.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ..




Όπως έγραψα και στην προηγούμενη, σχετική με το παιχνίδι ανάρτηση, δεν μπόρεσα δυστυχώς να παραβρεθώ το περασμένο Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011 στο Περιθώρι ώστε να έχω ίδια άποψη για το τι συνέβη στον αγωνιστικό χώρο αλλά και εκτός αυτού..

Προφανώς, σύμφωνα με τα λεγόμενα όσων παρακολούθησαν των αγώνα, των ίδιων των ποδοσφαιριστών, αλλά και από τις φάσεις από την αθλητική εκπομπή του κ. Καραγιαννίδη που μεταδόθηκε την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011 από το Star Δράμας, οι Φίλιπποι πρέπει να έκαναν την χειρότερη εμφάνισή τους στην φετινή αγωνιστική περίοδο..



Δεν μπορώ όμως να αφήσω ασχολίαστα όσα ανέφεραν οι νεαροί οργανωμένοι οπαδοί των Φιλίππων Δοξάτου, οι BLUE DEVILS, αλλά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές σε κατ' ιδίαν συζητήσεις σχετικά με την "φιλοξενία" των οπαδών του Περιθωρίου..

Κροτίδες έριχνε "κύριος", σχετικά μεγάλης ηλικίας μάλιστα, πολύ κοντά στα νεαρά παιδιά - οπαδούς των Φιλίππων για να τα εκφοβίσει ώστε να πάψουν να υποστηρίζουν την ομάδα τους, χωρίς μάλιστα να προκαλέσουν σε καμία περίπτωση! Κι όταν του έγινε παρατήρηση από άλλους φιλάθλους του Δοξάτου, ο συγκεκριμένος "κύριος" τους απείλησε με τη φράση "Μη μιλάτε γιατί θα φάτε ξύλο σήμερα!".

Πολλοί "φίλαθλοι" του Περιθωρίου έβριζαν χυδαία τους ποδοσφαιριστές του Δοξάτου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Μια σοφή παροιμία θα θυμίσω μόνο σε όλους αυτούς τους "παληκαράδες" :


"Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες" !

Μεταφέρω εδώ το ρεπορτάζ από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Ηχώ της Δράμας"

Οι αγώνες της Α1 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας
Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2011 08:16
Επιμέλεια-σχόλιο:Αντώνης Μπαρμπαρής

(Μέλος της ΕΣΗΕΜΘ του ΠΣΑΤ και της AIPS)


Το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, συνεχίστηκε με τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.



Το Δοξάτο έχασε δίκαια από το Περιθώρι, ενώ την ίδια στιγμή το Φωτολίβος σκόραρε πέντε φορές απέναντι στο Μαυρόβατο και βρίσκεται πρώτο έστω και στην ισοβαθμία (καλύτερο συντελεστή τερμάτων).

Από εκεί και πέρα, μεγάλο διπλό πέτυχε το Καλαμπάκι μέσα στο Μοναστηράκι, ενώ η Πετρούσα κέρδισε τον Πανδραμαικό στο δεύτερο ντέρμπι της αγωνιστικής. Τέλος, ο Ακρίτας Κ.Νευροκοπίου, πέρασε από την έδρα της Καλλιφύτου που υποχώρησε στην προτελευταία θέση, αλλά δε θα το βάλει εύκολα κάτω.

Διαβάστε παρακάτω, όλα τα αποτελέσματα με τα αναλυτικά στοιχεία των αγώνων της 12ης αγωνιστικής και τους σκόρερ, ενώ μη χάσετε στο φύλλο της Τρίτης της εφημερίδας ΗΧΩ, τα παραλειπόμενα της Α1 κατηγορίας, με τους κορυφαίους των αγώνων του Σαββάτου, όπως και τις δηλώσεις των προπονητών.

Φωτολίβος –
Μαυρόβατος: 5-1

Το χάρο με τα μάτια του είδε ο Μ.Γρηγοριάδης και τα παλικάρια του από έναν πολύ καλό στο πρώτο μέρος Μαυρόβατο, αλλά στο τέλος καλό όλα καλά.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι σκόραραν σε κομβικό σημείο λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και μπήκαν με άλλη ψυχολογία στο δεύτερο μέρος. Εκεί ήταν καλύτεροι και έχοντας σε τρομερή μέρα το Γ.Παρασκευά, πέτυχαν μια νίκη που τους έφερε στην πρώτη θέση!!!

Οι φάσεις του αγώνα
Στο 20΄ ο Καλαιτζίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έγραψε το 0-1.
Στο 42΄ πλασέ του Χαρέμι, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 43΄ο Γιαριτζίδης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 44΄ ο Γ.Παρασκευάς με πλασέ ισοφαρίζει σε 1-1.
Στο 65΄ ο Γ.Παρασκευάς με πλασέ έκανε το 2-1.
Στο 80΄ ο Ρουμελιώτης με πλασέ γράφει το 3-1.
Στο 85΄ο Γ.Παρασκευάς με κεφαλιά κάνει 4-1.
Στο 88΄ ο Γ.Παρασκευάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε διαμορφώνει το τελικό 5-1.
Διαιτητές: Παπαϊωάννου (Παναγιώτου – Λουκίδης)

Φωτολίβος: Δικταπανίδης Αν, Χατζημπουργάνης, Χατζησαββίδης (25 Σαββίδης), Χριστοφορίδης, Δικταπανίδης Θ, Γιαριτζίδης, Παρασκευάς Χ, Παρασκευάς Γ, Σαμαράς (80΄Γεωργιάδης), Ντρούγκας, Χαρέμι (46΄Ρουμελιώτης)

Μαυρόβατος: Βεζακιάδης, Μαυρίδης (57΄Δούσκος), Θεοδωρίδης, Αμανατίδης Ε, Παντελίδης, Αμανατίδης Σ, Καλαιτζίδης Α, Αμανατίδης Ι, Σαρηπαυλίδης (67΄Νικολαίδης Χ), Μετσικίδης, Συμεωνίδης (46΄Καλαιτζίδης Μ)

Περιθώρι –
Δοξάτο: 2-0

Νικητής στο ντέρμπι απέναντι στο Δοξάτο ήταν ο Ατρόμητος. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δυο γκολ, είχαν σωρεία ευκαιριών όπως μας είπαν, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έπαιξαν καλά στο συγκεκριμένο αγώνα και έχασαν δίκαια.

Οι φάσεις του αγώνα
Στο 1΄ ο Πιστικός με σουτ μέσα από την περιοχή σούταρε αλλά έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
Στο 5΄ο Υψηλός πλάσαρε από κοντά άουτ.
Στο 15΄ τετ-α-τετ του Παναηλίδη έσωσε ο τερματοφύλακας.
Στο 63΄ο Κουσίδης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Περσιανλή κάνει το 1-0.
Στο 70΄ τετ-α-τετ του Υψηλού που σούταρε αλλά έσωσε ο τερματοφύλακας.
Στο 90+4 ο Πολυμέροβ με πλασέ σε τετ-α-τετ διαμορφώνει το τελικό 2-0.
Διαιτητές: Κύζας (Βάντσης – Καρβούνης)

Περιθώρι: Σιδηρόπουλος, Ιωαννίδης, Κεσίδης (85΄Μαρκόβ), Κατσακίδης, Κουσίδης, Αλ.Δεληκωστίδης, Περσιανλής, Μελισσίδης, Παναηλίδης (65΄Δερμετζής), Υψηλός (80΄Πολυμέροβ), Πιστικός

Δοξάτο: Βεζυρτζόγλου, Τουρφαντίδης (52΄Βασιλακάκης), Παντζαρίδης, Μόσχος, Ντίνας, Τουλούπης (56΄Χατζηνικολαίδης), Ζάχαρης, Σιαματάς, Θεοφανίδης, Ιωαννίδης (62΄Αποστολίδης), Σερέτης

Μοναστηράκι –
Καλαμπάκι: 0-2

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε το Καλαμπάκι μέσα στο Μοναστηράκι. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν εξαιρετικοί με τον Κονδυλίδη να σημειώνει και τα δυο τέρματα και πήραν ένα τρίποντο που λίγοι πίστευαν. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι υπέστησαν ήττα-σοκ.

Οι φάσεις του αγώνα
Στο 25΄ σουτ του Κέρα η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 35΄ μετά από σέντρα
του Α.Θ.Λουκά, κεφαλιά του Κιάκου, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 65΄ ο Κλόκερι τροφοδότησε τον Τσεκούρα που έδωσε στον Κονδυλίδη που με αριστερό συρτό σουτ κάνοντας το 0-1.
Στο 71΄ ο Ζωγραφίδης έκανε κάθετη μπαλιά στον Κονδυλίδη που βγήκε μόνος του, απέφυγε το Μητρούση και ψηλοκρεμαστό αριστερό σουτ έγραψε το 0-2.
Διαιτητές: Κοτσάνης (Παρασκεούδης Ν – Κελίδης)

Μοναστηράκι: Μητρούσης, Φυσεκίδης, Α.Θ.Λουκάς, Σαμολαδάς, Πρ.Χιντζίδης (75΄Ιωαννίδης), Γκαιτατζής, Α.Ν.Λουκάς, Κιάκος, Καζεπίδης, Κέρας (60΄Δ.Λουκάς), Μπεζυργιάννης

Καλαμπάκι: Σαραλιώτης, Κατσαβουνίδης, Ράντος, Γρηγοριάδης, Κλόκερι, Μιχαηλίδης, Γκαρλιαρίδης (70΄Παπαδόπουλος), Μπαντής, Τσεκούρας, Κονδυλίδης, Μποζίνης.

Πετρούσα –
Πανδραμαϊκός: 2-1

Σημαντική νίκη απέναντι σε έναν ιστορικό αντίπαλο πέτυχε η Πετρούσα που όμως δε τη χάρηκαν οι γηπεδούχοι. Αιτία ήταν οι τραυματισμοί των Μαδεμλή μέσα στην εβδομάδα, αλλά κυρίως αυτή του Μ.Κωνσταντινίδη που υπέστη σοβαρό τραυματισμό όπως μας ανέφερε και ο προπονητής της Δόξας Γιώργος Λάλας.

Εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και στους δυο ποδοσφαιριστές της Πετρούσας.

Οι φάσεις του αγώνα

Στο 4΄ο Μ.Κωνσταντινίδης με κοντινό πλασέ κάνει το 1-0.
Στο 10΄ο Ράπτης έφυγε από τα πλάγια αλλά δεν έβγαλε σωστή σέντρα.
Στο 15΄ ο Παπαδόπουλος πάσαρε στον Κύρτση που σούταρε αδύναμα.
Στο 20΄ ο Ταξίδης πάσαρε στο Σαββίδη που δε βρήκε από κοντά τη μπάλα.
Στο 50΄ο Μοσχίδης με ισοφαρίζει σε 1-1.
Στο 75΄ο Γεωργιάδης πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και πλάσαρε από πάνω του στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Πανδραμαικού και γράφοντας το τελικό 2-1.

Διαιτητές: Ζουρνατζής (Μαμσάκος – Πουλικίδης)

Πετρούσα: Βέργος, Κότιος Γ, Ξενίδης, Ράπτης, Κότιος Δ, Παπαθεοδώρου, Κύρτσης, Παπαδόπουλος, Σαββίδης (75΄Μπάτσιος), Τσάντας (60΄Γεωργιάδης), Κωνσταντινίδης (10΄λ.τ. Ταξίδης)

Πανδραμαικός: Κούζμιτσουκ, Κελεσίδης (46΄Κωταίδης), Μπερνεάνου, Μητρούσης, Καλαιτζίδης, Παπαντωνίου, Ιωαννίδης, Γρηγοριάδης, Μαριάδης (35΄Σαινίδης), Λιβαρτζηνός, Μοσχίδης (70΄Λυμπερίδης)

Καλλίφυτος –
Νευροκόπι: 1-3

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κρίτογλου (σκόραρε μια φορά και είχε και ένα δοκάρι ο Ακρίτας ξόρκισε την κατάρα του γκολ, σημειώνοντας δυο. Έτσι, κατέκτησε μια σπουδαία νίκη, μέσα σε μια δύσκολη έδρα.

Οι φάσεις του αγώνα

Στο 15΄ σουτ του Κρίτογλου, η μπάλα στο δοκάρι.
Στο 34΄ σουτ του Κρίτογλου η μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Οικονομίδης μες σουτ κάνει το 0-1.
Στο 49΄ο Κρίτογλου με σουτ γράφει το 0-2.
Στο 53΄ ο Κελεσίδης με σουτ μειώνει σε 1-2.
Στο 58΄ ο Παπάζης με σουτ κάνει το 1-3.

Διαιτητές: Θεοφανίδης (Σπύρογλου – Βαρλάμης)

Καλλίφυτος: Ιακωβίδης, Νεοφυτίδης, Χατζησωτηριάδης, Ιωαννίδης (60΄Τουργαίδης), Αυγητίδης, Τοπαλίδης, Καραγιαννίδης (25΄λ.τ. Μύγας), Ουζούνης, Βαφάκης, Ισαακίδης (46΄Κελεσίδης), Αμπεσλίδης

Νευροκόπι: Λαζαρίδης, Κατιρτσίδης, Χατζηγεωργιάδης, Κρίτογλου (68΄Πατουλίδης), Οικονομίδης, Μουσμουλίδης, Χριστιανίδης, Νικολαΐδης (81΄Κράστεβ), Παπάζης (86΄Αγάποβ), Κεσσόπουλος, Αστερίου

Πλατανιά –
Άγιος Αθανάσιος: 0-3 (α.α.)
Με έγγραφο που απέστειλε η Πλατανιά, γνωστοποίησε πως δε θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα του Αγίου Αθανασίου, παίρνει το ματς στα “χαρτιά” με σκορ 3-0, ενώ κάθε σύλλογος που θα έχει στο πρόγραμμα να αγωνιστεί με την Πλατανιά, θα κατακτά ξεκούραστα τους τρείς βαθμούς.

ΠΗΓΗ: http://www.hxo.gr/news/index.html

Βαθμολογία

1 Φίλιπποι Δοξάτου 242 Ατρόμητος Περιθωρίου 24

3 Αρης Φωτολίβους 24

4 ΑΟ Πανδραμαϊκός 21

5 Δόξα Πετρούσας 21

6 Κεραυνος Μοναστηρακίου 18

7 Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου 18

8 Μέγας Αλ. Αγ. Αθανασίου 15

9 ΑΕ Καλαμπακίου 13

10 Εθν. Αστήρ Καλλιφύτου 11

11 Ηρακλής Μαυροβάτου 8

12 Αρης Πλατανιάς 0






2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

den peirazei dikailogimeni itta logo tis xalias emfanisis mas....meta to goal emeis fonazame pio polu astamatita os to telos....sto leoforeio mpikame prin tous paiktes k otan anebikan fonazame ruthmikata ta onomata tous kai fonazame sinthimata...etsi prepei....

Ανώνυμος είπε...

ola egeinan opos akrivos ta anaferate kaka ta psemata mpala den epaikse h omada mas alla emeis den stamatisame na fwnazoume kai otan fagame to prwto goal fwnazame akoma perisotero alla to teliko apotelesma einai dikaio pera gia pera...twra oso anafora tous mages pappoudes tou perithoriou pou nomizan oti ekanan kati petontas se emas alla kai stous podosfaristes mas krotides geliounte afantasta den fovomaste kanenan kai apo thn stigmh pou den eipame thn paramikri vrisia legontas mono sinthimata gia thn omada mas den eixan kanena dikaioma na to kanoun idiaitera vlepontas oti eixame kai koritsia alla kai mikra paidia mazi mas tha prepei aytoi oi kyrioi an mporeis na tous xaraxtiriseis etsi tha prepei na ntreponte!!!emeis apo thn plevra mas exoume na poume pws mpala einai kai girizei kai to kako einai oti tha ksanarthoun se emas mesa gia ta play off tha perasoun toso kala oso perasame kai emeis mesa se aytous kapoia pragmata oso kai na thes den mporeis kai den prepei na ta ksexaseis!!!kai kati telefteo thn deftera anoigei o syndesmos mas opoios endiaferete kserei pou mporei na mas vrei kai na mas pei gia na ginei melos tis oikogeneias tou doxatou kai twn blue devils!!!s.f doxatou blue devils gate-1-