.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ - Κ-19 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 7-3 - ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΚΟΡ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ ΔΟΞΑΤΟΥ !



Ο χθεσινός αγώνας ήταν από αυτούς, τους λίγους συγκριτικά, στους οποίους ο θεατής δυσκολεύεται να καταλάβει αν η διαφορά ποιότητας είναι πολύ μεγάλη μεταξύ των δύο ομάδων ή αν η νικήτρια ομάδα με την εκπληκτική απόδοση που "έπιασε"  έκανε την αντίπαλο της να "δείχνει" περιορισμένων δυνατοτήτων, χωρίς αυτό όμως να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Πιστεύω πως η συμπαθέστατη ομάδα Κ-19 της Δόξας δεν είναι τόσο αδύναμη. Έδειξε αρκετά καλά στοιχεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καλή κυκλοφορία της μπάλας με υπομονή, δημιούργησαν μάλιστα και μερικές ακόμη ευκαιρίες εκτός από τα γκολ, κυρίως στο 1ο ημίχρονο, αλλά οι γηπεδούχοι έδειξαν, με την συνολική εμφάνισή τους, πως θα εξακολουθήσουν να κάνουν αυτό που έκαναν με συνέπεια τα προηγούμενα χρόνια, και μάλιστα πιθανώς παίζοντας ακόμη πιο όμορφο αλλά συνάμα και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο : ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ !





Η χθεσινή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του κ. Τσεβρετζή ενθουσίασε τους φίλους της ομάδας, που ήταν οι περισσότεροι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Δοξάτου σε αυτή τη σειρά των φιλικών αγώνων του Αυγούστου και καταχειροκρότησαν κάθε ποδοσφαιριστή που έβγαινε ως αλλαγή, ενώ ήταν ίσως η πρώτη φορά που αποθεώθηκε ο Γιώργος Πολυχρονίδης όταν έγινε αλλαγή, ο οποίος ανταπέδωσε το χειροκρότημα στους φιλάθλους..

Και μάλιστα, αν ο Θοδωρής Παναγιωτόπουλος, ο τερματοφύλακας των Φιλίππων, δε βρισκόταν σε τόσο άσχημη μέρα (με την ευκαιρία, καλό είναι να προσέχουμε όλοι μας τί λέμε στην κερκίδα, ακουγόμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και είναι πολύ άδικο για τον Θοδωρή να του τα "σέρνουμε" αντί να τον στηρίξουμε στις κακές στιγμές, ξεχνώντας τις πολλές φορές που χάρισε βαθμούς σε δύσκολους αγώνες..) , και από την άλλη, αν οι επιθετικοί των Φιλίππων ήταν πιο συγκεντρωμένοι κυρίως στο 2ο ημίχρονο, το σκορ θα έπαιρνε διαστάσεις τέτοιες που θα θυμόμασταν για πολλά χρόνια αυτή τη μέρα! Όχι φυσικά πως το σκορ δεν είναι έτσι κι αλλιώς εντυπωσιακό!

Σε επόμενη ανάρτηση μπορείτε να δείτε τα 8 από τα 10 γκολ της συνάντησης στα βιντεάκια. Δυστυχώς, και τα δύο που λείπουν (το 1-0 με τον Μπαρμπουτέλη και το 7-3 με τον Ιωαννίδη) ήταν πολύ όμορφα, ειδικά το 1ο τέρμα του Γιάννη Μπαρμπουτέλη είναι από αυτά που βάζουν σοβαρή υποψηφιότητα για το "Γκολ της Χρονιάς". Μπορείτε να δείτε ακόμη και τη φάση του 6ου λεπτού κατά την οποία τραυματίστηκε ο Βράτζας και έγινε αναγκαστική αλλαγή λίγο αργότερα..

Τα γκολ:

4' 1-0 Μπαρμπουτέλης

14' 2-0 Πολυχρονίδης

18' 2-1

28' 3-1 Μπαρμπουτέλης

38' 3-2

44' 4-2 Κων/νίδης

58' 4-3

64' 5-3 Ιωαννίδης

69' 6-3 Μόσχος

76' 7-3 Ιωαννίδης

Για τους Φιλίππους αγωνίστηκαν οι : Παναγιωτόπουλος - δεξί μπακ Παντζαρίδης - σέντερ μπακ Μυστρίδης (46' Μόσχος) - Ζαπουνίδης - αριστερό μπακ Μπαρμπουτέλης (62' Τουλούπης) - "εξάρια" Ζάχαρης (81' Νότας) - Τουρφαντίδης (80' Ψαρράς) - "δεκάρι" Ιωαννίδης (84' Ηλιάδης) - αριστερός μεσοεπιθετικός Κων/νίδης (46' Βασιλακάκης) - δεξιός μεσοεπιθετικός Βράτζας (15' Θεοφανίδης - 62' Αποστολίδης) - "κορυφή" Πολυχρονίδης (80' Ελμπασίδης).




Δεν υπάρχουν σχόλια: