.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Δημήτρης Δαλακάκης Δήμαρχος Δοξάτου: «Αποχιονισμός δια επίστρωσης Λάσπης»

Δημήτρης Δαλακάκης Δήμαρχος Δοξάτου: «Αποχιονισμός δια επίστρωσης Λάσπης»

dalakakis dimitrios
Μέλος της Ηνωμένης Αντιπολίτευσης επιχειρεί για πολλοστή φορά να σπιλώσει την τιμή μου και την υπόσταση μου ως Δημάρχου. Δεν είναι ούτε η πρώτη φορά , αλλά ούτε και η τελευταία που μέλος της Ηνωμένης Αντιπολίτευσης (Χατζηλαζάρου Παπάζογλου -Αποστάτες) απευθύνει καταγγελίες εις βάρος μου ενώπιον δικαστικών αρχών. Καλωσορίζουμε την καταγγελία με χαμόγελο, διότι είναι τόσο αδέξια η προσπάθεια λασπολόγησης που μόνο γέλωτα μπορεί να προκαλέσει.



Όσο και να προσπαθεί η Ηνωμένη Αντιπολίτευση να μειώσει το έργο μας και να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μας, αδιάψευστος μάρτυράς μας θα παραμένει η Αλήθεια.
Αγαπητοί Αποστάτες, αν ψάχνετε σκιές, αναζητήστε τις στους όψιμους συνεργάτες σας που παλιά τους κατηγορούσατε ως κλέφτες, αλλά πλέον τους προστατεύετε, αρνούμενοι να αναθέσει ο Δήμος σε δικηγόρους την διερεύνηση των υποθέσεων διαφθοράς που τον έφεραν στο χείλος οικονομικής καταστροφής.
Επειδή, όμως όλα έχουν ένα όριο, θα μηνυθείτε και θα λογοδοτήσετε για την καταγγελία σας. Την επόμενη δε φορά που θα ξαναέρθει παγετός θα σας αναθέσω τον αποχιονισμό δια επίστρωσης λάσπης.
Να θυμάστε τέλος ότι, όποιος μαζεύει τόνους λάσπης για να περιλούσει άλλους, συνήθως πνίγεται ο ίδιος σε αυτήν.
ΠΗΓΗ: https://www.dramini.gr/dimitris-dalakakis-dimarchos-doxatou-apochionismos-dia-epistrosis-laspis/

Δεν υπάρχουν σχόλια: