.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ-ΑΓΙΑΣΜΟΣ-20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011-ΒΙΝΤΕΟ




ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011 ξεκίνησε η προετοιμασία των Φιλίππων Δοξάτου για την επόμενη περίοδο. Η προετοιμασία διεξάγεται στο γήπεδο της Φτελιάς, εξαιτίας κάποιων δορθωτικών εργασιών στο γήπεδο του Δοξάτου, αλλά και στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δοξάτου όπου πραγματοποιούνται προπονήσεις με βάρη.

Χθες βρέθηκα στο γήπεδο της Φτελιάς και παρακολούθησα μεγάλο μέρος της προπόνησης.
Επικρατεί πολύ καλό κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών και σχεδόν όλα τα μέλη της διοίκησης ήταν εκεί. Μάλιστα, ο πρόεδρος κ. Βογιατζής και ο αντιπρόεδρος κ. Μπρέσκας, με αθλητική περιβολή γυμνάστηκαν αρκετά..

Επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία στους κόλπους της διοίκησης πως και τη νέα περίοδο η ομάδα του Δοξάτου θα πραγματοποιήσει μια αξιόλογη πορεία, και όπως δήλωσε στα "Δοξατινά Νέα" ο κ. Στάθης Κυριατζάκης, στόχος θα είναι και πάλι η ανάδειξη στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας αλλά και ο πρωταθλητισμός..

Δηλώσεις έκανε και ο Γενικός Αρχηγός κ. Μάλλιος ο οποίος επίσης τόνισε το καλό κλίμα που υπάρχει και πως ήδη ο προγραμματισμός για τα φιλικά παιχνίδια της έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, με τα περισσότερα από αυτά να διεξάγονται εκτός έδρας ώστε το γήπεδο του Δοξάτου να διατηρηθεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση..

Φυσικά τα "Δοξατινά Νέα" θα βρίσκονται κοντά στην ομάδα και θα σας μεταφέρουν ό, τι νεώτερο από τους Φιλίππους..