.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦ. "ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ" ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ 1913
Κυκλοφόρησε και θα διανεμηθεί δωρεάν σε όλα τα σπίτια του Δοξάτου το επετειακό φύλλο - αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Σφαγή της 30ης Ιουνίου 1913 του Δοξάτου από τον βουλγαρικό στρατό της εφημερίδας "Νέα του Δοξάτου" που εκδίδει ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός σύλλογος Δοξάτου.

Πρόκειται για εξαιρετική εργασία που θα μείνει παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές των Δοξατινών.

Για όσους τελικά δεν αποκτήσουν κάποιο αντίτυπο, μπορούν να αντιγράψουν και να εκτυπώσουν όλο το επετειακό φύλλο μέσα από αυτή την ανάρτηση.


΄Eνωση αστυνομικών Δράμας: «Εκδήλωση για παιδιά στον Ιππικό Σύλλογο Δοξάτου» - Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 - Ιπποδρόμιο Δοξάτου

΄Eνωση αστυνομικών Δράμας: «Εκδήλωση για παιδιά στον Ιππικό Σύλλογο Δοξάτου»

Η Tοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στα πλαίσια των κοινωνικών της εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 και από ώρες 10:00΄ έως 15:00΄ στον Ιππικό Σύλλογο Δοξάτου (11ο χιλ. Ε.Ο. Δράμας-Καβάλας), μια ξεχωριστή εκδήλωση για παιδιά, όλων των ηλικιών, για τα μέλη και τους φίλους της ένωσής μας.
Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά διάφορα άλογα όπως Πόνυ, Αγωνιστικά κλπ, να κάνουν ιππασία, αλλά και να φωτογραφηθούν με αυτά, ενώ από τον υπεύθυνο του συλλόγου θα γίνει ενημέρωση – παρουσίαση για τη ζωή και τις συνήθειες του αλόγου και θα ακολουθήσει σχετική επίδειξη με άλογα.
Επίσης, για τους μικρούς μας φίλους, θα υπάρχουν και πολλές άλλες ευχάριστες εκπλήξεις, όπως γνωριμία με το άθλημα της τοξοβολίας, τσουβαλοδρομίες, διελκυστίνδα, βόλτα με παραδοσιακό κάρο, επίδειξη ΤΑΕ KWO DO, περιήγηση σε κλωβό άγριων πτηνών, διάφορες αθλοπαιδιές, καθώς επίσης ζωγραφική και χειροτεχνίες στη φύση.
Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ, ενώ θα υποστηρίζονται από επαγγελματίες του είδους, γυμναστές, κλπ, με τη βοήθεια των εθελοντών της ένωσής μας.
Ευχαριστούμε θερμά τους παρακάτω συλλόγους για την εθελοντική συμμετοχή τους:
1. Ιππικός Σύλλογος Δοξάτου
2. Κυνηγετικός Σύλλογος Δοξάτου
3. Κέντρο Ημέρας Δράμας ΄΄Πολυδεύκης΄΄ της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.
4. Σύλλογος Γονέων Παιδιών πασχόντων από κακοήθη νοσήματα ΄΄ΛΑΜΨΗ΄΄
5. Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Ν. Δράμας.
Απαραίτητη η συνοδεία τουλάχιστον ενός εκ των δύο γονέων.
SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της Φιλίας)
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Μηνάς ΣΚΑΡΛΙΟΣ Γεώργιος ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΑΦΙΣΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΙΠΠΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΟΞΑΤΟΥ 9-6-2013
Article Global Facebook  
 Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Eli Pets

ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ ΔΟΞΑΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ


Τη φανέλα των Φιλίππων Δοξάτου θα φορά για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Πολυχρονίδης(εδω με τη φανέλα του Πανδραμαϊκού), καθώς συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Βοιγιατζή, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν χθες το απόγευμα. Ο έμπειρος φορ, ζητούσε να αγωνιστεί σε έναν σύλλογο με φιλοδοξίες, ενώ το Δοξάτο ζητούσε έναν επιθετικό που θα μπορεί να του δώσει λύσεις στο επόμενο πρωτάθλημα όπου στόχος των Φιλίππων δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όπως ήταν φυσικό, η συμφωνία έκλεισε μέσα σε 5'.

ΠΗΓΗ: http://www.draminaspor.gr/gr/index.php/2010-08-20-06-15-36/1-/2623-qq-.html

Σημ. "Δοξατινών Νέων" : Όποιος "ξεχνάει" το παρελθόν δεν έχει μέλλον.. 

Το ελληνικό χωριό που νίκησε την κρίση!

Το ελληνικό χωριό που νίκησε την κρίση!

anavra
Υπάρχει ένα χωριό στην Ελλάδα με μηδενική ανεργία, υψηλό βιοτικό επίπεδο με ατομικό ετήσιο εισόδημα από 30.000 ως 100.000 ευρώ, με δύο ολοήμερα σχολεία και δωρεάν γυμναστήριο για όλους, που επίσης διαθέτει αιολικό πάρκο το οποίο αποφέρει 100.000 ευρώ τον χρόνο στην κοινότητα.
Είναι η Ανάβρα Μαγνησίας.