.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΠΟΛΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΜΙΝΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Συμφωνα με την πολύ καλή δραμινή αθλητική ιστοσελίδα www.draminaspor.gr του κ. Λάζαρου Παπαλαζάρου, πολλά από τα ταλέντα του δραμινού ποδοσφαίρου θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε διάφορες ομάδες, σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, ένας εκτός των οποίων, ο τερματοφύλακας Μιχάλης Ηλιάδης, φαίνεται πως θα συνεχίσει στο ΤΕΠ της Δόξας.

Και φυσικά, ο κ. Παπαλαζάρου σίγουρα έχει πολύ καλή πληροφόρηση, αφού εκτός των άλλων, ήταν και ο προπονητής της Μικτής ομάδας της περιφέρειάς μας που την οδήγησε μέχρι τον τελικό στο γήπεδο Καραΐσκάκη..

Μεταφέρω εδώ την σχετική ανάρτηση:

«Μήλον της έριδος» οι παίκτες της 1ης Περιφερειακής Ομάδας Παίδων GOOD LEAGUE. Ο Χατζηλαζαρίδης στη Skoda Ξάνθης.
Πέμπτη, 19 Μάιος 2011 23:42 | Συντάχθηκε απο τον/την Dramina Sport-Team | |
Μετά τον Δημήτρη Κονταξή που θα αποτελεί από τη νέα περίοδο παίκτη του Ατρόμητου Αθηνών, ήρθε η σειρά του Σωκράτη Χατζηλαζαρίδη να «φύγει» για μεγαλύτερα «σαλόνια». Ο νεαρός αμυντικός που κατάγεται από το λεκανοπέδιο του Νευροκοπίου, υπόγραψε στη Skoda Ξάνθης και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του αγωνιζόμενος στο ΤΕΠ Κ17. Εκεί, θα βρει και άλλους συμπαίκτες του στην Περιφερειακή ομάδα, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι : .....

.....Κεχαγιάς(αμυντικός), Κιαχίδης(αμυντικός), Ορφανίδης(επιθετικός) και Ζώτος(μέσος) έχουν συμφωνήσει με την θρακική ΠΑΕ και θα ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό της. Πολύ κοντά είναι και ο Δαμιανός Δελής(μέσος), ενώ ο Απόστολος Τσανακτσόγλου(μέσος) βρίσκεται πολύ κοντά στο να μεταπηδήσει σε αθηναϊκή ΠΑΕ. Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους παίκτες, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μιχάλης Ηλιάδης(τερματοφύλακας) θα μεταπηδήσει στο ΤΕΠ της Δόξας Δράμας, ο Χρήστος Σάσσος(μέσος) σε ΤΕΠ Αθηναϊκής ΠΑΕ ή της Θες/νικης, ο Χάρης Ψάλτης σε ΠΑΕ της Αθήνας. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το ποδοσφαιρικό μέλλον αυτών των παιδιών που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων ΟΠΑΠ GOOD LEAGUE.

ΠΗΓΗ: http://www.draminaspor.gr/gr/2010-08-20-06-15-36/2010-08-20-16-20-10/679-l-r-1-good-league-skoda-.html