.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ. ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ. ΣΤΟΥΣ "8" Ο Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΑΓΡΟ.

Για την φάση των "16" αποκλείστηκαν οι Φίλιπποι Δοξάτου από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Αθανασίου στα πέναλτυ με σκορ 5-4. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα καθώς και στην παράταση δεν μπόρεσαν οι δύο ομάδες να πετύχουν κάποιο τέρμα, και έτσι οδηγήθηκαν στην ψυχοφθόρο, αλλά και συναρπαστική διαδικασία των πέναλτυ.

Με δέκα τελείωσαν τον αγώνα και οι δύο ομάδες. Ο Κονσούλια του Αγίου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 36 ' και ο Ανδρέας Μόσχος του Δοξάτου στο 66' (απευθείας κόκκινη, αφού ο διαιτητής Παρασκευούδης συμβουλεύτηκε τον 2ο βοηθό, για χτύπημα στον επιθετικό του Αγίου Χρ. Σαββίδη, μια φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι ποδοσφαιριστές αλλά και οπαδοί των Φιλίππων..).

Στα πέναλτυ, για το Δοξάτο ευστόχησαν οι Ζάχαρης, Κωνσταντινίδης, θεοφανίδης, Αυγητίδης, ο Καρατζόγλου (2ος στη σειρά) δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα που απέκρουσε, ενώ ο Άγιος έχασε το 5ο πέναλτυ (απέκρουσε ο Κ. Καραγιαννίδης). Στη διαδικασία μετά τα πρώτα πέντε πέναλτυ, εκτέλεσε πρώτος ο Δεληολάνης του Δοξάτου που έστειλε τη μπάλα συρτά άουτ δίπλα απ' το δεξί δοκάρι και αμέσως μετά ο Παναγιώτου του Αγίου ευστόχησε στέλνοντας την ομάδα του στους "8" του Κυπέλλου Δράμας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Κ. Αγρό.

Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση.


ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26


         
ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26 (Ίδιο κακόγουστο έργο)
Την Πέμπτη, 29/10/2014, στο Δημαρχείο Καλαμπακίου συνεδρίασε σε ειδική συνεδρίαση (23η) στις 17:30 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δοξάτου  δέκα επτά θέματα ημερήσιας διάταξης.
Η συνεδρίαση ξεκίνησε πάλι με καθυστέρηση 40 min. Παρόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι κατά την έναρξη των τακτικών θεμάτων 21/27  [3/3 από την Ανοιχτή Παρέμβαση, 6/8 από τη Μείζονα Αντιπολίτευση, 11/15 από τη Συμπολίτευση και ένας (1) ανεξάρτητος].
Η Α.Π. έθεσε τα παρακάτω ερωτήματα προς τη Δημοτική αρχή:

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΡΑΜΑΣ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ "16" - ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΝΟΕ 2015 - ΩΡΑ: 14:45



Στον Άγιο Αθανάσιο αγωνίζονται σήμερα Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 οι Φίλιπποι Δοξάτου για τον θεσμό του Κυπέλλου Δράμας, στις 14:45, σε αγώνα "νοκ -άουτ".

Έτσι κι αλλιώς, ένα τέτοιο παιχνίδι πάντα έχει τη δική του βαρύτητα. Πόσο μάλλον φέτος που και οι δύο ομάδες προφανώς δεν έχουν στόχο τον πρωταθλητισμό, και από την άλλη, φυσιολογικά και βάση των πρώτων οκτώ αγωνιστικών του πρωταθλήματος, δύσκολα θα κινδυνέψουν με υποβιβασμό (αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να προεξοφλείς τίποτε..).