. ΔΑΛΑΚΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΩΙΚΩΝ ΝΕΚΡΩΝ
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε. ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΗΡΗΣΗ ΣΙΓΗΣ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ
ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ
ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ Α.Ε. ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΗΜΟΤΗ ΔΟΞΑΤΟΥ
ΠΗΓΗ: http://www.dramini.gr/metra-asfalias-sto-doxato-me-aformi-tin-methavriani-episkepsi-tou-proedrou-tis-dimokratias-pr-pavlopoulou-gia-tis-ekdilosis-tou-2ou-olokaftomatos/

Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ - ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ 1-0 - Β' ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΡΑΜΑΣ - 24 ΣΕΠ 2016




Σκυλίσια ζωή! Ο σκύλος απολάμβανε τη λιακάδα ξαπλωμένος ανάσκελα, με μικρά διαλείμματα για ξεμούδιασμα..


Μεγάλη νίκη για τους Φιλίππους Δοξάτου στην έδρα τους επί του γειτονικού Ορφέα με σκορ 1-0 για τη Β' Φάση του Κυπέλλου Δράμας.

Στο βίντεο από τα Σταρ Β. Ελλάδος φαίνεται η "εικόνα" του παιχνιδιού (όπως και οι δηλώσεις των προπονητών μετά το τέλος του αγώνα), με τον αέρα να "παίζει" και αυτός το "παιχνίδι" του. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον αέρα με το μέρος τους στο Α' ημ., πίεσαν αρκετά την άμυνα του Δοξάτου, ειδικά μετά τις αποβολές στο 28' (δέχτηκαν κόκκινη κάρτα ο Θεοδωράκης του Δοξάτου και ο Ουζούνης της Χωριστής - αρκετά αυστηρές και οι δύο..) είχαν κάποιες ευκαιρίες (πάντως όχι πολλές..) με κορυφαία το δοκάρι, μετά από κεφαλιά, στο 38' και γενικά είχαν τον έλεγχο του αγώνα, κάτι που δεν κόστισε όμως στην ομάδα του κ. Περσιανλή.

Στο Β' ημίχρονο, και πάλι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ο Ορφέας, αλλά με σχετική ευκολία η άμυνα του Δοξάτου σταματούσε κάθε φιλόδοξη προσπάθεια των φιλοξενούμενων να "ανοίξουν" το σκορ, ενώ οι γηπεδούχοι έδειχναν αρκετά επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους. Σε μια από αυτές, μετά από αρκετά καλή προσπάθεια του Θεοφανίδη και σέντρα ακριβείας, ο Χριστοφορίδης στο 77' πέτυχε με κεφαλιά το μοναδικό τέρμα της συνάντησης, στέλνοντας την ομάδα του στην επόμενη φάση του κυπέλλου, εκεί που θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Προσοτσάνη, πάλι μέσα στο Δοξάτο. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016, στις 16:00.

Για τους Φιλίππους αγωνίστηκαν οι: Τιγγιρίδης, Θεοδωράκης, Μόσχος, Γ. Καραγιαννίδης, Ν. Νότας,
Ζάχαρης, Αριτζής (71' Θεοφανίδης), Χριστοφυλλάκης, Σεμπελίδης, Κωνσταντινίδης ( 82' Αποστολίδης) και Χριστοφορίδης.

* Πριν την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου, σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Δευτέρας 19/9/2016, ποδοσφαιριστή του Πανδραμαϊκού Κ. Μαριάδη.



Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, θα τιμήσει με την παρουσία του την ημέρα μνήμης των σφαγιασθέντων κατοίκων του Δοξάτου, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Δοξάτο για τις εκδηλώσεις μνήμης της Επετείου του Ολοκαυτώματος. Το πρόγραμμα εκδηλώσεωνΕπιλεγμένο

27 Σεπ 2016 @ 11:33 | Έγραψε η Συντακτική ομάδα
Βαθμολογήστε το άρθρο
(1 ψήφος)
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Δοξάτο για τις εκδηλώσεις μνήμης της Επετείου του Ολοκαυτώματος. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων


27 Σεπ 2016 @ 11:33


Κατηγορία Τοπικές ειδήσεις

Συντακτική ομάδα
χορηγός κατηγορίας

Google bookmarkTwitterFacebook


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, θα τιμήσει με την παρουσία του την ημέρα μνήμης των σφαγιασθέντων κατοίκων του Δοξάτου, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

O ∆ήμαρχος ∆οξάτου κ. ∆ημήτριος ∆αλακάκης έχει την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσει στις εκδηλώσεις μνήμης, που διοργανώνονται με την ευκαιρία της επετείου του Ολοκαυτώματος των κατοίκων του ∆οξάτου στις 29 Σεπτεμβρίου 1941 την Πέμπτη 29η Σεπτεμβρίου 2016.

Τις εκδηλώσεις, θα τιμήσει με την παρουσία του η Α.Ε. ο Πρόεδρος της ∆ημοκρατίας Κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος.

Ο ∆ήμαρχος
∆ήμου ∆οξάτου
∆ημήτριος ∆αλακάκης


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου

18:00 Τρισάγιο στη Μνήμη των Πεσόντων στον Χώρο του Μνημείου του Ολοκαυτώματος των κατοίκων του ∆οξάτου στις 29 Σεπτεμβρίου 1941


Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016


07:00 Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου ∆οξάτου
11:00 Επιμνημόσυνη ∆έηση Προεξάρχοντος του Μητροπολίτη ∆ράμας κ. κ. Παύλου
Ομιλία του ∆ημάρχου ∆οξάτου κ.∆ημητρίου ∆αλακάκη
Προσκλητήριο Ηρωικών Νεκρών
Κατάθεση Στεφάνου από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της ∆ημοκρατίας
Τήρηση σιγής ενός λεπτού
Ανάκρουση Εθνικού ύμνου
Ανακήρυξη της Α.Ε. του Προέδρου της ∆ημοκρατίας σε Επίτιμο ∆ημότη ∆οξάτου

ΠΗΓΗ: http://www.dramania.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=26893%3Ao-proedros-ths-dhmokratias-sto-doxato-gia-tis-ekdhloseis-mnhmhs-ths-epeteioy-toy-olokaytomatos-to-programma-ekdhloseon&Itemid=177