.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΑΝΟΙΧΤΕΣ "ΠΛΗΓΕΣ" ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Να δούμε πότε θα κλείσουν οι "πληγές" στα πεζοδρόμια (κυρίως, αλλά και σε πολλά σημεία των δρόμων..) λόγω των έργων για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης.

Φυσικά, παντού είναι δύσκολο για τους συνδημότες μας όπου υπάρχουν αντίστοιχες τομές, αλλά ειδικά σε δρόμους που και κίνηση μεγάλη έχουν και χώρος δεν υπάρχει καθόλου ώστε να μην χρειάζεται να κατέβουν στο δρόμο ηλικιωμένοι, γυναίκες με καροτσάκια και άτομα με ειδικές ανάγκες, πρέπει να "κλείνουν" όσο δυνατόν το γρηγορότερο..

 Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σήμερα 18 Ιουνίου 2014 και είναι από την οδό Ν. Πλαστήρα με τις τομές να υπάρχουν εδώ και αρκετές ημέρες (από το ύψος του καφέ "Γωνία" μέχρι και το καφενείο του κ. Βασίλη Καρατζόγλου), μια οδός με μεγάλη κίνηση και αρκετά μαγαζιά. Ακόμη, πρόκειται για την οδό που διεξάγεται κάθε Κυριακή το παζάρι του Δοξάτου..



ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΟΞΑΤΟΥ-ΣΟΒΑΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ - 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 - ΦΩΤΟ

Κατά την χθεσινή απογευματινή έντονη καταιγίδα, από τις 17 και 30 περίπου μέχρι τις 19:00, υπήρξαν ζημιές στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δοξάτου. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αφού υπήρχαν άτομα που γυμναζόντουσαν εντός του Γυμναστηρίου. Πρόκειται για ένα γεγονός που μόνο ανησυχίες προξενεί και οι αρμόδιοι θα πρέπει να επέμβουν άμεσα για να μην έχουμε ανάλογα φαινόμενα και στο μέλλον.. Οι ζημιές προκλήθηκαν στη δυτική - βορειοδυτική πλευρά του Γυμναστηρίου. Οι άλλες πλευρές δεν είχαν πρόβλημα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σήμερα Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 γύρω στις 14:30 .