.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Διχασμένοι όσοι συμμετείχαν στην ψηφοφορία των "Δοξατινών Νέων" για την ανέγερση μνημείου στο πάρκο "Αριγκάτο" στο Δοξάτο.




Για τα δεδομένα των "Δοξατινών Νέων", αρκετοί ήταν αυτοί που συμμετείχαν στην ψηφοφορία για το αν θέλουν η όχι την ανέγερση Μνημείου στο πάρκο "Αριγκάτο" (λίγο αυθαίρετη η ονομασία για τον χώρο που βρίσκεται μπροστά από το κτίριο του παλαιού και πολύ γνωστού στην ευρύτερη περιοχή νυχτερινού κέντρου "Αριγκάτο", αλλά για να μπορούμε να προσδιορίσουμε τον χώρο χρειαζόταν κάποια ονομασία..).

39 τελικά ήταν αυτοί που έκαναν "κλικ" στο "Ναι" ή στο "Όχι", με αυτούς που θέλουν να ανεγερθεί Μνημείο να είναι μόλις 2 περισσότεροι από αυτούς που δεν θέλουν, ενώ υπήρξε και μια ψήφος "ουδέτερη" (αν και δεν υπήρχε κανονικά αυτή η επιλογή).

Περισσότερα για το θέμα μπορείτε να πληροφορηθείτε από τα βιντεάκια της σχετικής ανάρτησης εδώ στα "Δοξατινά Νέα" για τη συνέλευση των κατοίκων του Δοξάτου της 14ης Ιουλίου 2016 που είχε πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου της Δ.Κ. Δοξάτου.