.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ & ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"




Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 ο χορός του Πολιτιστικού & Μορφωτικού συλλόγου Δοξάτου στην πανέμορφη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου "Αλέξανδρος" σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία!

Πάνω από 200 άτομα έδωσαν το παρών στο κάλεσμα του συλλόγου (μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Δοξάτου κ. Αναστ. Χατζηλαζάρου, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Δοξάτου κ.κ. Μιχ. Παπάζογλου και Δημ. Δαλακάκης, ο πρώην Δήμαρχος Καλαμπακίου κ. Χρ. Γεωργιτσόπουλος καθώς και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι από το Δοξάτο αλλά και από τις άλλες Κοινότητες του Δήμου) και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την εξαιρετική ορχήστρα του κ. Γιάννη Χατζόπουλου με έντεχνα και λαϊκά τραγούδια, και το κέφι "άναψε" για τα καλά με "χορούς κυκλωτικούς κι άλλο τόσο ελεύθερους σαν ποταμούς" υπό τους ήχους του κλαρίνου του κ. Γιάννη Κουφού και του νταουλιού του κ. Σάκη Βεράνη.

Άψογο το σέρβις από το προσωπικό του "Αλέξανδρος", αεικίνητες οι κυρίες του Δ.Σ. προσπαθούσαν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες των παρευρισκόμενων, δεν υπήρχαν μακρόσυρτοι και κουραστικοί λόγοι εκτός από έναν σύντομο χαιρετισμό της Προέδρου του συλλόγου, ενώ τα λαχεία ήταν αξίας 5 ευρώ που το κάθε ένα από αυτά κάτι κέρδιζε, προσφορά από τους πολλούς χορηγούς, οπότε δεν υπήρχε η γνωστή και βαρετή πολύ τα παλιότερα χρόνια διαδικασία με τις δημοπρασίες των λαχείων..

Πολλές φωτογραφίες από τον χορό μπορείτε να δείτε στον λογαριασμό του Πολιτιστικού στο facebook.: https://www.facebook.com/PolitistikosSyllogosDoxatou