.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ. ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το ότι δεν πρόβαλλα εδώ στα "Δοξατινά Νέα" την προεκλογική ομιλία της Παρασκευής 5 Νοεμβρίου 2010 του Δημάρχου Δοξάτου κ. Τάσου Χατζηλαζάρου εδώ στο Δοξάτο, ενώ το έπραξα για την ομιλία του κ. Καλογήρου, επίσης εδώ στο Δοξάτο, όταν μίλησε την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010, δεν σημαίνει πως στηρίζω την "Συμπολιτεία" και "πολεμάω" την "Πρωτοποριακή Κίνηση Για Ενεργούς Πολίτες"..
Το τί ψήφισα και το τί θα ψηφίσω την δεύτερη Κυριακή πιστεύω πως δεν έχει καμμιά θέση μέσα σε αυτό το ιστολόγιο.
Όσοι παρακολουθείτε καθημερινά τα "Δοξατινά Νέα", και τώρα τελευταία η παρέα μας μεγάλωσε πολύ και σας ευχαριστώ όλους, θα διαπιστώσατε βέβαια πως προσπαθώ, όσο είναι δυνατόν, να κρατώ ίσες αποστάσεις και από τις δύο παρατάξεις που διεκδικούν την Αρχή του Δήμου Δοξάτου, ενώ για την "Λαϊκή Συσπείρωση", δυστυχώς δεν ήξερα καν ότι μιλούσε ο κ. Μπατζέλας την Τετάρτη και συμπτωματικά βρέθηκα στον χώρο της ομιλίας, αφού είχε ήδη ξεκινήσει να μιλάει ο πρώτος ομιλητής, ο κ. Στεφανίδης. Τράβηξα μόνο δύο φωτογραφίες, και αυτές μόνο τους δύο ομιλητές, αφού δεν θεώρησα σωστό, χωρίς να έχω μιλήσει προηγουμένως με τους υπεύθυνους της συγκέντρωσης να τραβήξω πολλές φωτογραφίες και βίντεο..
Εξηγώ λοιπόν το τι ακριβώς έγινε το απόγευμα της Παρασκευής. Αν και κανονικά δεν δούλευα εκείνη την ημέρα, έκτακτα έπρεπε να πάω, αρχικά για ένα τετράωρο, από τις 8 μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα. Ήξερα πως η ομιλία του κ. Χατζηλαζάρου θα ξεκινούσε, σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 18:30 και υπολόγιζα πως θα έβγαζα κάποιες φωτογραφίες, μικρης διάρκειας βίντεο(ακριβώς όπως έκανα με την ομιλία του κ. Καλογήρου)
και αμέσως θα τις αναρτούσα, και τις φωτογραφίες και τα βιντεάκια, ελπίζοντας πως θα προλάβαινα μέχρι τις 8..

Λίγο πριν από την ομιλία, με πήρε τηλ. κάποιος από τους συνεργάτες του κ. Χατζηλαζάρου και με παρακάλεσε, αν θα μπορούσα να βγάλω κάποια πλάνα από την ομιλία με την δική μου βιντεοκάμερα, την οποία αμέσως μετά την ομιλία θα έπαιρνε μαζί του ο κ. Χατζηλαζάρου, ο οποίος θα πήγαινε στον τηλεοπτικό σταθμό star της Δράμας για να παραχωρήσει συνέντευξη, ώστε να προβληθούν κάποια πλάνα από την συγκέντρωση κατά την ώρα της συνέντευξης(τελικά δεν προβλήθηκαν αυτά τα πλάνα..)..
Η ομιλία άργησε να ξεκινήσει, πριν από τον κ. Χατζηλαζάρου μίλησαν τρεις από τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του, οπότε λογικό ήταν η ομιλία να μην είχε ολοκληρωθεί μέχρι τις 8 παρά 5 που έφυγα για να πάω στην δουλειά μου, αφού πρώτα έδωσα την βιντεοκάμερα με τα σχετικά καλώδια σε κάποιον από τους συνεργάτες του κ. Χατζηλαζάρου..
Και πάλι, υπολόγιζα πως μετά τις 12 που θα επέστρεφα σπίτι μου, θα μπορούσα να αναρτήσω φωτογραφίες και βίντεο από την ομιλία. Τελικά, επέστρεψα σπίτι μου στις 7 και μισή περίπου το πρωί του Σαββάτου! Το 4ωρο έγινε 12ωρο..
Φυσικά, δεν υπήρχε περίπτωση να αναρτήσω οτιδήποτε που θα είχε σχέση με τις εκλογές της επόμενης μέρας, και μάλιστα να προβάλλω τον ένα εκ των δύο μεγαλύτερων συνδυασμών.
Ζ.Β.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛ. ΔΟΞΑΤΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ




Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010ΕΚΔΗΛΩΣΗ Κ.Σ. ΔΟΞΑΤΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ & ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ"
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ 8/11/2010 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ". Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ". ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ κ.κ. ΛΕΛΟΥΔΑ ΝΙΚΟ, ΙΟΡΔΑΝΟΓΛΟΥ ΜΗΝΑ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟ, ΚΑΙ ΚΟΣΚΙΝΑ ΣΟΦΟΚΛΗ ΝΑ....
....ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΩΡΑ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΤΥΧΕΡΩΝ.
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ "ΔΡΑΜΙΝΟ ΚΑΝΑΛΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ. ΤΟΥΣ 4 ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ , ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΗΤΑΝ Ο κ. ΦΑΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗΣ (ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤ' ΚΟΜΑΘ), Ο κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΜΟΙΡΙΔΗΣ (ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ Κ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ), ΤΟΝ κ. ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ ΚΩΝ/ΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡ' ΟΛΟ ΤΟ "ΤΡΕΞΙΜΟ" ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Κ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ κ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ.



ΠΗΓΗ: http://ksdoxatoy.blogspot.com/2010/11/blog-post.html?spref=fb