.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΤΗΝ 2η αγ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ ΔΟΞΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ




Ο καιρός ήταν πολύ καλός, καλοκαιρινός, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, και προφανώς αυτό βοήθησε ώστε αρκετός κόσμος να βρεθεί στο γήπεδο της Χωριστής για να παρακολουθήσει τον αγώνα των Φιλίππων με τον Πανδραμαϊκό.





Δεν ήταν όμως πάρα πολύς.. Δεν μπόρεσαν οι φίλαθλοι του Δοξάτου να γεμίσουν ασφυκτικά την μικρή κερκίδα του γηπέδου του Ορφέα Χωριστής. Δεν αναφέρω τους φίλους του Πανδραμαϊκού, αφού είναι γνωστό, πολλά χρόνια τώρα, ότι η δεύτερη τη τάξει σε ιστορία ομάδα του νομού μας, έχει πολύ πιστούς, αλλά και πολύ λίγους, οπαδούς..

Οπότε, οι υπεύθυνοι του συλλόγου του Δοξάτου πρέπει να κινητοποιηθούν άμεσα ώστε να φέρουν στο γήπεδο όλους, κι όταν λέω όλους εννοώ όλους που λέει και η διαφήμιση, τους οπαδούς των Φιλίππων. Όχι τους κατοίκους του χωριού μας. Στους περίπου 300 συγχωριανούς μας αναφέρομαι (εκεί γύρω τους υπολογίζω..) που σε κάποια "γωνιά" του μυαλού τους υπάρχουν οι Φίλιπποι και που με μικρή ( ή, έστω, μεγάλη..) παρακίνηση θα ανεβούν κάποια στιγμή στο γήπεδο.. Για όλους τους υπόλοιπους δεν το συζητάω καθόλου..

 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΟΥ ΜΕΣΙ, ΤΟΥ ΤΣΑΒΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΝΙΕΣΤΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ, ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ.

Σχετικά με τον αγώνα τώρα, θα μείνω μόνο σε ένα σημείο: Στα χαμένα τετ - α -τετ από τους ποδοσφαιριστές των Φιλίππων, με αποτέλεσμα, σε έναν αγώνα απέναντι σε μια καλογυμνασμένη αλλά άπειρη ομάδα, να παρακαλάμε στο τέλος να σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής, ενώ θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει όλα νωρίς..

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και το "Λακωνίζειν Εστί Φιλοσοφείν", αν θέλουμε ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ πρωτάθλημα, στις μεταγραφές του Ιανουαρίου πρέπει να έρθει ένας από τους γνωστούς "λεγεωνάριους" ποδοσφαιριστές του νομού μας, επιθετικός, και "αλήτης" ποδοσφαιρικά, να μην καταλαβαίνει από "έδρες" και "κρισιμότητες" αγώνων, αλλά απλά να κάνει αυτό για το οποίο θα πληρώνεται: ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ !

Φυσικά, ακόμη κι αν δεν ενισχυθεί η ομάδα και παραμείνει ως έχει, πάλι είναι ίσως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και μπορεί το πρόβλημα της επίτευξης των "εύκολων" γκολ να λυθεί με την βοήθεια και των υπόλοιπων και όχι μόνο των επιθετικών. Ήδη ο Ανδρέας Μόσχος έδειξε τον δρόμο νωρίς - νωρίς..

Σχετικά με τις λεπτομέρειες του αγώνα θα βρείτε στοιχεία στο απόσπασμα από τα "Χρονικά", ενώ μπορείτε να δείτε τις καλύτερες φάσεις στο βιντεάκι (από την αθλητική εκπομπή του Σταρ Δράμας).

Μόνο μια παρατήρηση, όχι μόνο δική μου, αλλά σχεδόν όλων των πιστών φίλων των Φιλίππων που βρέθηκαν στο γήπεδο της Χωριστής το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου: Λανθασμένη η επιλογή του κ. Ματρακούκα να αντικαταστήσει τόσο νωρίς τον Ηλία Κωνσταντινίδη. Φυσικά, αυτό μπορούμε να το πούμε εκ του ασφαλούς, αφού τελείωσε ο αγώνας..

Αλλά είναι γνωστό, ότι οι προπονητές κρίνονται ΜΕΤΑ, για αποφάσεις που είναι υποχρεωμένοι να παίρνουν ΠΡΙΝ..






Δεν υπάρχουν σχόλια: