.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

"Συμπολιτεία": Η αλήθεια για το ταμειακό έλλειμμα στο Δήμο Δοξάτου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΝΟΜΙΖΩ, ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ" ΤΗΣ Τ. Υ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ (Ή ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ) ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ Ή ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΣΟΒΑΡΟ.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΦΥΣΙΚΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ: ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑ "ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ" ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ; ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ;

2.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOG ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ.

(Ε.π.δ.σ.)

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα ειναι όντως σοβαρό, αλλά το κυριότερο ερώτημα που προκύπτει δε νομίζω πώς είναι το ΠΩΣ έπεσε στα χέρια κάποιων, αλλά το ΤΙ αναφέρει. Άλλωστε είναι προφανές ότι αυτό έγινε γιατί δεν έχει διασφαλιστεί από τον Δήμο ή τους Δήμους γενικότερα, ένας εμπιστευτικός τρόπος επικοινωνίας των υπηρεσιών. Συχνό ελληνικό φαινόμενο.

Τέλος με κάθε καλή διάθεση, δεν νομίζω ότι διαβάζοντας την προηγούμενη ανάρτηση, απαντώνται οι απορίες που προκύπτουν από το "εμπιστευτικό", που ήταν ξεκάθαρες και συγκεκριμένες και μάλιστα από κάποιον ο οποίος είναι ο αρμοδιότερος επί του θέματος,μιας και πρόκειται για θέματα που αφορούν στον τρόπο που λειτουργεί ο Δήμος σε συνεργασία με τη δική του υπηρεσία. Εκφράζεται δηλαδή και η προσωπική αγωνία για το βάρος των ευθυνών.