.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η "ΚΟΝΤΡΑ" ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ Δ. ΔΟΞΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΦ "ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΡ." ΜΑΙΟΥ 2004 - ΦΩΤΟ

Στα νεώτερα χρόνια, τουλάχιστον από το 2004 υπάρχει η "κόντρα" του Δήμου Καβάλας με τον Δήμο Δοξάτου σχετικά με το νερό από το οποίο υδροδοτείται ο Δήμος Καβάλας από την εποχή της Επταετίας.

 Όπως διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, στο σχετικό δημοσίευμα της εφ. "Χρονικά της Δράμας" που υπογράφει ο κ. Βαγγέλης Ψωμάς, της 14/5/2004, " ..Η δικαιοσύνη αναγνώρισε το δίκιο του αιτήματος του Δ. Δοξάτου και αποφάσισε η Καβάλα να καταβάλλει όχι μόνο τις οφειλές της, αλλά και τους νόμιμους τόκους τόσων ετών. Το συνολικό ποσό ήταν 266.000 Ευρώ. Από αυτά, με αρκετή δυσκολία καταβλήθηκαν τα 106.000 Ευρώ, που αντιστοιχούν στο ύψος των έργων που έγιναν και τώρα εκκρεμεί το ζήτημα της καταβολής των νόμιμων τόκων."

Στο επόμενο δημοσίευμα που έχουν τα "Δοξατινά Νέα" στη διάθεσή τους, επίσης από τα "Χρονικά της Δράμας", της 27/5/2004, και σε ρεπορτάζ της κ. Έλλης Οικονόμου, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως " .. Προχθές, λοιπόν, ο Δήμος Δοξάτου, πέρασε στην συντηρητική κατάσχεση 5 φορτηγών της ΔΕΥΑΚ και θα συνεχίσει βγάζοντας σε πλειστηριασμό όλα τα περιουσιακά στοιχεία της, έως ότου συγκεντρωθεί το ποσό που της οφείλει. (σ.σ.:  προφανώς πρόκειται περί τυπογραφικού λάθους, λογικά το σωστό είναι "που του οφείλει").



Δεν υπάρχουν σχόλια: