.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

FOOTBALL LEAGUE: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2012-2013


FOOTBALL LEAGUE: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2012-2013


ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ για την καταπολέμηση του κρύου




Διάφορες πρακτικές συμβουλές για το κρύο, και όχι μόνο...

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΔΟΞΑΤΟ 1-3 - Οι αποβολές «ξύπνησαν» το Δοξάτο - 13η αγ. Α-1 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ 8 ΔΕΚ 2012



Οι αποβολές «ξύπνησαν» το Δοξάτο
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΔΟΞΑΤΟ 1-3: Σταθερά πρωτοπορεί στη βαθμολογία το Δοξάτο, που κέρδισε στη Δράμα, σε ένα παιχνίδι με δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί, είχαν τον έλεγχο και έδειξαν πως μπορούσαν να φθάσουν ακόμα και στη νίκη. Ωστόσο, από το σημείο που προηγήθηκαν και ταυτόχρονα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίκτες, αυτό λειτούργησε αντίστροφα. Έτσι, το Δοξάτο «ξύπνησε», κατάφερε να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου και στην επανάληψη με τους έμπειρους παίκτες που διαθέτει, έφθασε στη νίκη. Παράλληλα, στο β΄ μέρος ο Πανδραμαϊκός ήταν «σκιά» του καλού του εαυτού. Στο 12΄ δυνατό μαρκάρισμα του Παντζαρίδη στον Λίπο και δόθηκε πέναλτι και κίτρινη, το εκτέλεσε ο Κωταϊδης και μπλόκαρε ο Παναγιωτόπουλος! Στο 35΄ ο Παντζαρίδης υπέπεσε σε φάουλ και αποβλήθηκε με 2η κ.κ., αμέσως ο Σερέτης διαμαρτυρήθηκε έντονα και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Το φάουλ εκτέλεσε ο Κωταϊδης, «γράφοντας» το 1-0.  Στο 43΄ τετ-α-τετ του Βασιλακάκη και πλασέ, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κουζμιτσούκ, στη συνέχεια μαρκάρισμα του Μελίδη στον Στέλιο Ιωαννίδη και δόθηκε πέναλτι, που θα μπορούσε να μην είχε δοθεί. Ευστόχησε ο Βασιλακάκης (1-1). Στο 65΄ σέντρα του Ιωαννίδη και ο Βασιλακάκης με πλασέ πέτυχε το 1-2, στο 68΄ λάθος της άμυνας και ο Κωνσταντινίδης με πλασέ, έκλεισε το σκορ. Με λάθη η διαιτησία του Παπαϊωάννου (Μαρμαρίδης, Παπαντωνίου).
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Κουζμιντσούκ, Μελίδης (68΄ Θεοδωρίδης), Ταγίκας, Μητρούσης, Χάρ. Ιωαννίδης, ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ, Βογιατζής (60΄ Λυμπερίδης), Δογανίδης, ΚΩΤΑΪΔΗΣ, ΛΙΠΟ, Μπάμπαλης (46΄ Κελεσίδης).
ΔΟΞΑΤΟ: Παναγιωτόπουλος, Τουρφαντίδης, Καραγιαννίδης (46΄ Σιαματάς), Παντζαρίδης, Μόσχος, Τουλούπης (46΄ Θεοφανίδης), ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ, ΖΑΧΑΡΗΣ, Σερέτης, ΣΤ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, Κωνσταντινίδης (90΄ Μουτάκης).


«ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ;»: Ο προπονητής του Πανδραμαϊκού, Γιώργος Αμπρικίδης, απουσίαζε για προσωπικούς λόγους στο εξωτερικό και ο Γιάννης Λυμπερίδης, που εκτελούσε χρέη προπονητή, δε θέλησε να κάνει δηλώσεις. Από τη μεριά του, ο προπονητής του Δοξάτου, Θωμάς Ματρακούκας, επισήμανε τα παράπονά του για τη διαιτησία: «Η ομάδα μου πέτυχε μια πολύ σημαντική ανατροπή στο σκορ και στην  τελική έκβαση του αγώνα. Μπήκαμε νωθρά και διστακτικά, δεχθήκαμε απρόσμενα 2 αποβολές. Είμαι προβληματισμένος, δεν ξέρω γιατί τον τελευταίο καιρό έχουμε τόσο κυνηγητό. Εγώ βέβαια θα πρέπει να βλέπω την ομάδα μου, αλλά και κάποιοι άλλοι θα πρέπει να δουν ορισμένα πράγματα. Ο διαιτητής εκνεύρισε όλο τον κόσμο. Τέτοιου είδους διαιτησίες θα πρέπει να προβληματίσουν τους ιθύνοντες. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ο Πανδραμαϊκός έχει καλούς παίκτες και έχει μέλλον».
ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΜΕΛΙΔΗΣ

ΠΗΓΗ: http://dramagoal.gr/portal/?p=20686