.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ο ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗ ΔΟΞΑ


Οριστικοποιήθηκε η πρόσληψη του αθηναίου τεχνικού στο τιμόνι της Δόξας

PDFΕκτύπωσηE-mail
995AΣούλης Παπαδόπουλος ο …έκτος !!!
 Όπως ήταν αναμενόμενο οριστικοποιήθηκε σήμερα το πρωί η πρόσληψη του Σούλη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία της Δόξας. 



Μετά τις συζητήσεις της Παρασκευής ολοκληρώθηκαν σήμερα οι διαβουλεύσεις των δύο πλευρών με την υπογραφή του συμβολαίου συνεργασίας. Ο αθηναίος τεχνικός (γεννήθηκε στην Νίκαια το 1967) είναι ο έκτος κατά σειρά προπονητής που θα συνεργαστεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Δόξα Θανάση Σάμιο. Μια επιλογή με κριτήρια που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ωστόσο από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή δημιούργησε πολλά ερωτηματικά. Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι από τους προπονητές που γνωρίζουν καλά την δεύτερη κατηγορία. Ωστόσο δεν είναι από αυτούς που κάθονται να … ανεχτούν πολλά και που στην περίπτωση που κάτι δεν του αρέσει αποχωρεί με χαρακτηριστική ευκολία. Και καθώς ο Σάμιος δεν κατατάσσεται στους «εύκολους» συνεργάτες, το δίδυμο προέδρου και προπονητή θα μπορούσε να πάρει αρκετά εκρηκτική μορφή σε μια δεδομένη «δύσκολη» στιγμή.
Πάντως όπως και να είναι τα πράγματα, από σήμερα ο Παπαδόπουλος είναι το αφεντικό στα αποδυτήρια και αναλαμβάνει να τα διαμορφώσει έτσι ώστε να δημιουργηθεί για τρίτη συνεχόμενη φορά μια νέα ομάδα, σχεδόν από το μηδέν, που να παρουσιάζει ένα καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο.
Και το ερωτηματικό που δημιουργείται σαν φυσικό επακόλουθο , έχει να κάνει με το κατά πόσο μπορεί , με τις υπάρχουσες συνθήκες, να πετύχει στο έργο του ο νέος προπονητής των μαυραετών». Φυσικά κάθε φορά που ξεκινάει η δημιουργία μιας νέας ομάδας, το ρίσκο είναι πραγματικά μεγάλο. Και αυτό σίγουρα το γνωρίζει καλύτερα από πολλούς ο Παπαδόπουλος.
Το πιο σημαντικό του πρόβλημα, είναι ότι θα πρέπει να το παλέψει με υλικό που θα αξιολογηθεί και θα συγκεντρωθεί με γνώμονα το χαμηλό κόστος. Εφόσον επιβεβαιωθούν οι προθέσεις του Σάμιου για πολύ χαμηλό οικονομικό άνοιγμα, που όπως όλα δείχνουν αυτό θα είναι το δεδομένο φέτος, τότε η κατάσταση θα είναι εξαιρετικά δύσκολη.
Μπορεί στα πλαίσια της κρίσης να έχουν μειωθεί πάρα πολύ τα δεδομένα των αμοιβών στους ποδοσφαιριστές, ωστόσο οι αξίες παραμένουν αξίες και ζητούν ανταμοιβές που δεν μπορούν να καλυφθούν από τις προτάσεις που ακούγονται πως γίνονται από τον Κασδοβασίλη, ο οποίος κάνει κατ εντολή του Σάμιου τις κρούσεις στα υποψήφια μεταγραφικά αποκτήματα των «μαυραετών».
Εφόσον αληθεύουν οι πληροφορίες που κυκλοφορούν για προτάσεις σε ποδοσφαιριστές της τάξης των δέκα έως δεκαπέντε χιλιάδων και μάλιστα χωρίς να περιλαμβάνεται το ενοίκιο του σπιτιού, τότε είναι λογικό και αναμενόμενο να έρχονται αρνητικές απαντήσεις από παίκτες σαν τον Ανδράλα και τον Ταμπάση. Από τις υπόλοιπες πληροφορίες για ονόματα που «παίζουν», η διαρροή των οποίων χρεώνεται σύμφωνα με τα όσα λέγονται στον Κασδοβασίλη, στον Γουμάγια δεν έχει γίνει προς το παρών κάποια πρόταση, ενώ ο Κουτσοσπύρος ανήκει στα ονόματα που «ακολουθούν» τον Σούλη Παπαδόπουλο στις μετακινήσεις του, έτσι ώστε να ακούγεται φυσιολογικό να μπαίνουν σαν μεταγραφικοί στόχοι.
Σύμφωνα δε με τα όσα λέγονται από τον νέο τεχνικό της Δόξας, στόχος του είναι η Δόξα να ενισχυθεί με τουλάχιστον πέντε- έξι ονόματα, που να δυναμώσουν ουσιαστικά την ομάδα.
e5cb15f3cdd0603ef17f9e72340921a0 L modified«Στόχος η επιστροφή»!!!
 Όμως απόδειξη της …μπερδεμένης κατάστασης που φαίνεται να επικρατεί στο στρατόπεδο των «μαυραετών», είναι η δήλωση που έκανε αργά το απόγευμα ο Θανάσης Σάμιος στον Σάκη Πετρόπουλο και δημοσιεύεται στην dramini, με την οποία μιλάει για … άνοδο!!! Πιο συγκεκριμένα είπε: «Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός η επιστροφή στην σούπερ λίγκα»!!! Μια εντυπωσιακή δήλωση που σε περίπτωση που επαληθευτεί θα διορθώσει το προφίλ του πειραιώτη επιχειρηματία στα μάτια των δραμινών ενώ σε κάθε άλλη θα τον εκθέσει ακόμη περισσότερο.
Μια τέτοια δήλωση σημαίνει ότι επιτέλους ο πειραιώτης επιχειρηματίας έχει αποφασίσει να ξεφύγει από την σκληρά σφιχτή του οικονομική τακτική και να επενδύσει στην δημιουργία ομάδας που θα πρωταγωνιστεί και θα κάνει πρωταθλητισμό. Γιατί σε άλλη περίπτωση θα είναι η τρίτη επανάληψη του ίδιου κακόγουστου σεναρίου που μέχρι σήμερα έχει πληγώσει τον κόσμο της ομάδας και τον έχει «παγώσει» τόσο πολύ για το πρόσωπο του Σάμιου. Φυσικά το γεγονός ότι η ομάδα πλέον θα παίζει στην Δράμα, θα ενεργοποιήσει αντιδράσεις των φιλάθλων που μέχρι τώρα είχαν αποφευχθεί λόγω της απόστασης του Καυτανζογλείου.
Ανεβαίνει Παρασκευή ή Σάββατο
Στο μεταξύ την Παρασκευή ή το αργότερο το Σάββατο θα ανέβει στην Δράμα ο νέος τεχνικός της Δόξας για την πρώτη του γνωριμία με την ομάδα. Ο ίδιος θέλει μέχρι να ανέβει να έχουν εξασφαλιστεί κάποιες πρώτες υπογραφές παικτών. Το πρώτο του ζητούμενο είναι να δει στο Βώλακα τους χώρους όπου θα γίνει η προετοιμασία της ομάδας που θα ξεκινήσει στις 16 του μήνα. Όπως ακούστηκε θα γίνει μέσα στο νομό και ο Νικαιώτης προπονητής θέλει να έχει εικόνα των διαθέσιμων εγκαταστάσεων.
Στο μεταξύ και μέχρι την παρουσίαση του στα δραμινά μέσα ο Σούλης Παπαδόπουλος έκανε την καθιερωμένη πρώτη τυπική δήλωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ και όπου είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια από τις ιστορικότητες ομάδες της Ελλάδας. Βέβαια η θέση του προπονητή της Δόξας συνεπάγεται μεγάλες ευθύνες και προσπάθεια για να επανέλθει η ομάδα στην φυσική της θέση που δεν είναι άλλη από την μεγάλη κατηγορία. Με την βοήθεια όλων μπορεί η Δόξα να πετύχει τους στόχους της, μιας και είναι ένα σωματείο νοικοκυρεμένο, χωρίς χρέη, με σταθερή και σοβαρή διοίκηση».
Λίγο πριν η ΠΑΕ Δόξα ανακοίνωνε την πρόσληψη Παπαδόπουλου με την εξής ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή κυρίου Σούλη Παπαδόπουλου, ο οποίος άμεσα ξεκινάει το σχεδιασμό της ομάδας.Η επίσημη παρουσίαση του θα γίνει στη Δράμα»
DSC 0433Ο Κατσαβάκης στον Άρη
 Αφού ήταν αποστασιοποιημένος από την Δόξα στο διάστημα που κάποιοι μιλούσαν για «αναμονή Κατσαβάκη με τη Δόξα» ο σερραίος τεχνικός που όπως είναι λογικό έψαχνε για το επόμενο βήμα της καριέρας του, μετά από οκτώ χρόνια, θα είναι ξανά από τη νέα αγωνιστική περίοδο προπονητής του Άρη αφού κρίθηκε ως ο καταλληλότερος για τους «κιτρινόμαυρους», στη διάρκεια του ΔΣ της ΠΑΕ αργά το βράδυ της Τρίτης.
Οι δυο πλευρές συνομίλησαν και κατέληξαν σε συμφωνία, αφού χρειάστηκε να βρεθεί η «φόρμουλα» στο οικονομικό. Ο πρώην τεχνικός της Δόξας Δράμας θα βρεθεί την Τετάρτη στα γραφεία του συλλόγου για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους.
Αμέσως μετά τη συμφωνία, οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» επικοινώνησαν με τον Νίκο Κωστένογλου και τον ενημέρωσαν για τις εξελίξεις, ευχαριστώντας τον για τις συνομιλίες.
«ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Π.Α.Π.»
Με αυτόν τον τίτλο οι διοικούντες της ερασιτεχνικής και με καθυστέρηση κάποιων ημερών προχώρησαν σε ενημέρωση του κόσμου του συλλόγου για το θέμα των χρημάτων του ΟΠΑΠ.
Ωστόσο δεν έκαναν το ίδιο με ότι αφορά τα χρήματα που οφείλει η ΠΑΕ για τα οποία συζήτησαν στο χθεσινοβραδυνό τους συμβούλιο.
«Μετά την αυτοψία που διενήργησε την περασμένη Πέμπτη επιτροπή της Διεύθυνσης Μελετών & Διαχείρισης Τεχνικών Έργων της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε., πιστοποιήθηκαν τα εκτελεσθέντα μέχρι στιγμής έργα και δόθηκε το πράσινο φως για αποστολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών, προκειμένου να γίνει η πρώτη εκταμίευση χρημάτων από την επιχορήγηση ύψους €370.000 που ενέκρινε το Δ.Σ. της Εταιρείας. Τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά εστάλησαν και την Τετάρτη αναμένεται το Τμήμα Χορηγιών της Εταιρείας να παραλάβει ταυτόχρονα με αυτά και την σχετική έκθεση της επιτροπής, να γίνει η εξακρίβωση των στοιχείων και να ακολουθήσει η εκταμίευση του αρχικού ποσού (€180000), διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα σε μια βδομάδα».
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ
ΠΗΓΗ: http://www.sportdrama.gr/index.php/doxa-dramas/11355-2012-07-03-20-57-03.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: