.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ

Καθαρισμός του χώρου πέριξ του ποταμού του Κεφαλαρίου

Το Σάββατο 3 Αυγούστου στις 08:30, όπως είχε προγραμματιστεί με πρωτοβουλία του Κυνηγετικού Συλλόγου Δοξάτου, μαζί με τον Φυσιολατρικό - Ορειβατικό Σύλλογο Κεφαλαρίου τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κεφαλαρίου και τον Δήμο Δοξάτου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου του ποταμού στο Κεφαλάρι.

Η εικόνα πριν τον καθαρισμό ήταν απογοητευτική. Είναι τρομερή η αδιαφορία και η παιδεία του κόσμου, για το μέρος στο οποίο ζει. Πολλά σπασμένα μπουκάλια, ξυλάκια από σουβλάκια, πλαστικά μπουκάλια, σακούλες και γενικά οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί ο καθένας. Μέσα σε 2 ώρες γεμίσαμε ένα φορτηγάκι του Δήμου Δοξάτου με τουλάχιστον 20 τσουβάλια γεμάτα από σκουπίδια.

Καθαρίστηκε ο χώρος γύρω από το ποτάμι, καθώς και ο δρόμος μέχρι το ιχθυοτροφείο, ο δρόμος προς τον οικισμό και μέχρι τα γραφεία του Φυσιολατρικού - Ορειβατικού Συλλόγου, αριστερά και δεξιά από τα μαγαζιά που βρίσκονται παράπλευρα του ποταμού και τέλος ο χώρος της πλατείας, όπου και γίνεται οι εκδηλώσεις.

Η συμμετοχή δυστυχώς δεν ήταν μεγάλη, όμως αυτή η εκδήλωση πρέπει να γίνει παράδειγμα στον κόσμο και σε επόμενη αντίστοιχη δράση να υπάρχει πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι ο χώρος αυτός ανήκει σε όλους και είναι υποχρέωση μας να τον διατηρούμε καθαρό και για μας και για τους ξένους επισκέπτες, ώστε να δείξουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Δοξάτου στο Φυσιολατρικού & Ορειβατικό Σύλλογο Κεφαλαρίου, στον Δήμο Δοξάτου που μας στήριξε για άλλη μία φορά. 
Την εκδήλωση κάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR ΔΡΑΜΑΣ.

Εκ του Δ.Σ. του Κ.Σ. Δοξάτου

Προκήρυξη πρωταθλημάτων ΕΠΣΔ περιόδου 2013-2014


ΔΡΑΜΑ  22-7-2013

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.  1152
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας αφού έλαβε υπόψη της :
  1. Την ισχύουσα αθλητική νομοθεσία.
  2. Το καταστατικό της Ε.Π.Σ. Δράμας
3.     Τον Κανονισμό Αγώνων  Ποδοσφαίρου  της  Ελληνικής  Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Κ.Α.Π.), τους Γενικούς Κανονισμούς και τους κανόνες παιδιάς
ποδοσφαίρου.
4.           Τους βαθμολογικούς πίνακες των σωματείων κατά κατηγορία, ποδοσφαιρικής
περιόδου 2012-2013 και τις αποφάσεις του Δ.Σ. για την τρέχουσα προκήρυξη που
επικυρώθηκαν με την από 19-7-2013 απόφαση του Δ.Σ.

5.    Την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης  στις 12-4-2013 με την οποία αποφασίστηκε η αναδιάρθρωση των Κατηγοριών με εντολή των σωματείων, το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Δράμας μετά τις προτάσεις των μελών του μέχρι την 29-5-2013 και την από 5-6-2013 απόφαση του για την κατάταξη των σωματείων στις νέες κατηγορίες
ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ


1.    Τους αγώνες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων Α' - Β ' (Β1 και Β2 Ομίλων)- Γ ' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Δράμας  για την ποδοσφαιρική περίοδο 2013-2014 κατά κατηγορίες και Ομίλους στο πρωτάθλημα όπως παρακάτω :


Α ' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SPORTICA