.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΔΟΞΑ 0-1 ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

LIVE!!! KAΛΛΙΘΕΑ-ΔΟΞΑ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ!!!


Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2011 17:08

Με τον Αλέξη Κουμπρόγλου να παίρνει την δική του ευκαιρία και να ξεκινάει στο αρχικό σχήμα των «μαυραετών» ο Μάκης Κατσαβάκης έκανε κάποιες αλλαγές στο αγωνιστικό προφίλ της Δόξας. Ξεκίνησε με Σέρεμετ κάτω από τα δοκάρια όμως μπροστά του η αμυντική τετράδα ήταν η ίδια με αυτή στο ξεκίνημα κόντρα στον ΠΑΟΚ με Κανακούδη-Τριποτσέρη-Λίμα-Σικαλιά. Στα αμυντικά χαφ οι Αμπουμπακάρι και Κατσικογιάννης με Σοϊλέδη και Κουπρόγλου στυα άκρα και μπροστά τους Αραβίδη και Αγγελούδη.





Σε έναν τραγικά κακό αγωνιστικό χώρο όπου το να πεις ότι μπορεί να παιχτεί μπάλα ακούγεται περισσότερο σαν …σχήμα λόγου, οι δύο ομάδες δεν μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου η Δόξα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Από την πλευρά της έχασε δύο ευκαιρίες.



Στο 15’ πολύ καλό σουτ του Σοϊλέδη έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κατσούλη και στο 29’ ο Κουπρόγλου ανάγκασε τον Κατσούλη με διπλή προσπάθεια να μπλοκάρει την μπάλα. Δύο λεπτά νωρίτερα, στο 27’ ο Κατσίκης είχε την μοναδική ευκαιρία από πλευράς γηπεδούχων να απειλήσει, ωστόσο η κεφαλιά του δεν ανησύχησε τον Σέρεμετ.



Χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στον στήσιμο της ομάδας αφού ο Λεάντρο ξεκίνησε στην θέση του Λίμα, η Δόξα έχει μπει πολύ επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο, ψάχνοντας το γκολ. Στο 55’ ο Σοϊλέδης προσπάθησε να σκοράρει αλλά το σουτ του έφυγε λίγο άουτ. Νέα ευκαιρία για την Δόξα στην αμέσως επόμενη επιθετική προσπάθεια με τον Αραβίδη δεν ανησύχησε τον Κατσούλη.



Πάσα του Κατσίκη στον Ντακόλ αναγκάζει τον Σέρεμετ να αποκρούσει θεαματικά με τα πόδια το πλασέ του παίκτη των γηπεδούχων που λίγα λεπτά νωρίτερα πέρασε στην θέση του Ντιαλό στην καλύτερη μέχρι τωρα ευκαιρία τους για γκολ.



Στο 80’ και αφού η Δόξα ξεπέρασε ανώδυνα ένα απειλητικό δεκάλεπτο των γηπεδούχων προσπάθησε και πάλι να γίνει απειλητική και σε σέντρα του Βάντρσον, η μπάλα αφού περνάει από πολύ κόσμο, φτάνει στον Αμπουμπακαρί που δοκιμάζει ένα σουτ το οποίο όμως φεύγει ψηλά.



Ανέλπιστο δώρο των παικτών της Καλλιθέας, στο 85' όταν σε ένα σουτ του Βάντρσον που δεν έδειχνε απειλητικό, ο τερματοφύλακας Κατσούλης μπερδεύτηκε με τους δύο κεντρικούς αμυντικούς του. Έτσι η μπάλα αφού χτύπησε στον Ρουσάκη άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων και έτσι έγινε το 0-1!!!



Ακριβώς στο 90' ο Αραβίδης προσπάθησε να διπλασιάσει τα γκολ της Δόξας αλλά ο Κατσούλης απέκρουσε εντυπωσιακά.



ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήταλύτσιος (Ηπείρου) ΒΟΗΘΟΙ: Χειβιδόπουλος (Αργολίδας), Πασχάλης (Ηπείρου)



ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρουσάκης (41’ )



ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Βαγγέλης Γούτης): Κατσούλης, Ρουσάκης, Ντιαλό (64' Ντακόλ), Μιχαλόπουλος, Κατσίκης, Σταύρου (87' Ματσούκας), Πριπου, Κάλτσας( 89' Φουντουκίδης), Ηρακλής, Βιδάλης, Αρκούδας.



ΔΟΞΑ (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Σικαλιάς, Τριποτσέρης, Λίμα (46’ Λεάντρο), Κανακούδης, Κούμπρογλου, Σοϊλέδης, Αμπουμπακαρί, Κατσικογιάννης(90' Ρούτσης), Αγγελούδης(61' Βάντερσον), Αραβίδης,

ΠΗΓΗ: http://www.sportdrama.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: