.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! 7 ΜΑΙΟΥ 2017




Βίντεο του Γ. Καραβελίδη.



Ο στόχος επιτεύχθηκε! Κατάκτηση του πρωταθλήματος - Άμεση επιστροφή των Φιλίππων Δοξάτου στην "μεγάλη" κατηγορία του νομού μας, εκεί που ανήκει !

Σαν "τρένο", η ομάδα του κ. Περσιανλή,
χωρίς να ηττηθεί πουθενά, με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα, κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα και μαζί με την επίσης ιστορική ομάδα της Α.Ε. Αμπελοκήπων του χρόνου θα αγωνίζονται στην Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ.Δράμας. Από τον άλλο όμιλο της Β΄κατηγορίας ανέρχονται η Καλή Βρύση και η Αλιστράτη, δύο ομάδες που πολλά χρόνια είχαν να αγωνισθούν στα "σαλόνια" της Α' Δράμας και φυσικά αξίζουν και στους δύο συλλόγους πολλά συγχαρητήρια για την άνοδό τους.






Προχθές, όλα είχαν προγραμματιστεί από την Διοίκηση των Φιλίππων ώστε να εορτασθεί όπως αρμόζει στην ιστορία και στο κύρος του συλλόγου η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην Α' κατηγορία.

Δυστυχώς, ο καιρός δεν ήταν "σύμμαχος" και η γιορτή, όπως γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, δεν ολοκληρώθηκε, αφού, λόγω βροχής (αλλά και κρύου για την εποχή..) δεν άναψαν τα κάρβουνα, δεν ψήθηκαν τα σουβλάκια, δεν ακούστηκε δυνατά η μουσική που ετοίμασε με επιμέλεια ο Γ. Καραβελίδης, δεν χορέψαμε όλοι μαζί χορούς "κυκλωτικούς κι άλλο τόσο ελεύθερους σαν ποταμούς", γιατί, όπως λέει και ο Δ. Σαββόπουλος "ιστορία γράφουν οι παρέες"...

Πάντως, αν φυσικά ο καιρός το επιτρέψει, θα γιορτάσουμε όλοι μαζί, και προφανώς ακόμη περισσότεροι (αφού οι άσχημες καιρικές συνθήκες πιθανώς δεν επέτρεψαν σε πολλούς φίλους της ομάδας να παραβρεθούν στο γήπεδο..) το ερχόμενο Σάββατο, 13 Μαΐου 2017, στον Δημοτικό Κήπο του Δοξάτου.

Παρ' όλα αυτά, το τυπικό μέρος της φιέστας πραγματοποιήθηκε.

Αγώνας επίδειξης των παιδικών τμημάτων των Φιλίππων που καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές, υπό την καθοδήγηση των δύο Δοξατινών προπονητών κ.κ. Λιούση Βασίλη και Ξανθόπουλου Σπύρου, που εδώ και δύο χρόνια ανασυγκροτούν με επιμέλεια και αγάπη την Ακαδημία του συλλόγου, ετοιμάζοντας τα αυριανά "αστέρια" των Φιλίππων.


Είσοδος των ομάδων, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με το Μικροχώρι, με προπορευόμενους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές κ.κ. Ηρακλή Μυλοθρόπουλο και Σταμάτη Κουρσιούμη να μεταφέρουν το κύπελλο του πρωταθλητή στο "μάρμαρο" της κερκίδας, εκεί που προβλεπόταν να γίνει η επίσημη απονομή.


Απονομή τιμητικών πλακετών στους κ.κ. Ηλία Τζιμουλάκη και Νικόλαο Βιτασινό, δύο από τους πλέον πιστούς φίλους των Φιλίππων διαχρονικά.

Και τέλος, η απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου του πρωταθλητή, μετά το τέλος του αγώνα με το Μικροχώρι (8-0).

Τα "Δοξατινά Νέα" εύχονται ολόψυχα του χρόνου τέτοιες μέρες να εορτασθούν από τον σύλλογο νέες επιτυχίες!









Δεν υπάρχουν σχόλια: