.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Λίγα λόγια, από καρδιάς, για τον Τάσο Καρκαντζέλη ...

Πηγή φωτογραφίας: http://www.protothema.gr/greece/article/639553/efuge-xafnika-apo-ti-zoi-o-politeutis-tou-potamiou-tasos-karkadzelis/

Πρωί της Πέμπτης 22 του Δεκέμβρη του 2016, έπινα καφέ με κανά - δυο φίλους όπως συνήθως σε καφενείο εδώ στο Δοξάτο. Κάποια στιγμή, η κουβέντα πήγε και στον Τάσο. Ο λόγος ; Πριν από μερικές μέρες είχε φέρει μια καρτέλα με αυγά στο ίδιο μαγαζί. Πήγε την καρτέλα μέσα, και μετά από λίγο μας έφερε ένα αυγό, το οποίο είχε ακόμη αίματα επάνω.. Άρχισε να μας εξηγεί με ενθουσιασμό, όπως πάντα άλλωστε, τον λόγο για τον οποίο είχε αίματα το αυγό, αλλά και γενικότερα για την προσπάθεια που έκανε ώστε να παράγουν οι κότες του αυγά που θα είναι πραγματικά ελευθέρας βοσκής, ανώτερης ποιότητας και που τα αποτελέσματα ήταν πλέον εμφανή..

Και εκείνο το πρωινό της Πέμπτης τον θυμηθήκαμε τον Τάσο, μας είχε κάνει μεγάλη εντύπωση η ανάλυσή του για τα αυγά και είχαμε μέρες να τον δούμε..

Μετά από λίγο πήγα στο σούπερ μάρκετ για λίγα ψώνια.. Εκεί μου κάνουν την ερώτηση: "Έμαθες τίποτε για τον Τάσο;" Και μου είπαν πως ακούστηκε πως πέθανε από καρδιακή συγκοπή, κάτι τέτοιο τέλος πάντων.