.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007

ΣΟΟΥ ΒΑΝΓΚΑΡΑ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΟΞΑΤΟΥ

ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Δοξάτου στα πλαίσια του προγράμματος CBC phare Βουλγαρίας-Ελλάδας, «ο πράσινος διάδρομος του οικοσυστήματος της Ροδόπης», που υλοποιεί ο Δήμος Banite Βουλγαρίας, επισκέφθηκε το Δήμο Banite, περιφέρειας Smolyan. Η επίσκεψη διήρκησε 2 ημέρες στις 6-7 Οκτωβρίου 2007, όπου υπογράφθηκε συμφωνητικό αδελφοποίησης μεταξύ των δυο Δήμων.
Κύριος στόχος αυτής της συμφωνίας είναι η ανάπτυξη του οικολογικού τουρισμού ως μέσο κοινωνικής ανάπτυξης και διατήρησης του φυσικού περιβάλλοντος, του πολιτισμού και των παραδόσεων, έτσι ώστε να δρομολογηθούν κοινές ενέργειες και να βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ των 2 Δήμων.
Ο Δήμαρχος Δοξάτου Αναστάσιος Χατζηλαζάρου, μετά την υπογραφή του συμφωνητικού αδελφοποίησης, είπε χαρακτηριστικά : Οι Δήμοι Δοξάτου-Banite αδελφοποιούνται σήμερα έχοντας πολλά κοινά σημεία όπως οι υδάτινοι πόροι. Θα συμμετέχουμε ενεργά στις νέες μορφές τουρισμού αναγνωρίζοντας τις προοπτικές ανάπτυξης των 2 Δήμων.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρελθόν αποτελεί ο κ. Αλεξόπουλος Μπάμπης για τους "Φιλίππους" Δοξάτου. Αμέσως μετά τον αγώνα στην Πλατανιά, ο κ. Αλεξόπουλος υπέβαλλε την παραίτησή του στο Δ.Σ. του συλλόγου, η οποία και έγινε αποδεκτή. Νέος προπονητής για την ομάδα του Δοξάτου ανέλαβε ο κ. Ταβλαρίδης Βασίλης και χθες την Τρίτη 27/11/2007 έγινε η προπόνηση υπό τις οδηγίες του.