.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ ΔΟΞΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

Αύριο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011 οι Φίλιπποι Δοξάτου θα υποδεχθούν στην έδρα τους τον Ακρίτα Κ. Νευροκοπίου με διαιτητή τον κ. Κύζα και βοηθούς του τους κ. κ. Ζουρνατζή και Δάντη.Ο κ. Βασιλειάδης, ο προπονητής των Φιλίππων, έχει γεμάτο το απουσιολόγιό του για το αυριανό παιχνίδι, αφού πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές του που για διάφορους λόγους δεν θα είναι στη διάθεσή του.Πάντως, η παράδοση των τελευταίων ετών είναι εξαιρετικά θετική για τους γηπεδούχους, και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας του Δοξάτου πως αυτή η παράδοση θα συνεχισθεί και αύριο, αφού είναι εγνωσμένη η αξία αυτών που θα κληθούν να αντικαταστήσουν τους απόντες και θα παραμείνουν οι Φίλιπποι στην κορυφή της βαθμολογίας, ίσως και μόνοι τους, εκμεταλλευόμενοι πιθανή απώλεια βαθμών του Μοναστηρακίου που αγωνίζεται μέσα στην Πετρούσα..Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στο πρόσφατο παρελθόν και στους αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων, πάντα στην έδρα των Φιλίππων.Την περίοδο 2007-2008, στην κανονική διάρκεια οι Φίλιπποι είχαν επικρατήσει με 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Ακριτίδης στις καθυστερήσεις του αγώνα, ενώ λίγο πριν ο Κραστάνας του Δοξάτου είχε χάσει πέναλτι! Το πλέον χαρακτηριστικό αυτού του αγώνα ήταν οι 7(!) κόκκινες κάρτες που είχε δείξει ο κ. Κοτσάνης(4 για ποδοσφαιριστές του Κ. Νευροκοπίου και 3 στους γηπεδούχους).
Την ίδια περίοδο και στην Β' φάση(για την εξάδα του υποβιβασμού) το Κ. Νευροκόπι πέρασε νικηφόρα από το Δοξάτο με 0-2.
Την περίοδο 2008-2009 οι Φίλιπποι είχαν πάρει τη νίκη με 4-2. Τα γκολ είχαν σημειώσει τότε οι Κων/δης - Χριστοφυλλάκης(2) - αυτογκόλ αντιπάλου. Για την Β' φάση οι δύο ομάδες δεν συναντήθηκαν αφού το Δοξάτο ήταν στην εξάδα της ανόδου και το Κ. Νευροκόπι σε αυτήν του υποβιβασμού.Την περίοδο 2009-2010 οι Φίλιπποι νίκησαν με 3-1 (δυστυχώς δεν έχω τους σκόρερς αυτού του αγώνα) στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ στην Β' φάση (εξάδα υποβιβασμού) επικράτησαν και πάλι, αυτή τη φορά με 4-1. Από δύο γκολ είχαν βάλει σ' εκείνο το παιχνίδι οι Φλώρος και Μπεζυργιάννης.Τέλος, την περσινή περίοδο (2010-2011) στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 2-0 με γκολ του Ντίνα και του Κων/νίδη. Ακριβώς με το ίδιο σκορ και με τους ίδιους σκόρερς(!), Ντίνα και Κων/νίδη, πήρε τη νίκη το Δοξάτο και στην Β' φάση(εξάδα ανόδου).

Συνοπτικά, τις 4 τελευταίες αγωνιστικές περιόδους, Δοξάτο και Κ. Νευροκόπι συναντήθηκαν στο γήπεδο του Δοξάτου 7 φορές και οι Φίλιπποι έφτασαν στη νίκη στους έξι αγώνες και μόλις σε έναν ηττήθηκαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: