.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ "ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ" - ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΟΥ ΔΡΑΜΙΝΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/bakis.tsalkos.3

Ο Bakis Tsalkos κοινοποίησε τη δημοσίευση του Κάβα Αμβροσιάδη — μαζί με Alexandre Tsalkos.
Ο Κάβα Αμβροσιάδη πρόσθεσε 2 νέες φωτογραφίες — με Bakis Tsalkos και με Alexandre Tsalkos. ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ
Η Οινογένεσις, το πιο πρόσφατο οινοποιείο του Δραμινού αμπελώνα, λειτούργησε το 2007, από τον άνθρωπο που πριν 20 χρόνια, ήταν ο πρώτος επαγγελματίας που ασχολήθηκε με το δραμινό κρασί.  Πράγματι ο Μπάκης Τσάλκος το 1987 ερχόμενος από Γαλλία, ανέλαβε ως οινολόγος το οινοποιείο των αδελφών Λαζαρίδη και με τις γνώσεις του και το μεράκι του έβαλε το λιθαράκι του στη γένεση του Δραμινού αμπελώνα. Όταν οι δυο αδελφοί χώρισαν, ανέλαβε το οινοποιείο του Νίκου Λαζαρίδη και μεταξύ άλλων δημιούργησε το εξαίρετο «Μαγικό Βουνό».

Κατασκευή χωμάτινων φραγμάτων σε Νεροφράκτη και Μαυρολεύκη

Κατασκευή χωμάτινων φραγμάτων σε Νεροφράκτη και Μαυρολεύκη


Με συντονισμένες ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Δράμας κ. Ανάργυρου Πατακάκη και τη συνδρομή της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Δράμας, του Τ.Ο.Ε.Β. Βοιράνης και  των Δήμων Προσοτσάνης και Δοξάτου, υλοποιήθηκε η κατασκευή των δυο χωμάτινων φραγμάτων στις περιοχές Νεροφράκτη και Μαυρολέυκη. Με την δημιουργία των δυο παραπάνω ταμιευτηρίων νερού εξασφαλίζεται στους αγρότες των δυο περιοχών η απαιτούμενη ποσότητα νερού για όλη την καλλιεργητική περίοδο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε σχετικά  ότι «Είμαστε κοντά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο αγροτικός κόσμος και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την επίλυση τους».
Website Pin Facebook  
 Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive
ΠΗΓΗ: https://www.dramini.gr/kataskevi-chomatinon-fragmaton-se-nerofrakti-ke-mavrolefki/

Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΔΗΜ. ΚΗΠΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ 13 ΜΑΙΟΥ 2017



Περισσότεροι από 300 φίλοι των Φιλίππων έδωσαν το παρόν στο κάλεσμα του Δ.Σ. για να γιορτάσουν όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος και βέβαια την επάνοδο στην Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ.Δράμας.



Ο καιρός ήταν θαυμάσιος για την εποχή, κάτι που βοήθησε στην μεγάλη προσέλευση του κόσμου.


Α.Ε. ΔΟΞΑΤΟΥ - ΜΠΑΣΚΕΤ - ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3 - ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΙ ALL ARROUNT - 13 MAIOY 2017

ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/milona.ioanna?fref=ts

Η Milona Ioanna πρόσθεσε 20 νέες φωτογραφίες — με τον Georgios Karavelidis και 2 ακόμη.
Η αρχή έγινε!!το 1ο τουρνουα 3on3στο Δοξάτο πραγματοποιηθηκε σημερα και κύλησε πολύ καλά!!!Αν και η συμμετοχή δεν ήταν η αναμενόμενη οι αγώνες διεξήχθησαν κανονικά με υποσχέσεις για επομενη φορά με περισσότερες ομάδες!!οι αγώνες ξεκίνησαν με εσωτερικό τουρνουά μικρων ηλικιών και μετα προχωρήσαμε στο πρωταθλημα ενηλίκων!!!Νικήτρια ομάδα οι ALL ARROUNT παίζοντας στον τελικό με τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.Σας παραθετουμε και φωτογραφικο υλικό απο τη σημερινή μέρα!!Ένα μεγαλο ευχαριστώ στους ...
Δείτε περισσότερα