.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΤΕΠ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 7-3 ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 24 ΑΥΓ 2013

Πριν από λίγο έληξε ο αγώνας που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Δοξάτου, παρουσία 150 περίπου θεατών, στον οποίο οι γηπεδούχοι δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στη νίκη με το εντυπωσιακό 7-3, που θα ήταν ακόμη χειρότερο αν δεν ήταν "δώρα" του τερματοφύλακα Παναγιωτόπουλου και τα τρία γκολ που πέτυχαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές των κ.κ. Τσελεμπή - Λευκόπουλου, αλλά και αν δεν χανόταν πλήθος ευκαιριών από τους παίκτες του κ. Τσεβρετζή..

Αυτό που θα αναφέρω για την ώρα είναι πως οι μεγάλες ομάδες φαίνονται παντού και όχι μόνο στις συνεντεύξεις τύπου και στα συγκινητικά λόγια ..

Σήμερα όλοι περίμεναν την κανονική Δόξα, αυτή που άρχισε να συγκροτεί σιγά-σιγά ο κ. Βασιλακάκης και να δοθεί έτσι η ευκαιρία στους φιλάθλους του Δοξάτου, κυρίως στους νεαρούς, να δουν με "άλλο μάτι" τη Δόξα και η πάλαι ποτέ ομάδα όλου του νομού (και όχι μόνο..) να αποκτήσει νέους φίλους..

Αντίθετα, τα νέα παιδιά που βρέθηκαν στην κερκίδα αλλά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές των Φιλίππων (που λογικά όλοι συμπαθούν τη Δόξα και είναι εν δυνάμει οπαδοί της..) είδαν στο γήπεδο μια ομάδα, που αν και προσπάθησε να παίξει καλό και στρωτό ποδόσφαιρο, δεν ήταν δυνατόν να αντισταθεί στις "ορέξεις" των έμπειρων ποδοσφαιριστών των Φιλίππων..

Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση..

1. ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ" - ΔΟΞΑΤΟ 23 ΑΥΓ 2013

θα ακολουθήσουν και άλλα βιντεάκια σε επόμενες αναρτήσεις.

Καλή θέαση και ακρόαση!







Δράμα: Αυθεντικός παράδεισος - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΘΝΟΣ" - ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Δράμα: Αυθεντικός παράδεισος

Eνα ανεπαίσθητο γλωσσικό «παραστράτημα» στο διάβα των αιώνων, η παραφθορά του ονόματος του αρχαίου οικισμού Δύραμα ή Yδραμα, έχει χαρίσει στη Δράμα το «βαρύ» της όνομα που κρύβει επιδέξια τη μοναδικότητα του τόπου. Οι ανήσυχοι ταξιδιώτες ευτυχώς ξέρουν καλά πως ο νομός είναι ένας αυθεντικός παράδεισος, με παρθένα φύση και ξεχωριστούς ανθρώπους. Το μόνο «δράμα» στη Δράμα είναι ο χρόνος, που δεν είναι ποτέ αρκετός για να γνωρίσει κάποιος όλα τα μυστικά αυτού του μαγικού τόπου

Σήμερα η Δράμα είναι μια τυπική πόλη της ελληνικής Περιφέρειας, με σύγχρονο εμπορικό κέντρο, μεγάλες πλατείες, πάρκα και πολυώροφα οικοδομικά τετράγωνα. Αν και παραμένει όμορφη, δεν ήταν πάντα έτσι. Κατά τη διάρκεια του Μεσοπολέμου η Δράμα έζησε τη χρυσή εποχή της χάρη στο εμπόριο του καπνού, οι καλλιέργειες του οποίου ξεπερνούσαν τα 100.000 στρέμματα.
Το δάσος του Φρακτού, το μοναδικό παρθένο δάσος της Ελλάδας.
Το δάσος του Φρακτού, το μοναδικό παρθένο δάσος της Ελλάδας.

ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ - ΔΟΞΑΤΟ - 23 ΑΥΓ 2013 - ΦΩΤΟ


Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν με κέφι και πολύ μεράκι για να προσφέρουν μια υπέροχη βραδιά στους πάνω από 800 Δοξατινούς αλλά και φίλους από άλλες περιοχές.

Οι φωτογραφίες δεν έχουν καλή ποιότητα, αφού, ως γνωστόν, η κάμερα που διαθέτω είναι κατασκευασμένη κυρίως για να βιντεοσκοπεί και όχι για να φωτογραφίζει. αλλά νομίζω πως κάποιες από αυτές έχουν συλλεκτικό χαρακτήρα!

Σε επόμενες αναρτήσεις πολλά βιντεάκια από την εκδήλωση που τα τελευταία χρόνια "κλείνει" με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι στη μικρή μας πόλη.

Δυστυχώς, δεν έχω υλικό από την Χορωδία "Σαπφώ". Παρακαλώ θερμά όποιον φίλο ή φίλη έχει στη διάθεση του φωτογραφίες και βιντεάκια να κάνει τον κόπο και να μου στείλει με όποιον τρόπο τον βολεύει ώστε να μείνουν εδώ στα "Δοξατινά Νέα" και να μπορούν να τα χαρούν και οι φίλοι μας που βρίσκονται μακριά από τη γενέθλια γη..