.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Δράμα | Η Γιορτή των Σπόρων


Δράμα | Η Γιορτή των Σπόρων

Δημοσιευτηκε απο καλα νεα στις April 20th, 2012. στην κατηγορια Περιβάλλον

Χιλιάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται στο Μεσοχώρι Παρανεστίου του Νομού Δράμας. Πρόκειται για την 12η Πανελλαδική Γιορτή Ανταλλαγής Ντόπιων Ποικιλιών που οργανώνει με επιτυχία κάθε χρόνο η Εναλλακτική Κοινότητα «Πελίτι» σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Παρανεστίου και με την υποστήριξη του Δήμου Παρανεστίου.

Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο θα λειτουργήσει στο Ωραιόκαστρο



Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο θα λειτουργήσει στο Ωραιόκαστρο

Δημοσιευτηκε απο καλα νεα στις April 20th, 2012. στην κατηγορια Πολιτισμος
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση Ανοιχτών Λαϊκών Πανεπιστημίων σε Μυτιλήνη, Τρίκαλα,Βόλο και Λάρισα,η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Ακαδημία των Πολιτών προκηρύσσει τη λειτουργία του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Δήμο Ωραιοκάστρου του Νομού Θεσσαλονίκης.
Τα μαθήματα θα έχουν τη μορφή τρίωρων εβδομαδιαίων διαλέξεων και θα διεξάγονται στην αίθουσα "Παύλου Μελά" στο κτίριο Διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου ενώ αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Οκτώβριο με τον πρώτο κύκλο μαθημάτων να έχει σαν θέμα την "Ψυχολογία-Συμβουλευτική".
Για την εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να φέρουν μαζί τους μία φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας, μία μικρή φωτογραφία για τη σπουδαστική τους ταυτότητα και 80 ευρώ για την ετήσια συνδρομή τους.
Για εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν στο 6973333422 τις ώρες 09.00 – 13.00, με την κ. Τσακράκη Τάνια, συντονίστρια του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Ωραιοκάστρου ή στα κεντρικά γραφεία της Ακαδημίας των Πολιτών στα τηλέφωνα 2251054739, 6970069007 και 6981067776.