.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΔΟΞΑΤΟ-ΑΚΡΙΤΑΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 2-0 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α-1 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ 2010-11






Πριν από λίγο έληξε ο αγώνας στο γήπεδο του Δοξάτου, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, που κυρίως στο 2ο ημίχρονο ήταν βούρκος, οι Φίλιπποι έφτασαν στη νίκη απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Ακρίτα Κ. Νευροκοπίου με 2-0. Σε έναν αγώνα που ξεκίνησε με 20λεπτη καθυστέρηση, οι δύο ομάδες παρουσίασαν αρκετά καλό θέαμα και δικαιολόγησαν τις θέσεις που έχουν στον βαθμολογικό πίνακα. Ευτυχώς που η μπάλα δεν "κολλούσε" παρά σε ελάχιστα σημεία, κι έτσι οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων μπόρεσαν να παίξουν αρκετά καλό ποδόσφαιρο..

Τα γκολ πέτυχαν οι Ντίνας και Κων/νίδης.

Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΠΑΠΙΝΙΑ ΣΤΟ ΓΚΙΟΥΜΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ...ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΟ ΖΕΣΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ....ΘΛΙΒΟΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ...ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΗΝ ΞΗΛΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΞΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΗΤΕΥΕΤΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΗΔΗ ΧΟΡΤΑΡΙΑΣΜΕΝΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.....ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΖΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ.....ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 13 ΜΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με το προηγούμενο σχόλιο. Είναι ντροπή αυτό το γήπεδο, και μάλιστα όταν εδώ και πολλά χρόνια φιλοξενεί δύο σημαντικά σωματεία με μεγάλο πλήθος αθλητών και αθλήτριών..

tanzo είπε...

Συμφωνώ μαζί σας.
Μιλήστε με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Δοξάτου, για να συμπεριλάβει το έργο στο τεχνικό εκτελεστέων του 2011. Θα του το θυμήσω κι εγώ.
Υπάρχει έτοιμη μελέτη στην Τεχνική Υπηρεσία.

Θανάσης Λατσίνογλου