.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

52ο ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦ. ΤΟΥ ΠΟΛ. ΣΥΛΛΟΓ. ΔΟΞΑΤΟΥ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ


Συνεχίζοντας σταθερά την πορεία τους στο χρόνο, τα "Νέα του Δοξάτου" εδώ και μερικές μέρες βρίσκονται στα σπίτια των συνδρομητών τους σε όλο τον κόσμο, όπου υπάρχουν Δοξατινοί ή φίλοι του Δοξάτου..

Αφιερωμένο κυρίως στις Δημοτικές Εκλογές του 2010, το 52ο φύλλο περιέχει και άλλα πολλά και με μεγάλο ενδιαφέρον θέματα, όπως για το ημερολόγιο που εξέδωσε ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Δοξάτου(για φέτος υπάρχει αφιέρωμα εξαιρετικό στην Φιλαρμονική του Δοξάτου με πολλές και σπάνιες φωτογραφίες..), για τα Θυρανοίξια του Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνης, δωρεά του Ιατρού Γεώργιου Χατζηβασιλείου, για την συμμετοχή του Πολιτιστικού στις εθνικές επετείους, για τον αγιασμό στα σχολεία αλλά και στα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου..

Θα βρείτε ακόμη την επιστολή της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Δράμας κατά των λιγνιτών, καθώς και αφιέρωμα στον Θάσιο και με μεγάλη προσφορά σε όλη την βόρεια Ελλάδα πολιτικό Αύγουστο Θεολογίτη(το όνομα του οποίου έχει δοθεί σε οδό του Δοξάτου) αλλά και νέα για τους Φιλίππους Δοξάτου..

Δεν υπάρχουν σχόλια: