.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ.

ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008638727937&fref=ts

Ανθη Σκιουλα
9 ώρες
ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΙΣ 10-06-2016 ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ ΔΡΑΜΑΣ. ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΛΗΨΕΙΣ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΧΝΗ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ (Eresus Cinnaberinus) Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΟ 1896 ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ.
ΟΤΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΑΡΑΧΝΗ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΣΑΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΚΟΛΑΦΘΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΓΕΥΜΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ.
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΣΕ 7 ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ......

Επιστροφή Νικολαϊδη στη Δόξα!

Επιστροφή Νικολαϊδη στη Δόξα!

Δημοσιεύθηκε: 25 Ιούνιος 2016
Nikolaidis
Ο Μπάμπης Νικολαΐδης (στο κέντρο της φωτό), εμπνευστής και δημιουργός της επιστροφής της Δόξας στην Β’ εθνική, πριν από μια επταετία, επιστρέφει και αναλαμβάνει, δίδυμο με τον Γιάννη Μπύρο, την άνοδο των «μαυραετών» στην δεύτερη κατηγορία. Όλα δρομολογήθηκαν αργά χθες το βράδυ στην κατοικία Νικολαΐδη όπου έγινε η συνάντηση των δύο ανδρών. Παρόντες ήταν επίσης ο Τάσος Καρατζάς, χρόνια στο πλευρό του Μπάμπη Νικολαΐδη και ο πλέον άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Μπύρου Στέλιος Σαπουρίδης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ