.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

22/02/14 15.30 ΔΟΞΑΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ Π. ΚΑΡΝΕΖΟΣ Κ. ΧΑΣΙΩΤΗΣ Ε. Ε.Δ. ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ







ΗΜΕΡ. ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Α ΒΟΗΘΟΣ Β ΒΟΗΘΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
22/02/14 15.30 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΑΤΑΙΟΥΤΑΙ
22/02/14 15.30 ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ ΦΕΡΕΣΙΑΔΗΣ    Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ  Ε. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ    Ν. ΤΣΕΝΕΚΙΔΗΣ Γ.
22/02/14 15.30 ΒΩΛΑΚΑ ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ          Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ  Κ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ       Μ. Ε.Δ.  ΕΠΣ  ΔΡΑΜΑΣ
22/02/14 15.30 ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ Χ#ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ  Α. ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ           Α. ΧΑΤΖΗΝΑΚΟΣ     Γ. ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ Π.
22/02/14 15.30 ΔΟΞΑΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ           Π. ΚΑΡΝΕΖΟΣ              Κ. ΧΑΣΙΩΤΗΣ               Ε. Ε.Δ.  ΕΠΣ  ΔΡΑΜΑΣ
22/02/14 15.30 ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ  Γ. ΚΕΤΣΙΜΠΑΣΗΣ      Π. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ   Ε. ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ Ι.
22/02/14 15.30 ΦΤΕΛΙΑΣ ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ              Θ. ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ           Δ. ΣΚΡΙΤΖΟΒΑΛΗΣ    Β. Ε.Δ.  ΕΠΣ  ΔΡΑΜΑΣ
22/02/14 15.30 ΧΩΡΙΣΤΗΣ ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΤΣΙΠΑΣ                          Δ. ΛΙΘΗΡΟΠΟΥΛΟΥ   Ζ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ  Β. Ε.Δ.  ΕΠΣ  ΔΡΑΜΑΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΒΟΗΘΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ε.Δ.    29/20-02-14 22Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                 A΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ   ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Δοξάτου ο Δημήτρης Δαλακάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Δοξάτου ο Δημήτρης Δαλακάκης

dalakakis dimitrios2Την υποψηφιότητά του για το Δήμο Δοξάτου ανακοίνωσε σήμερα το πρωί μέσω συνέντευξης τύπου ο δικηγόρος κ. Δημήτρης Δαλακάκης.
Ο κ. Δαλακάκης στις δηλώσεις του έκανε λόγο για έναν Δήμο που δεν έχει δημιουργήσει ούτε κοινωνικά φαρμακεία, ούτε κοινωνικά παντοπωλεία, που δεν καινοτομεί, που μαστίζεται από την οικονομική κρίση και που βρίσκεται σε κακή οικονομική κατάσταση.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δοξάτου επεσήμανε τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί, την ανάγκη της ανατροπής και την ανάγκη της δημιουργίας, προσθέτοντας ότι «ευτυχώς σήμερα στο Δήμο Δοξάτου υπάρχει ένα μεγάλο υπόγειο ρεύμα», το οποίο είναι «νέο και ορμητικό» και «θέλει να ανατρέψει και να δημιουργήσει ένα νέο Δήμο που θα μπορέσει να εμπνεύσει την ελπίδα και την εμπιστοσύνη πάλι στους πολίτες. Έναν Δήμο ο οποίος θα καινοτομήσει. Να μπορέσει να υλοποιήσει τις προσδοκίες όλων».
«Τμήμα αυτού του ρεύματος, του νέου, του ορμητικού, του ανατρεπτικού και του δημιουργικού, είμαστε τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου. Και μαζί με όλους τους πολίτες θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε έναν νέο Δήμο Δοξάτου, για εμάς, για τα παιδιά μας και τον τόπο μας», σημείωσε ο κ. Δαλακάκης.
Απαντώντας σε ερωτήσεις για την υποψηφιότητά του, ο κ. Δαλακάκης υπογράμμισε ότι το τελευταίο καιρό έχει δημιουργηθεί στους πολίτες του Δήμου η προσμονή «από την ανάγκη να γίνει η ανατροπή και η δημιουργία».
Η ανακοίνωση των υποψηφίων της παράταξης θα γίνει σταδιακά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, δήλωσε ο κ. Δαλακάκης τονίζοντας ότι «η ευθύνη για μια κατάσταση δεν μπορεί να ανήκει σε όλους. Μέσα στην παράταξη του κ. Χατζηλαζάρου υπάρχουν και άτομα τα οποία είναι αξιόλογα». «Η δική μας κίνηση απευθύνεται σε όλους τους πολίτες» ανέφερε ο κ. Δαλακάκης, ο οποίος ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Θέλουμε να ενώσουμε για να ανατρέψουμε και να δημιουργήσουμε».
dramini.gr Σ.Α.
ΠΗΓΗ: http://www.dramini.gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7/