.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-0




LIVE!!! ΔΟΞΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-0
Κυριακή, 20 Νοέμβριος 2011 13:11

Γρανιτένια άμυνα!!!

Χωρίς να ικανοποιήσει αλλά και χωρίς να προσφέρει θέαμα, η Δόξα μπήκε στο πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα τελειώνοντας την αναμέτρηση της πρεμιέρας κόντρα στον Πανιώνιο με κέρδος τον βαθμό της ισοπαλίας .



Το τελικό 0-0 είναι ένα ουσιαστικά δίκαιο αποτέλεσμα αφού όλα και στην πραγματικότητα κυμάνθηκαν γύρω από το μηδέν με πρώτο και καλύτερο το θέαμα.

Πέρα από το θετικό αποτέλεσμα που μπορεί να λογίζεται η ισοπαλία –αφού δεν είναι ήττα- οι 3000 περίπου φίλαθλοι της Δόξας, σίγουρα δεν έχουν και πολλά άλλα στοιχεία να κρατήσουν από το παιχνίδι αυτό. Φυσικά το να μπαίνεις σε ένα τόσο δύσκολο Γολγοθά και σε ένα παιχνίδι πρεμιέρας όπου οι εκπλήξεις .. «σκάνε» για πλάκα, ο βαθμός της ισοπαλίας είναι πάντα ευπρόσδεκτος.

Απέναντι ένας Πανιώνιος, πραγματική σκιά. Τα προβλήματα που μαστίζουν τον τελευταίο καιρό την ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν κάτι παραπάνω από ορατά. Πέρα από τους παίκτες που δεν ήταν στην διάθεση του Λεμονή, οι υπόλοιποι κρατηθήκανε πάνω στα όρια της μετριότητας. Ένας Πανιώνιος που ναι μεν ήταν αρκετά ανώτερος σε επίπεδο εμπειρίας, ωστόσο θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει το πρώτο σκαλί για την συγκομιδή ενός ωραιότατου …τρίποντου, εάν η τύχη είχε περισσότερη διάθεση για χαμόγελα προς την Δόξα. Και αναφερόμαστε στην φάση του Βέρτζου και στο σουτ του Σοϊλέδη.

Τρίγωνο-κυματοθραύστης

Από την σημερινή Δόξα αυτό που πραγματικά εντυπωσίασε, ήταν η τριπλέτα των Βέρτζου-Μπριλάκη-Τριποτσέρη. Από την ώρα που το παιχνίδι του Πανιωνίου περιορίστηκε κατά κύριο λόγο στον άξονα, αυτοί οι τρεις ήταν ο κυματοθραύστης της Δόξας. Ότι δεν καθάριζε ο Τριποτσέρης μπροστά, το σβήνανε οι άλλοι δύο και το αντίστροφο. Η Δόξα δεν πιέστηκε μέσα στην περιοχή της και οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων περιορίζονταν στα μακρινά σουτ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το αμυντικό δίδυμο με τις προωθήσεις του πρόσφερε και στο επιθετικό κομμάτι.

Κάτι αντίστοιχο βέβαια έγινε και από την άλλη πλευρά. Αλλά εκεί την πίεση στην άμυνα του Πανιώνιου την είχαν επωμισθεί παίκτες σαν τον Βάντρσον και τον Ψυχογιό που ναι μεν προσπαθούσαν φιλότιμα να δημιουργήσουν κάτι, όμως βρίσκανε …τοίχο πάνω στους αμυντικούς της αθηναϊκής ομάδας που ήταν σχεδόν ένα κεφάλι ψηλότεροι. Κορμιά με σωματότυπο σουπερ λίγκα, από τα οποία η Δόξα δυστυχώς …στερείται.

Πάντως αν κάτι μπορούν να το καυχηθούν οι «μαυραετοί» είναι ότι έπαιξαν έχοντας «άγνοια κινδύνου». Το παιχνίδι των νεαρών παικτών της Δόξας είχε σαν βασικό χαρακτηριστικό τον ενθουσιασμό. Όπως πολύ χαρακτηριστικά το ανέφερε και στις δηλώσεις του ο Λεμονής «οι νεαροί παίκτες της Δόξας έπαιζαν με ενθουσιασμό για να αποδείξουν την αξία τους και να χτίσουν την καριέρα τους».

Ωστόσο από τη σημερινή αναμέτρηση φάνηκε και πάλι ότι η ομάδα στερείται της παρουσίας ενός σεντερ φορ περιοχής, που θα είναι η απειλή και ο δημιουργός του εύκολου γκολ. Η πειραματική λύση του Βαντρσον δεν μπορεί να αποδίδει συνέχεια. Το να περιμένουμε την χρησιμοποίηση του Κάπελ σαν μια ελπίδα για αλλαγή της εικόνας, είναι ένα γεγονός που η περίπτωση του και μόνο, πρέπει να προβληματίζει. Όπως επίσης φάνηκε ότι λείπει και ο ηγέτης, αυτός που παίρνει την ομάδα πάνω του όταν αυτή κολλάει. Ένας ρόλος που πέρσι βλέπαμε τον Γελαδάρη να τον παίζει με εξαιρετική επιτυχία.

Το σχέδιο «ταμπούρι» και οι αντεπιθέσεις

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Δόξα πέτυχε τους στόχους τακτικής που είχε βάλει ο Χαραλαμπίδης. Ο τεχνικός της Δόξας με όσα είχε στα χέρια του έκανε μια πολύ έξυπνη διαχείριση. Το σχέδιο «ταμπούρι» δούλεψε εξαιρετικά, αλλά και η αντεπίθεση ήταν το αντίδοτο στις ορέξεις των γηπεδούχων για πίεση. Η συμπαγής άμυνα είχε εξαιρετική επιτυχία. Πρώτος στόχος ήταν να περάσει το εικοσάλεπτο χωρίς απώλειες. Αφού αυτό πραγματοποιήθηκε, ήρθε η συνέχεια όπου η ομάδα άρχισε να παίρνει πίσω τους χώρους που άφησε στον αντίπαλο. Βέβαια οι μεγάλες ευκαιρίες για γκολ δεν έγιναν. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο επιχειρήθηκαν μόνο μακρινά σουτ. Η ευκαιρία του Βέρτζου στο 29’ ήταν ότι καλύτερο είδαν οι φίλαθλοι. Φυσικά για την περίπτωση του σωστά ακυρωθέντος τέρματος ούτε λόγος…

Στο δεύτερο ημίχρονο οι διάδρομοι της Δόξας παραμένουν κλειστοί. Το θέαμα είναι απόλυτα μέτριο καθώς οι δύο αντίπαλοι απλά …φλυαρούν. Μέχρι το 75’ η εικόνα του παιχνιδιού είναι αποκαρδιωτική. Στο τελευταίο τέταρτο οι δύο προπονητές αποφάσισαν ότι είχε έρθει η ώρα να κλέψουν την νίκη. Η ταυτόχρονη είσοδος των Πιτσόκου και Μιλοβάνοβιτς έκανε τους δύο μονομάχους πιο επιθετικούς. Ο Χαραλαμπίδης έκανε ακόμη και μια συμπληρωματική κίνηση με την είσοδο του Τοπούζη ώστε να κάνει την Δόξα ακόμη πιο επιθετική. Έτσι οι φίλαθλοι είδαν πιο γρήγορες εναλλαγές της κατοχής και πιο πολλές φάσεις. Μάλιστα στις περιπτώσεις των Κούτσι (77’) και Σοϊλέδη (84’) θα μπορούσαν να δούνε και γκολ, αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβει!

Φάσεις…

Στο 7' Σέντρα γέμισμα από αριστερά του Σοϊλέδη βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Λίμα που με κεφαλιά κάνει την πρώτη αλλά χωρίς επιτυχία ευκαιρία του παιχνιδιού. Στο 15' πρώτη καλή ευκαιρία για τον Πανιώνιο όταν από το ύψος της περιοχής ο Κούτσι αμαρκάριστος έπιασε καλό φαλτσαριστό σουτ που έφυγε λίγο έξω από το δοκάρι του Σέρεμετ.

Στο 26' ο Λίμα έφτασε πολύ κοντά στην επιτυχία ενός γκολ όταν τουλάχιστον δεκαπέντε μέτρα έξω από την περιοχή του Ελευθερόπουλου δοκίμασε με πολύ ...θράσος ένα σουτ που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Όμως στο 29' η ευκαιρία για γκολ ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κανακούδη η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου όπου εκεί ο προωθημένος Βέρτζος δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα μέσα στην εστία του Ελευθερόπουλου.

Στο 44' ο Πανιώνιος λίγο έλλειψε να κάνει το γκολ όταν ο Αναστασόπουλος σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα άλλαξε πορεία καθώς χτύπησε πάνω στο Κουμουρτζί και κατέληξε στα δίχτυα της Δόξας αλλά ακυρώθηκε σωστά από τον επόπτη Τσολάκη που καταλόγισε τον Γκανέζο ποδοσφαιριστή σε θέση οφσάιντ.

Στο 54' ο διαιτητής Σέλιμος έκλεισε τα μάτια και δεν καταλόγισε πέναλτι το σταμάτημα με το σώμα του Τσότσαλιτς πάνω στον Βάντρσον που μπήκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Ψυχογιού. Αντί αυτού ο Βραζιλιάνος είδε την κίτρινη κάρτα...

Στο 63' ο Αναστασόπουλος καθώς η ομάδα δεν μπορεί να μπει στην περιοχή του Σέρεμετ, πάει στην επιλογή των μακρινών σουτ και αυτό που δοκίμασε έφυγε άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον τερματοφύλακα της Δόξας.

Στο 77' ευτυχώς η τύχη χαμογέλασε στην Δόξα όταν μετά από γέμισμα από αριστερά του Μιλοβάνοβιτς η μπάλα έφτασε στο κέντρο της περιοχής των «μαυραετών» όπου ευτυχώς ο Κούτσι δεν είχε καλή θέση και η κεφαλιά του έφυγε άουτ.

Στο 79' σουτ από πολύ μακριά του Αναστασόπουλου έφυγε άουτ

Στο 84' νέα ευκαιρία με πολύ καλό μακρινό σουτ του Σοϊλέδη χωρίς πίεση φεύγει τελικά άουτ.

Στο 87' ο Κούτσι χάνει πολύ καλή ευκαιρία για γκολ για τον Πανιώνιο

Διαιτητής: Σελίμος (Σαραϊδάρης-Τσολάκης). Κίτρινες είδαν οι Βάντερσον (55’), Λεάντρο (85’) /Κουμορτζί (27’), Αναστασόπουλος (35’), και Τσότσαλιτς (90’).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Κανακούδης, Λίμα (78' Τοπούζης), Μπριλάκης, Ψυχογιός, Σοϊλέδης (90' Κατσικογιάννης), Στεργιανός (71' Πιτσόκος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ(Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Γιόνσον, Όμο (7' Αναστασόπουλος), Κούτσι, Κουμουρτζί, Γουνδουλάκης (87' Κολοβός) Σάμαρης (71' Μιλοβάνοβιτς), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Σκέμπρι.




Ικανοποιημένος ο Χαραλαμπίδης

Μεγάλη στιγμή χαρακτήρισε την πρεμιέρα της Δόξας Δράμας στην Super League ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Ο προπονητής των «μαυραετών» στάθηκε στις απουσίες των Αραβίδη και Κάπελ, ενώ ανέφερε πως πλέον οι Δραμινοί έχουν μπροστά τους έναν «Γολγοθά». «Πιστεύω ότι ήταν μεγάλη στιγμή για την ομάδα, που μετά από 17 χρόνια παίζει στην Super League. Σήμερα μας έλειπαν κάποιοι παίκτες, όπως ο Αραβίδης και ο Κάπελ, που θεωρώ με αυτούς η ομάδα θα ήταν διαφορετική. Συνεχίζουμε, γιατί μας περιμένει ένας… Γολγοθάς», ήταν τα πρώτα του λόγια. Όσον αφορά στο βαρύ πρόγραμμα που έχει η Δόξα στη συνέχεια, τόνισε: «Πρέπει να βρούμε ρυθμό. Έχουμε να παίξουμε τρεις μήνες, τη στιγμή που ο Πανιώνιος έχει παίξει εννέα αγωνιστικές. Πιστεύω πως στη συνέχεια θα πάμε καλύτερα».

Βέρτζος: «Μας δίνει ψυχολογία»

Την άποψή του πως ο βαθμός της ισοπαλίας θα παίξει σημαντικό ρόλο στον ψυχολογικό τομέα για τη Δόξα, εξέφρασε ο Άγγελος Βέρτζος. «Θα το έλεγα θετικό. Η έλλειψη επίσημων παιχνιδιών φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Δείξαμε πάθος, παίξαμε με τη ψυχή μας. Εμείς θα προσπαθούμε σε κάθε ματς για το καλύτερο και σήμερα τα καταφέραμε. Μας δίνει ψυχολογία και σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για να αναπληρώσουμε το έδαφος».

Για το αν η ισοπαλία μπορεί να θεωρηθεί καλό αποτέλεσμα για τη ψυχολογία της ομάδας, ανέφερε: «Η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη. Το ξέρουμε όλοι μας. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για τις δυνατότητες της Δόξας, απάντησε: «Στόχος μας είναι να παίζουμε και να τα δίνουμε όλα. Θέλουμε να παραμείνουμε στην Super League και για αυτό θα παλέψουμε».

Τέλος, ο Άγγελος Βέρτζος μίλησε για το βαρύ πρόγραμμα της ομάδας του: «Είναι δύσκολη η κατάσταση. Αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε, γιατί είμαστε επαγγελματίες και αυτό πρέπει να κάνουμε».

Κατσικογιάννης: «Είμαστε ικανοποιημένοι»

Θετικό χαρακτήρισε το βαθμό της ισοπαλίας που πήρε η Δόξα κόντρα στον Πανιώνιο, ο Γιώργος Κατσικογιάννης, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τους «μαυραετούς:«Πιστεύω ότι έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, ένα «κλειστό» παιχνίδι. Εμείς παρουσιαστήκαμε πάρα πολύ καλά τακτικά. Ήταν ένα μέτρο παιχνίδι με λίγες φάσεις. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε αυτό το βαθμό και ξεκινήσαμε θετικά το πρωτάθλημα. Είναι πολύ θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα, μια νέα ομάδα με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Παίζουμε σε ένα γήπεδο που δεν είναι η φυσική μας έδρα και ο βαθμός της ισοπαλίας μας αφήνει πολύ ικανοποιημένους. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να πάμε καλύτερα στη Super League. Βασικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα στη Super League και εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα και ελπίζω το μέλλον να είναι καλύτερο»

Λεμονής: «Δεν καταφέραμε να τους… διασπάσουμε»

Δυσαρεστημένος από την ισοπαλία της ομάδας του εμφανίστηκε ο Τάκης Λεμονής.«Είχαμε προβληματική παρουσία στην περιοχή της αντίπαλης ομάδας. Εκτός από τρεις με τέσσερις φορές που φτάσαμε κοντά στο γκολ, δεν καταφέραμε να διασπάσουμε την πολυπρόσωπη άμυνα της Δόξας», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, στη συνέχεια, ο Έλληνας προπονητής δεν θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Νέας Σμύρνης.



Αναστασόπουλος: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι»

Ο Πανιώνιος θα πρέπει να γίνει πιο επικίνδυνος στο παιχνίδι του, σύμφωνα με τον Δημήτρη Αναστασόπουλο. «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το βαθμό. Ήρθαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Είχαμε και ένα μειονέκτημα, καθώς δεν ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να βγούμε μπροστά, να παίξουμε πιο συγκεντρωμένα και να δημιουργήσουμε κινδύνους στον αντίπαλο». Όσο για το γεγονός πως ο Πανιώνιος είναι ακίνδυνος επιθετικά, τόνισε: «Για να πάρουμε βαθμούς πρέπει να βγούμε μπροστά. Να δημιουργήσουμε περισσότερους κινδύνους. Δεν δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Είμαι ακίνδυνοι». Αναφορικά με τη συνέχεια, υποστήριξε: «Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Άρη και πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς. Πρέπει να βρούμε άμεσα πόντους».

Κολοβός: «Δίκαιο αποτέλεσμα»

Ο Πανιώνιος μπορεί να είχε την κατοχή, αλλά δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί και να απειλήσει τη Δόξα Δράμας, σύμφωνα με τον Δημήτρη Κολοβό. «Πιστεύω ότι δεν παίξαμε πολύ καλά. Είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Είχαμε την κατοχή, αλλά δεν καταφέραμε να το αξιοποιήσουμε και το 0-0 είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι δεν είχαμε την σωστή τελική πάσα και δεν μπορέσαμε να κάνουμε σωστή ευκαιρία για να σκοράρουμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Ότι ξέρετε εσείς, ξέρω κι εγώ. Αυτή την εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν όλα».

Μικρά...

1384 εισιτήρια

Τελικά έπεσαν έξω στις προσδοκίες τους όσοι περίμεναν 4.000 με 5.000 κόσμο στην πρεμιέρα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων του σταδίου ο αριθμός δεν ξεπερνούσε τις 3.000. Όχι φυσικά ότι είναι λίγο πράγμα να κουβαλάς κάτω από τις σημερινές συνθήκες τόσο κόσμο. Τα εισιτήρια που κόπηκαν ήταν 1.384 και οι εισπράξεις 18.710. Αν μετά τα επόμενα δύο παιχνίδια τα αποτελέσματα παραμείνουν θετικά ο αριθμός αυτός επιβάλλεται να μεγαλώσει.

*Το πέταλο όπου μέχρι τώρα επί χρήσης του σταδίου από τον Ηρακλή είχαν οι φιλοξενούμενοι, επέλεξαν οι οργανωμένοι της Δόξας. Αρκετά μακρύτερα από τον αγωνιστικό χώρο απ’ ότι θα ήταν αν είχαν κάποια από τις θύρες απέναντι από τα επίσημα. Και να μην ξεχνάμε ότι το μισό στάδιο ήταν κλειστό.

*Βέβαια τα πανό που ανέβασαν οι οπαδοί της Δόξας ήταν χαρακτηριστικά και έδιναν την πραγματικότητα. «94 χρόνια ιστορία, πρώτη φορά πρόσφυγες» και «Πότε θα πάμε σπίτι;Θ4»

*Στρίβοντας δίπλα το κεφάλι του ο Απόστολος Χαραλαμπίδης έβλεπε συμβούλους και πτυχία. Νέα πρόσωπα στον πάγκο ο Χριστόφορος Κόλα σαν βοηθός σε επίσημα καθήκοντα να κρατά στατιστικά και ο Στέλιος Πούλος δίπλα, σε ένα μάλλον πολλαπλό ρόλο (από σύμβουλο μέχρι εργοφυσιολογο). Όπως μάθαμε θα βρίσκεται σε σταθερή βάση στον πάγκο της Δόξας. Για κανένα παίκτη παραπάνω τι λέμε;;;

* Και μια και μιλάμε για παίκτες, κάτι σε …κατάρα πρέπει να παίζει με την επιθετική γραμμή. Ο Νίκος Ψυχογιός επιστρατεύτηκε σε ρόλο επιθετικού για να καλύψει τα κενά. Τελικά …κατέληξε με το ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο για να του γίνει ανάταξη στην βγαλμένη ωμοπλάτη. Για περίπου έξι εβδομάδες ο Χαραλαμπίδης δεν θα τον υπολογίζει στα πλάνα του. Και είμαστε μόλις στην πρεμιέρα με οκτώ παιχνίδια μέχρι την νέα μεταγραφική περίοδο…

*Στην πρώτη σειρά των καθισμάτων μια μεγάλη μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και δάσκαλος στο χώρο των τερματοφυλάκων, ο Νίκος Σαργκάνης, που παρακολούθησε την αναμέτρηση έχοντας δίπλα του τον Νίκο Ιωσηφίδη με τον οποίο στην συνέχεια ανέβηκαν στην Δράμα. Ο λόγος της παρουσίας του «Φάντομ» ήταν ο πολύ αγαπητός του φίλος Θοδωρής Κάντας για τον οποίο ήρθε να δει την δουλειά του. Μάλιστα αναμένεται να υπάρχει και συνεργασία στο πολύ κοντινό μέλλον προς όφελος των εκκολαπτόμενων τερματοφυλάκων του νομού αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

*Άψογη από κάθε άποψη η διοργάνωση του αγώνα από πλευράς λειτουργίας του σταδίου με τις προδιαγραφές που επιβάλλει η συμφωνία της διοργανώτριας αρχής με τον κεντρικό χορηγό, το συνδρομητικό κανάλι. Έμπειρος στο αντικείμενο ο δημοσιογράφος Άγγελος Ιωαννίδης είχε την επιμέλεια για κάθε λεπτομέρεια και όλα κύλησαν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ένας τεράστιος πονοκέφαλος για την ΠΑΕ ξεπεράστηκε απολύτως ανώδυνα.
*Δεν έγινε το παραμικρό με φιλάθλους του Ηρακλή σε κόντρα κάποιων που φοβόντουσαν επεισόδια. Τα μέτρα που πάρθηκαν ήταν απολύτως ικανοποιητικά ώστε να μην γίνει το παραμικρό.

*Από κοντά είχε τον πρώην υφυπουργό Χρήστο Αηδόνη, που παραβρέθηκε μαζί με την σύζυγο του, ο πρόεδρος της δραμινής ΠΑΕ Θανάσης Σάμιος. Το θέμα των έργων στο γήπεδο της Δόξας και η εξασφάλιση των σχετικών κονδυλίων από το ταμείο του ΟΠΑΠ που προσπαθεί να εξασφαλίσει ο δραμινός βουλευτής είναι ο κοινός τόπος των δύο ανδρών.

* Πολλοί πρώην και νυν στο ίδιο χώρο, στα επίσημα του Καυτανζογλείου. Η Μαργαρίτα Σκουλίδου μαζί με τους Ηλία Ηλιάδη και Αχιλλέα Τσακμάκη και κοντά με τον Γιάννη Πιταράκη στην κερκίδα απέναντι από τον Θόδωρο Παπασταφίδα και τους συμβούλους του. Η Δόξα και η σούπερ λίγκα ενώνει! Κάπου εκεί κοντά ένας πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας, ο Νόντας Ελευθεριάδης που αγαπήθηκε για την προσωπικότητα και το έργο του, όσο λίγοι μέσα στην ΠΑΕ Δόξα.

*Αλλά και πολιτικούς πρώην και νυν φιλοξένησε το Καυτανζόγλειο. Η πρώην δήμαρχος Παρανεστίου Αλίκη Σωτηριάδου με τον σύζηγο της και ο νυν Νίκος Καγιάογλου με την σύζηγο του. Στις σουίτες ήταν οι Δαϊλάκης και Ξανθόπουλος.

*Δεν πέρασε απαρατήρητη η παρουσία του πρώην μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Σάκη Ορφανίδη που παρακολούθησε την Δόξα μαζί με τον πρώην πρόεδρο του Γεωργιάδη και τον γιατρό Δάντσερα.

*Από ποδοσφαιρικές φυσιογνωμίες είδαμε τον Μιχαλίτσιο σε ρόλο «κατασκόπου» και τον Δεινόπαπα της Επανομής δίπλα στον Στέλιο Μπέκα. Όμως επειδή η επιστροφή μετά από 16 χρόνια ήθελε και την σημαία από τα παλιά, ήταν εκεί και ο Στράντζαλης. Πιο πάνω ο Λευκόπουλος που ξεκίνησε με -4 στα γκολ παρέα με τον Περσίδη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

ΠΗΓΗ: http://www.sportdrama.gr/index.php/doxa-dramas/9328-live-.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: