.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 45

 

ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 45

Γιορτή και Ντροπή!
Θα θέλαμε ειλικρινά να συγχαρούμε την Δημοτική Αρχή μας και τον Δήμαρχο Δοξάτου για την  εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016, προς τιμήν των ευεργετών της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπακίου, Χρήστου και Γαλάτειας Κρικοπούλου, σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Δράμας και τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο Καλαμπακίου. Μετά από 20 χρόνια αποδόθηκαν για πρώτη φορά οι δέουσες τιμές.
Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία.
Εύγε.
Δεν μπορούμε να συγχαρούμε την Δημοτική Αρχή μας και τον Δήμαρχο Δοξάτου για τον εορτασμό της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, την  28η Οκτωβρίου 2016 στο Δοξάτο.
Για πρώτη φορά η επιμνημόσυνη δέηση, άρχισε με 39 λεπτά καθυστέρηση χωρίς την παρουσία φιλαρμονικής. Η φιλαρμονική προσήλθε περίπου στο μέσον της επιμνημόσυνης δέησης με τα μέλη της, κυρίως μαθητές, να εμφανίζονται ασθμαίνοντας (μεταφέρθηκαν άρον-άρον από την Δημοτική Κοινότητα Καλαμπακίου).




Για πρώτη φορά δεν υπήρχε κανένας εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής, στην δοξολογία, στην επιμνημόσυνη δέηση, στο Ηρώο των πεσόντων, στην κατάθεση στεφάνων, στην παρέλαση των μαθητών. Την όλη εκδήλωση τίμησαν (από πλευράς επισήμων), όπως πάντα, τα τέσσερα σχολεία της Δημοτικής κοινότητας Δοξάτου Δημοτικό, Γυμνάσιο, ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., εκπρόσωπος του Α.Τ. Δοξάτου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δοξάτου, ένας Δημοτικός Σύμβουλος και ο Πολιτιστικός Σύλλογος.
Για πρώτη φορά δεν τίμησε την Εθνική επέτειο Δήμαρχος ή Αντιδήμαρχος ή εκπρόσωπος της Δημοτικής μας Αρχής στο Δοξάτο.
Αιδώς.

Άγιος Αθανάσιος, 1-11-2016                                  

                                        Για την
                                           ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ
              
                        
                                                    Μιχάλης Γ. Παπάζογλου



Δεν υπάρχουν σχόλια: