.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΛΙΑ ΔΡΑΜΑ 1959: Οι Γυμναστικές επιδείξεις των Γυμνασίων Δράμας


Σημ. "Δοξατινών Νέων": Στο πολύ ενδιαφέρον άρθρο του "Πρωϊνού Τύπου" της Δράμας υπάρχουν και αρκετά ονόματα μαθητών του Γυμνασίου Δοξάτου που διακρίθηκαν στους αγώνες.


ΠΑΛΙΑ ΔΡΑΜΑ 1959: Οι Γυμναστικές επιδείξεις των Γυμνασίων Δράμας


1959: Οι Γυμναστικές επιδείξεις

των Γυμνασίων Δράμας


31 Μαΐου 1959. Στο Εθνικό Στάδιο της πόλης μας πραγματοποιούνται οι γυμναστικές  επιδείξεις των μαθητών και μαθητριών των Γυμνασίων της Δράμας,( Δημοσίων και Ιδιωτικών)  οι οποίες, εδώ και κάποια  χρόνια, έχουν καταργηθεί πλέον.
Το πρόγραμμα των επιδείξεων περιλάμβανε ασκήσεις ακριβείας, ενόργανης γυμναστικής, αγώνες στίβου ( ανδρών και γυναικών)  στους οποίους έπαιρναν μέρος και αθλητές – αθλήτριες όλων των γυμνασίων του Νομού μας, για να ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από τους μαθητές και μαθήτριες. Οι εκδηλώσεις έληγαν με την απονομή επάθλων στους νικητές των αγώνων στίβου και τον Εθνικό ύμνο με την υποστολή της σημαίας μας.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Δ. ΔΟΞΑΤΟΥ - Δωρεάν μετρήσεις σακχάρου στο Δοξάτο - 15 ΝΟΕ 2017

Η Χριστίνα Ζαμπούνη κοινοποίησε ένα άλμπουμ στο δικό σας Χρονολόγιο.
Με τον καιρό σύμμαχο, με πολλά χαμόγελα, πειράγματα και γέλια, συνεχίστηκε η δράση με τις δωρεάν μετρήσεις σακχάρου στα πλαίσια της εβδομάδας ενημέρωσης και πρόληψης για το Σακχαρώδη Διαβήτη που υλοποιεί το Βοήθεια στο σπίτι Δήμου Δοξάτου. Σήμερα στο Δοξάτο, 91 πολίτες κάθε ηλικίας άδραξαν την ευκαιρία να κάνουν τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα τους επιβραβεύοντας με τη συμμετοχή τους την πρωτοβουλία μας!
Καιρού επιτρέποντος αύριο η δράση θα συνεχιστεί στα Πηγάδια!
Σημ: Αν σας φαίνονται υπερβολικά πολλές οι φωτογραφίες, είναι επειδή όλοι όσοι δέχτηκαν να φωτογραφηθούν, ζήτησαν ν' αναρτηθούν!
Ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη στήριξη, τα φαρμακεία των κ.κ. Γιαννάκη Ιωάννη, Γιαννιού Κατερίνας, Σοφίας Τζέλη-Δεληγιώργη, Καρατζογλίδου Μελίνας, Μωϋσίδου Όλγας, Πιπιλέ Μαρίας, Ρούσσου Αναστασίας και Τεμιρτσίδου Μαρίας που παρόλο τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε πρόσφεραν απλόχερα υλικά για να υλοιποιήσουμε τη δράση στηρίζοντάς την όπως κάθε χρόνο!
 — στην πόλη Δοξάτο.

Φ.Γ.Σ "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ - Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ : 0-2 - 2ος ΑΓ. ΦΑΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - 15 ΝΟΕ 2017


Ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής της Α. Ε. Καλαμπακίου Λευτέρης Τζιβανάκης (δεν αγωνίστηκε στον αγώνα) μαζί με τον Γ. Αρχηγό των Φιλίππων κ. Κ. Γεράκη.



Την ήττα γνώρισαν οι Φίλιπποι στην έδρα τους από τους επίδοξους φετινούς πρωταθλητές της Α.Ε. Καλαμπακίου με 0-2 στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Δράμας, και ήδη έχουν "αποχαιρετήσει" τον θεσμό του Κυπέλλου, αφού ο επόμενος αγώνας για τον ίδιο θεσμό με την Δόξα Αντ. Καστρινός θα έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.


ΒΙΝΤΕΟ Γ. ΚΑΡΑΒΕΛΙΔΗ - Φ.Γ.Σ "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ - ΑΚΡΙΤΑΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ: 3-0 11 ΝΟΕ 2017