.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΟΞΑΤΟ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ 2-0 7 ΝΟΕ 2012 - ΒΙΝΤΕΟ

ΔΟΞΑΤΟ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ 2-0 - ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΠΙ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ


ΔΟΞΑΤΟ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ 2-0

Εκτός κυπέλλου στο...καταρραμένο λεπτό!
doxato vs prosotsani

     Λεπτό                                                                        Σκορ                                                     Γήπεδο Δοξάτου
xronometro τελ                                                2 ball 0                                    ghpedo1
Τρεις μέρες μετά την οδυνηρή εντός έδρα ήττα από το Κόσμιο, ήρθε και η ήττα-αποκλεισμός από τη συνέχεια του θεσμού του κυπέλλου, με κοινό παρονομαστή το λεπτό που δέχτηκε γκολ και σήμερα η Προσοτσάνη: το 75ο! Το Δοξάτο πιο αποφασισμένο στο 2ο ημίχρονο παρότι στο 1ο μισό του ματς αρκέστηκε σε ρόλο κομπάρσου, πέταξε τον ένα εκ των δύο εκπροσώπων της Δ' Εθνικής εκτός κυπέλλου, φανερώνοντας τους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει φέτος η ομάδα του Θωμά Ματρακούκα και στους δύο θεσμούς.


ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ-Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 2-0 ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ "ΟΚΤΩ" ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ



Σπουδαία νίκη για τους Φιλίππους Δοξάτου κόντρα στον Γ. Σ. Προσοτσάνης με 2-0 και πρόκριση για την ομάδα του κ. Ματρακούκα στους "οκτώ" του Κυπέλλου Δράμας.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λιγοστές φάσεις, αλλά με πολύ πάθος και από τις δύο ομάδες, οι Φίλιπποι πανάξια πήραν την πρόκριση απέναντι στην Προσοτσάνη που αγωνίζεται στην Δ' Εθνική και είναι γνωστή η αξία της..

Στο 74' άνοιξε το σκορ ο Ηλίας Παντζαρίδης με κεφαλιά και στο 90' ο Βασιλακάκης με πέναλτι που κέρδισε ο Πέτρος Σερέτης έκανε το 2-0.

Περισσότερα, καθώς και βίντεο με τα γκολ της συνάντησης, σε επόμενη ανάρτηση..

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ-Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΡΑΜΑΣ - ΤΕΤΑΡΤΗ 7/11/12 ΩΡΑ: 14:45



Με την σπουδαία ομάδα της Προσοτσάνης θα αναμετρηθούν σήμερα οι Φίλιπποι Δοξάτου στην έδρα τους για τους "16" του Κυπέλλου Δράμας.

Σχεδόν εννέα χρόνια πέρασαν από τότε που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο γήπεδο του Δοξάτου σε επίσημο αγώνα, πάλι για τον θεσμό του Κυπέλλου Δράμας. Τότε, την περίοδο 2003-04, οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στους "4" και οι αγώνες ήταν διπλοί. Ο πρώτος αγώνας είχε διεξαχθεί στην Προσοτσάνη και ο αγώνας είχε λήξει με σκορ 4-1 υπέρ των γηπεδούχων. Είχαν σημειωθεί επεισόδια στην κερκίδα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων που δεν πήραν μεγάλη έκταση με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αλλά και του αείμνηστου Δημάρχου της Προσοτσάνης Γ. Μακρή.

 Αφορμή ήταν ένα σύνθημα των νεαρών φιλάθλων του Δοξάτου που εξόργισε τους "Απαράδεκτους", τον περίφημο σύνδεσμο φιλάθλων της Προσοτσάνης, οι οποίοι προσπάθησαν να επιτεθούν στους οπαδούς των Φιλίππων, πήραν ένα πανό το οποίο και έσκισαν σε ένα σημείο του, το οποίο όμως μετά από λίγο επιστράφηκε..

Στον αγώνα ρεβάνς που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2004, με κατάμεστη την κερκίδα, η Προσοτσάνη δεν δυσκολεύτηκε τελικά να φτάσει στη νίκη με το εντυπωσιακό σκορ 2-5..

Εκείνη τη χρονιά η Προσοτσάνη είχε φτάσει στην κατάκτηση και του πρωταθλήματος της Α' Δράμας αλλά και του Κυπέλλου Δράμας, ενώ οι Φίλιπποι είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας υπό την καθοδήγηση του κ. Μπάμπη Αλεξόπουλου.

Δηλητηρίασις νέου εις το Δοξάτον - Υπογράφει το ρεπορτάζ ο Δοξατινός - Εφ "Αγών" - 23/6/1925 - Ψηφιακό Αρχείο Βουλής των Ελλήνων




Κι όμως, υπήρχε και το 1925 άτομο που έκανε ρεπορτάζ μεταφέροντας σε τοπική εφημερίδα τα "νέα εκ του Δοξάτου" και χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο "Δοξατινός"!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΔΟΞΑΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΔΡΑΜΑΣ-2 ΝΟΕ 2012 - ΒΙΝΤΕΟ