.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

1 ΦΕΒ 2017 - ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ - ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ - ΠΩΣ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ


ΚΑΗΚΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ ΣΤΙΣ 29 ΙΑΝ 2017 - ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ


Πηγή φωτογραφίας : https://www.facebook.com/profile.php?id=100004763193848

Γύρω στη 1 και 30, ξημερώνοντας Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, το πρώτο πυροσβεστικό όχημα διέσχισε με μεγάλη ταχύτητα την οδό Κ. Καραμανλή και κατευθύνθηκε προς το σπίτι που είχε πάρει φωτιά μερικά λεπτά πριν. Λίγο αργότερα κατέφθασε και το δεύτερο όχημα.

Αντιληφθήκαμε την πυρκαγιά από τις φλόγες που υψωνόταν στον ουρανό και από τους πυκνούς μαύρους καπνούς. Επειδή το σπίτι που καιγόταν ήταν κοντά στο δικό μου, βρέθηκα πολύ γρήγορα εκεί, όπως και αρκετοί Δοξατινοί ακόμη.

Μετά την αρχική αγωνία, διαπιστώσαμε πως οι κάτοικοι του σπιτιού, ο Στέργιος και η κόρη του, ήταν καλά (με τον Στέργιο πάντως να έχει μαυρισμένο το πρόσωπό του από τον καπνό - τις επόμενες μέρες είδα τον Στέργιο έξω στην αγορά, είχε κάποια εγκαύματα στο πρόσωπο, ελπίζω όχι πολύ σοβαρά).

 Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Χρέος όλων μας να βοηθήσουμε, όσο και όπως μπορούμε, τους συμπολίτες μας. Εύχομαι ήδη να έχουν κινητοποιηθεί οι φορείς και ευελπιστώ πως σύντομα θα διενεργηθεί έρανος ώστε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να βρουν ο Στέργιος και η Μαρία μια μόνιμη στέγη...