.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΔΟΞΑΤΟΥ - 20 ΔΕΚ 2011

Μια πολύ όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΚΑΠΗ Δοξάτου το απόγευμα της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου 2011.



Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά (πολύ μικρή τελικά για τις ανάγκες του ΚΑΠΗ..) από τα μέλη του ΚΑΠΗ αλλά και τα παιδιά του Πολιτιστικού του Δοξάτου (και φυσικά και από τους συνοδούς των παιδιών) που έδωσαν τη δική τους "νότα" στην εκδήλωση  υπό την καθοδήγηση της δασκάλας Χορού του Πολιτιστικού συλλόγου Δοξάτου κ. Ζωής Μυλοθροπούλου.











 Έψαλαν τα κάλαντα, χόρεψαν και έπαιξαν ένα πολύ όμορφο θεατρικό σκετς που συγκίνησε τους παρευρισκόμενους και οι οποίοι τα χειροκρότησαν  θερμά.

Καλεσμένη του ΚΑΠΗ ήταν η κ. Αλίκη Τσιαμούρα, που εκπροσωπώντας την Ένωση Κυριών Δράμας πραγματοποίησε μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία περί εθελοντισμού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης, ο Πρεσβύτερος π. Αλέξανδρος, ο Δήμαρχος Δοξάτου κ. Τάσος Χατζηλαζάρου, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Κουρσιούμης Σταμάτης  ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Ασημίνας Σάββας και το μέλος του Ν.Π.Δ.Δ κ. Καραγιαννίδης Εμμανουήλ.

Στο βίντεο μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την εκδήλωση..





Δεν υπάρχουν σχόλια: