.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΠΑΟΚ-ΔΟΞΑ 2-0 18 ΑΠΡ 2012


LIVE!!! ΠΑΟΚ - ΔΟΞΑ 2-0

PDFΕκτύπωσηE-mail
DSC 0114 modifiedΜια κακή εμφάνιση με δύο γκόλ καρμπόν...
Αν το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν το χειρότερο της χρονιάς για την Δόξα, τότε ήταν σίγουρα ένα από τα πλέον απογοητευτικά που παρουσίασαν οι «μαυραετοί» στην παρουσία τους στην σούπερ λίγκα.


Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΛΑΣΙΘΙΟΥ






Δημοσίευση: 25.03.12 22:53

Στον Κόρφο Ελούντας το Κύπελλο Λασιθίου

Στον Κόρφο Ελούντας το Κύπελλο Λασιθίου
Κυπελλούχος Λασιθίου αναδείχτηκε ο Κόρφος Ελούντας, καθώς  επικράτησε στα πέναλτι 8-7 του Κουτσουρά, σε έναν πολύ καλό τελικό.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ιδιαίτερα δυνατά, αλλά μετά το 20λεπτο οι δυο ομάδες άρχιζαν να πιέζουν για το γκολ. Στο 23’ μάλιστα ο Κουτσουράς είχε δοκάρι με τον Μαρκάκη. Στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, όμως το 90λεπτο έληξε χωρίς γκολ. Η κατάσταση δεν άλλαξε στην παράταση, και ο τελικός οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Κι εκεί όμως η αγωνία βρέθηκε στο κόκκινο, καθώς ο Ψαρουδάκης αστόχησε στο όγδοο πέναλτι του Κουτσουρά, ενώ ο Άρχος του Κόρφου ήταν εύστοχος και έδωσε το τρόπαιο στην ομάδα του.
ΚΟΡΦΟΣ ΕΛΟΥΝΤΑΣ: Δημητριάδης, Μερκούρι, Κοκολάκης (75’ Ματθαιάκης), Ζανταλής, Άρχος, Δαβάκος, Πετράκης (108’ Μακράκης), Μόσχος (90’ Πάγκαλος), Σφυράκης, Φραγκάκης, Λεμπιδάκης
ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ: Ποιμνενιδάκης, Ψαρουδάκης, Φραγκάκης, Παπαδάκης Δ., Εικοσιπεντάκης, Πιπεράκης (92’ Καρανικόλας),  (83’ Στασινόπουλος), Παπαδάκης Γ., Χαμηλάκης, Μαρκάκης, Καρύδης, Δασκαλάκης
Φωτ. από topikokritis.gr
Σημείωση "Δοξατινών Νέων":
Με καμάρι ο Άγγελος Μόσχου με ενημέρωσε πως η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο γιος του Δημήτρης, ο Κόρφος Ελούντας, κατέκτησε κατά την φετινή περίοδο το κύπελλο στην Ε.Π.Σ. Λασιθίου.. Μάλιστα, ο Άγγελος, όπως μου είπε, εύχεται ο γιος του κάποτε να φορέσει και τη φανέλα των Φιλίππων Δοξάτου, όπως ο ίδιος ο Άγγελος στο παρελθόν, όταν αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας..
Πάντα επιτυχίες Δημήτρη!