.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ

Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011 θα διεξαχθεί το Παζάρι του Δοξάτου λόγω Χριστουγέννων όπως δήλωσε η πρόεδρος των μικροπωλητών στον τηλεοπτικό σταθμό Σταρ Δράμας, με την ευχή όλων φυσικά να βοηθήσει ο καιρός, που έχει "αγριέψει" για τα καλά στην περιοχή μας, με αποτέλεσμα μάλιστα να αναβληθεί για αύριο το Παζάρι της Δράμας που κανονικά διεξάγεται κάθε Πέμπτη..

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011 θα λειτουργήσει η Λαϊκή της Δράμας,

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2001 θα λειτουργήσει η Λαϊκή του Δοξάτου.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ 57ο ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦ. "ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ" ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Κυκλοφόρησε το 57ο φύλλο της εφ. "Νέα του Δοξάτου" και όπως πάντα, περιέχει πλούσια θεματολογία..



ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΙΝ...

Με την ευκαιρία του αγώνα των Φιλίππων στο Μοναστηράκι χθες, θυμήκα πως είχα κάπου ένα από τα ενημερωτικά δελτία που εξέδιδε πριν 20 χρόνια η τότε Διοίκηση των Φιλίππων και διανέμονταν δωρεάν και που αφορούσε κυρίως αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στο Μοναστηράκι και στον οποίο η ομάδα του Δοξάτου πέτυχε μεγάλη νίκη με το εντυπωσιακό 0-4!

Το "σκάναρα" και το μεταφέρω εδώ, για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι για το τι γινόταν στο τοπικό ποδόσφαιρο τότε, αλλά και συνοπτικά στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας, μέσα από το εξαιρετικό δελτίο, τότε μάλιστα που δεν υπήρχαν ακόμη σε ευρεία χρήση οι προσωπικοί υπολογιστές..



Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης-Συμβουλές οδικής ασφάλειας

Συμβουλές οδικής ασφάλειας .Τετάρτη, 21/12/2011 .Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με αφορμή την επικειμένη εορταστική περίοδο, κατά την οποία αναμένεται αυξημένη κυκλοφορία οχημάτων σε όλη την περιφέρειά μας, υπενθυμίζει σε όλους τους οδηγούς ότι, η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.




Στο πλαίσιο αυτό απευθύνει στους οδηγούς τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές-οδηγίες:

Κοινωνικό παντοπωλείο από την ΟΝΝΕΔ Δράμας την Πέμπτη 22/12/2011 στην κεντρική είσοδο της ‘‘Ονειρούπολης'.'

Κοινωνικό παντοπωλείο από την ΟΝΝΕΔ Δράμας την Πέμπτη 22/12/2011 στην κεντρική είσοδο της ‘‘Ονειρούπολης'.'

.Την Τρίτη 20/12/2011 κορυφώθηκε για την Αθήνα η δράση «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα», στην οποία συγκεντρώθηκαν δεκάδες χιλιάδες αγαθά για την ενίσχυση άπορων οικογενειών.