.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΔΟΞΑΤΟ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 2-2 ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ - ΑΠΟ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ - 14 ΑΥΓ 2013








Ένα σχετικά καλό αγώνα, ανάλογα με την εποχή και τη μεγάλη ζέστη που επικρατούσε, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι 60 περίπου θεατές που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο του Δοξάτου, μεταξύ των Φιλίππων και των Αμπελοκήπων.


ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠ. ΔΟΞΑΤΟΥ - 14 ΑΥΓ 2013 - ΒΙΝΤΕΟ

Η Κοίμησις της Θεοτόκου - Άρθρο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στην εφημερίδα Εφημερίς στις 15 Αυγούστου 1887.

Η Κοίμησις της Θεοτόκου

Η Κοίμησις της Θεοτόκου
Άρθρο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Εφημερίς στις 15 Αυγούστου 1887.
   Μία των γλυκυτέρων και συμπαθεστέρων εορτών του χριστιανικού κόσμου είναι και η Κοίμησις της υπεραγίας Θεοτόκου, ην σήμερον εορτάζει η Εκκλησία. Ευθύς από των πρώτων μ.Χ. αιώνων, έξοχος υπήρξεν η τιμή και ευλάβεια, ην απένεμον οι χριστιανοί προς την Παρθένον Μαρίαν. Αλλ’ η σημερινή εορτή είναι η κατ’ εξοχήν μνήμη της Θεοτόκου, άτε την Κοίμησιν αυτής υπόθεσιν έχουσα.


ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ-Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 2-2 ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 14 ΑΥΓ 2013

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου στο Δημοτικό Γήπεδο Δοξάτου, παρουσία 60 περίπου θεατών και με πολύ υψηλή θερμοκρασία, οι Φίλιπποι ήρθαν ισόπαλοι με τους Αμπελόκηπους με σκορ 2-2. Στο 1ο ημίχρονο η ομάδα του κ. Τσεβρετζή παρουσίασε σχετικά καλό πρόσωπο και προηγήθηκε με 2-0 απέναντι στους φιλοξενούμενους, τους οποίους η αλήθεια είναι πως τους αδικεί το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο, με πολλές αλλαγές και για τις δύο ομάδες, οι Αμπελόκηποι ήταν αυτοί που κέρδισαν τις εντυπώσεις, κατάφεραν να ισοφαρίσουν και αν στεκόνταν λίγο πιο τυχεροί πιθανώς να έφταναν στη νίκη, ακριβώς με το ίδιο σκορ με το οποίο "απέδρασαν" πέρυσι από την ίδια έδρα κατά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Τα γκολ για τους Φιλίππους πέτυχαν οι : Πολυχρονίδης - Θεοφανίδης.

Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση.