.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ-ΔΟΞΑΤΟ 0-0 - 14 ΜΑΙΟΥ 2014 - Πολύτιμος εκτός έδρας βαθμός για τους πρωταθλητές Δράμας



Πολύτιμος εκτός έδρας βαθμός για τους πρωταθλητές Δράμας

Σε μια αναμέτρηση όπου πραγματικός πρωταγωνιστής ήταν ο κακός αγωνιστικός χώρος το Δοξάτο πήρε την ισοπαλία μέσα στην Θέρμη από τον τοπικό Θερμαϊκό με το «λευκό» 0-0 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.


Ένα αποτέλεσμα που όπως φάνηκε και από τις αντιδράσεις των ίδιων στο τέλος του αγώνα, άφησε ικανοποιημένους τον Γιάννη Τσεβρεντζή και τους παίκτες του. Άλλωστε ένας εκτός έδρας βαθμός σε μια διαδικασία μπαράζ είναι πάντα ένα καλοδεχούμενο αποτέλεσμα.
Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο τεχνικός της δραμινής ομάδας, έχοντας υπόψη του την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου έκανε τις δέουσες αλλαγές στα πλάνα του και προσάρμοσε τα σχέδια του στα δεδομένα του συγκεκριμένου παιχνιδιού.
Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι κράτησε έξω από το αρχικό σχήμα τους Μπαρμπουτέλη και Θεοφανίδη και στη θέση τους πέρασε τους Ζαπουνίδη και Μόσχο. Από εκεί και πέρα στόχος ήταν να κρατηθεί ανέπαφη η εστία του Παπαδόπουλου και με τις αντεπιθέσεις ή κάποιο στημένο να έρθει το σκοράρισμα. Όμως όσο και αν η αμυντική διάταξη τα πήγε περίφημα απέναντι στην πίεση των -γηπεδούχων, δεν βγήκε ούτε το καλά χτυπημένο στημένο (το αντίθετο μάλιστα!) ούτε η επιθετική γραμμή κατάφερε να αξιοποιήσει τις αμυντικές αδυναμίες των γηπεδούχων που είχαν αρκετά κενά. Ένας τόσο κακός αγωνιστικός χώρος λειτούργησε σε βάρος των παικτών του Θερμαϊκού που ήταν πολύ δύσκολο να δημιουργήσουν μια καλά οργανωμένη και εκτελεσμένη επιθετική προσπάθεια.
Ακόμη και μετά την αποβολή του Μόσχου στο 86’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα (η πρώτη στο 35’) το Δοξάτο δεν έδειξε ότι μπορούσε να αιφνιδιαστεί και να κινδυνέψει στον υπόλοιπο χρόνο (μαζί με τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων).
Καλή η διαιτησία του Βλιώρα (Καρακώστας, Ζάχος) από την Λάρισα. Σωστά ακύρωσε το γκολ των γηπεδούχων και απέβαλε τον παίκτη του Δοξάτου με δεύτερη κίτρινη. Κίτρινες είδαν ακόμη οι Τρόκας Δούμας και Μέντζιος για τους γηπεδούχους και Τουλούπης και Ζαπουνίδςη για το Δοξάτο.
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ: Παναγιωτίδης, , Ελκας (64’ Καζαντζίδης),, Πεχλιβανίδης,(46’ Αρζουμανίδης) Κολώνης, Φάκας, Παπατζίκος, Αρχοντίδης(51’ Μέντζιος), Τρόκας, Δούμας Σιαντρόπουλος, Φαρμάκης.
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ:Παπαδόπουλος, Τουρφαντίδης, Τουλούπης, Ζαπουνίδης, Μαγγανάρη, , Μόσχος, Ιωαννίδης (66΄Ντίνας), Αποστολίδης (71΄ Θεοφανίδης), Κωνσταντινίδης (88΄ Βασιλακάκης), Ζάχαρης Πολυχρονίδης.
Τσεβρετζής: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου»
«Το παιχνίδι κύλησε έτσι όπως το σχεδιάσαμε. Βέβαια η αποβολή στο 85’ ίσως να μας δυσκόλεψε λίγο παραπάνω, αλλά πιστεύω ότι πήραμε αυτό που θέλαμε. Τώρα και μέχρι την άλλη Τετάρτη που είναι το επόμενο παιχνίδι τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία για λίγη ξεκούραση ώστε να είμαστε πιο έτοιμοι. Ο κακός αγωνιστικός χώρος επηρέασε τα σχέδια μας. Για να είμαι ειλικρινής άλλαξα την ενδεκάδα και δεν βγάλαμε κάτι από το δικό μας τροπο παιχνιδιού με την σχετικά καλή κυκλοφορία της μπάλας. Άλλωστε δεν ζήτησα κάτι τέτοιο από τους παίκτες μου. Ζήτησα να παίξουμε κάπως διαφορετικά και τα παιδιά στο μεγαλύτερο ποσοστό ανταποκρίθηκαν. Είχαμε κανα δυό φάσεις να πετύχουμε το διπλό, δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν πειράζει. Τα παιδιά παίξανε, ιδρώσανε και ματώσανε την φανέλα. Είμαι ευχαριστημένος.
Από εκεί και πέρα. Εμάς μας ενδιέφερε να πάρουμε το πρωτάθλημα στην Δράμα που δεν το ξαναπήραμε . Από εκεί και πέρα το ταξίδι στα μπαράζ είναι ευχάριστο. Μακάρι να τα καταφέρουμε. Και ότι είναι να έρθει ας έρθει. Δεν τρελαινόμαστε»…
Γιώτκος: «Πρόβλημα μας το γήπεδο»
Τον κακό αγωνιστικό χώρο θεώρησε σαν αιτία της ισοπαλίας ο προπονητής του Θερμαϊκού Κώστας Γιώτκος: «Σε ένα τόσο κακό αγωνιστικό χώρο μου οι παίκτες μου δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά περισσότερα από αυτά που έκαναν. Ουσιαστικά αυτό λειτούργησε σαν πλεονέκτημα του Δοξάτου. Κλείστηκε πίσω και περιορίστηκε σε αμυηντική λειτουργία. Είναι αλήθεια ότι έτσι όπως είναι η κατάσταση μας, η ομάδα δείχνει τις δυνατότητες της εκτός έδρας. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και όπου φτάσουμε. Δεν το κρύβω ότι θα θέλαμε να πάρουμε την άνοδο».
ΑΕ Χρυσού –Παύλος Μελάς 1-2
Στο άλλο ματς του ομίλου μας ο Παύλος Μελάς αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 τελικά κατάφερε να πετυχει την ανατροπή και να φύγει νικητής από την έδρα της Α.Ε. Χρυσού με 1-2. Έτσι η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:
1.Φίλιπποι Δοξάτου 4
-.Θερμαϊκός 4
3. Παύλος Μελάς 3
4. Α.Ε. Χρυσό 0
-Την ερχόμενη Τετάρτη το Δοξάτο παίζει και πάλι εκτός έδρας, στην Σταυρούπολη με αντίπαλο τον Παύλο Μελά.
*Παντού υπάρχει το δραμινό στοιχείο και αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα στην Θέρμη όπου πρόεδρος είναι ο Μπάμπης Αμπατζίδης με καταγωγή από τον συνοικισμό της Στενημάχου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον νυν δήμαρχο Θέρμης Παπαδόπουλο.
*Γιος του παλιού ποδοσφαιριστή της Βέροιας Τάκη Παπατζίκου είναι ο επιθετικός της Θέρμης Αντώνης Παπατζίκος. Μετά το τέλος του παιχνιδιού Γιάννης Τσεβρετζής και Τάκης Παπατζίκος είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα δικά τους.
Δ.Τς
ΠΗΓΗ: http://www.sportdrama.gr/%CE%B1-%CE%B5-%CF%80-%CF%83-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CF%82/item/18670-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B7%CF%83-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CF%80%CF%80%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85-0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: