.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ !!!!!!!! Στο Plzen της Τσεχίας ισοφάρισε ανεπίσημα το παγκόσμιο ρεκόρ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΝΑ!!!!!!!! Στο Plzen της Τσεχίας ισοφάρισε ανεπίσημα το παγκόσμιο ρεκόρ!


ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΝΑ!!!!!!!! Ασύλληπτο πανελλήνιο ρεκόρ και ανεπίσημη ισοφάριση ενός στοιχειωμένου παγκοσμίου ρεκόρ χθες  Σάββατο από την Αννα Κορακακη!


Στο διεθνές μίτινγκ του Plzen της Τσεχίας η Αννα με επίδοση 594/600    (99-99-98 ακριβείας και 100-99-99 ταχεία) έσπασε το πολύ μεγάλο ρεκόρ πού είχε η Αγη Κασουμη εδώ και πολλά χρόνια και ισοφάρισε ανεπίσημα το παγκόσμιο ρεκόρ!!!
Στον τελικό του αγωνίσματος που κρίθηκε στις λεπτομέρειες κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Στον τελικό αγωνιστηκαν και τα τρία μετάλλια των ολυμπιακων αγώνων!

Η ίδια συγκινημένη έγραψε στα social media
“Ακόμη προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τί έγινε! Σήμερα στο διεθνές meeting του Plzen ισοφάρισα ανεπίσημα το θρυλικό παγκόσμιο ρεκόρ με επίδοση 594/600 που έγινε 23 χρόνια πριν στο σπορ πιστόλι!💫 Με βολές ακριβείας 296(99 99 98) & ταχείας 298(100 99 99) έσπασα το πανελλήνιο ρεκόρ ανεβάζοντας τον πήχη σε μία ιστορική επίδοση!🇬🇷 Στον τελικό που κρίθηκε σε λεπτομέρειες αλλά και τύχη όπως φάνηκε, κατέκτησα το χάλκινο μετάλλιο! Τα συναισθήματά μου απερίγραπτα! Καληνύχτα Ελλάδα!✨ / So happy and excited to be a national record holder by reaching a historic World Record score of 594/600 points in Czech Republic today!😻💫 Bronze medal in a final in which luck was all I needed apart from a great shooting, a huge smile on my face and extreme satisfaction!✨
#recordholder #sportpistol #happywoman #bronzemedal #shootingsport #ELEY #accuracydefined #eleytenex”
Κατά τη διάρκεια του αγώνα η χρυσή Ολυμπιονίκης τερμάτισε πρώτη, ενώ στον τελικό κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Η επιτυχία της παίρνει ακόμη μεγαλύτερη διάσταση, διότι στη διοργάνωση συμμετείχαν και οι τρεις Ολυμπιονίκες του Ρίο. «Πριν ξεκινήσει ο αγώνας ήμουν σίγουρη ότι θα κάνω κάτι καλό. Το πίστευα», δήλωσε από την Τσεχία στην «Κ» το «χρυσό» κορίτσι του ελληνικού αθλητισμού.
Ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα είναι και ο πατέρας και προπονητής της πρωταθλήτριάς μας, ο Τάσος Κορακάκης: «Πρόκειται για ένα ασύλληπτο πανελλήνιο ρεκόρ και μία ανεπίσημη ισοφάριση ενός παγκοσμίου. Αυτή η επίδοση δείχνει ότι η Άννα βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση. Στον αγώνα πήραν μέρος οι κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου», υπογράμμισε.    
ΠΗΓΗ: https://www.dramini.gr/terastia-anna-sto-plzen-tis-tsechias-isofarise-anepisima-to-pagkosmio-rekor/

Δεν υπάρχουν σχόλια: