.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

Χωρίς σχόλια, εξάλλου το έχω πει πολλές φορές πως αυτό το ιστολόγιο απευθύνεται σε σκεπτόμενους ανθρώπους που και κρίση και μνήμη έχουν, μεταφέρω εδώ από την ιστοσελίδα http://www.dramina.gr/:



Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Καταστήματος της Τοπικής Κοινότητας Καλλιφύτου, μετά από πρόσκληση του Προέδρου και των μελών της Τοπικής Κοινότητας, η 1η Γενική Συνέλευση των κατοίκων.
Στη Γενική Συνέλευση συμμετείχε μεγάλος αριθμός κατοίκων και ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σταύρος Καρτσόγλου ενημέρωσε τους κατοίκους για την ομόφωνη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου σχετικά με τα προβλήματα του χωριού και τον Προγραμματισμό των Έργων της Τοπικής Κοινότητας.

Ο Δήμαρχος Δράμας αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία που δίνει η νέα Δημοτική Αρχή στην άμεση επικοινωνία με τους δημότες και στις διαδικασίες λαϊκής συμμετοχής στη λήψη των αποφάσεων, η οποία επιβεβαιώθηκε και από την παρουσία τριών Αντιδημάρχων, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και των τριών Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης που κατάγονται από την Καλλίφυτο.

Στη συνέχεια, συνεχάρη το Τοπικό Συμβούλιο για την άμεση και συστηματική δουλειά που ετοίμασε μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δήλωσε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή των κατοίκων και το ενδιαφέρον τους για τα ζητήματα της Τοπικής Κοινότητας και απάντησε σε όλα τα θέματα που τέθηκαν από το Τοπικό Συμβούλιο και τους κατοίκους.

Τέλος, κάλεσε τους κατοίκους να συνεχίσουν να συμμετέχουν και να συμπαρίστανται με το ίδιο ενδιαφέρον στο έργο του Τοπικού Συμβουλίου.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
1η Γενική Συνέλευση Κατοίκων Τοπικής Κοινότητας Καλλιφύτου

Δεν υπάρχουν σχόλια: