.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Από τους φτωχότερους νομούς της Ευρώπης ο νομός Δράμας-Απάντηση Βενιζέλου σε ερωτηση βουλευτή Καβάλας

Βενιζέλος: Θα εξεταστεί η ρύθμιση οφειλών των επιχειρήσεων ν. Καβάλας-Ο ν. Δράμας φτωχότερος από Καβάλα, Ξάνθη, Ροδόπη και Έβρο
Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011
inShare.00Κοινοποίηση 0


«Θα εξεταστεί αρμοδίως» δεσμεύεται ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος για το αίτημα ρύθμισης των οφειλών των δανείων επιχειρήσεων που είναι εγκατεστημένες και λειτουργούν στους νομούς Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου εφόσον οι νομοί αυτοί εμφανίζουν έντονα διαρθρωτικά και αναπτυξιακά προβλήματα.
Σχετικό έγγραφο του υπουργού Οικονομικών διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρη Παπουτσή ο οποίος έχει επισημάνει στην κυβέρνηση ότι οι Τράπεζες είναι απρόθυμες να υλοποιήσουν υπουργική απόφαση για την επιμήκυνση της διάρκειας των δανείων. Ο βουλευτής έχει επίσης καταγγείλει ότι το υπουργείο Οικονομικών επιχείρησε μονομερή επίλυση του προβλήματος για τις επιχειρήσεις της Μακεδονίας, εκδίδοντας υπουργική απόφαση μόνο για τη ρύθμιση και την επιμήκυνση των δανείων επιχειρήσεων της Δράμας, χωρίς η απόφαση αυτή να έχει ακόμη επεκταθεί και στους άλλους νομούς της Μακεδονίας.