.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΔΟΞΑΤΟ-ΑΓΙΟΣ 1-0 - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α-1 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ 2010-11


ΛΥΓΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ








Θριάμβευσε με Πετρίδη το Δοξάτο



Οι Φίλιπποι Δοξάτου θριάμβευσαν στο μεγάλο χθεσινό γειτονικό ντέρμπι με τον Άγιο Αθανάσιο, τον οποίο κέρδισαν και υποσκέλισαν στη βαθμολογία.



ΔΟΞΑΤΟ-ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1-0: Μπροστά σε πολλούς φιλάθλους και των δύο ομάδων έγινε το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και πίεσαν, ενώ μετά το 20λεπτο ο Μέγας Αλέξανδρος συνήλθε και απείλησε με τη σειρά του. Στο δεύτερο μέρος επικράτησαν περισσότερο τα νεύρα και η δύναμη, το Δοξάτο πέτυχε το γκολ, ο Άγιος Αθανάσιος προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το τελικό αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται δίκαιο, πάντως οι δύο ομάδες με την απόδοσή τους επιβεβαίωσαν τη φετινή δυναμική τους. Στο 7΄ σέντρα του Θεοφανίδη κι ο Ιωαννίδης από πολύ κοντά βρήκε την μπάλα με το γόνατο και κατέληξε ψηλά άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ζάχαρης έβγαλε σέντρα κι από καλή θέση ο Πετρίδης είχε κεφαλιά άουτ, στο 16΄ ο Ιωαννίδης απέναντι από τον Μητρούση πλάσαρε άουτ. Στο 21΄ ωραίο σουτ του Ζορμπίδη έπεσε και μπλόκαρε ο Βεζυρτζόγλου, στο 32΄ σουτ του Σκάρογλου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 50΄ μετά από σέντρα του Θεοφανίδη, η κεφαλιά του Σιαματά κατέληξε άουτ, τρία λεπτά αργότερα ο Ζορμπίδης τροφοδότησε τον Φιλίππου, που από το ύψος του πέναλτι έπιασε αδύναμο πλασέ στα χέρια του Βεζυρτζόγλου. Δύο λεπτά αργότερα, ο Σίμος Πετρίδης με πολύ ωραίο πλασέ σημείωσε το μοναδικό τέρμα (1-0).

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Από το Δοξάτο του Δημήτρη Βασιλειάδη διακρίθηκαν οι Πετρίδης, Θεοφανίδης, Ιωαννίδης, Χαρετίδης, από τον Άγιο Αθανάσιο του Φώτη Χατζηκυριάκου διακρίθηκαν οι Ζορμπίδης, Ασλαμαζίδης, Καραγιαννίδης. Διαιτητής: Κοτσάνης (Ανδρέογλου, Γρηγοριάδης), στο 80΄ αποβλήθηκε ο Κανελλόπουλος.

ΔΟΞΑΤΟ: Βεζυρτζόγλου, Παντζαρίδης, Μόσχος, Μπαρμπουτέλης (66΄ Κωνσταντινίδης), Ντίνας, Πετρίδης, Σιαματάς, Ζάχαρης, Ιωαννίδης, Θεοφανίδης (66΄ Χαρετίδης), Φλώρος (77΄ Μπαρμπαγιάννης).

ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: Μητρούσης, Τσιλιγκερίδης (28΄ Κανελλόπουλος), Μπερνεάνου, Ασλαμαζίδης, Αποστολίδης, Καραγιαννίδης, Σκάρογλου (75΄ Ξανθόπουλος), Ντανατζίδης, Φιλίππου, Ζορμπίδης, Κονσούλια (85΄ Λεοντιάδης).

ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΜΕΛΙΔΗΣ

ΠΗΓΗ: http://www.dramagoal.gr/news_details.php?id=1911


Αποτελέσματα Α1 ΕΠΣΔ-8η αγωνιστική.
8η Αγωνιστική 30-10-2010 στις 15:00

Ατρόμητος Περιθωρίου Ηρακλής Μυλοποτάμου 5-1

ΠΑΟΠ Ν. Αμισού Εθν. Αστήρ Καλλιφύτου 1-3

ΑΕ Αμπελοκήπων ΑΕ Καλαμπακίου 3-2

ΑΕ Κυργίων Αρης Πλατανιάς 1-4

Αρης Φωτολίβους Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου 0-1

9η Αγωνιστική

Ηρακλής Μυλοποτάμου
Εθν. Αστήρ Καλλιφύτου


Μέγας Αλεξ. Αγ. Αθανασίου
Ατρόμητος Περιθωρίου


ΑΕ Καλαμπακίου
ΠΑΟΠ Ν. Αμισού


Αρης Πλατανιάς
Φίλιπποι Δοξάτου


Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου
ΑΕ Αμπελοκήπων


Αρης Φωτολίβους
ΑΕ Κυργίων


Η βαθμολογία




1 ΑΕ Αμπελοκήπων 24

2 Φίλιπποι Δοξάτου 19

3 Μέγας Αλεξ. Αγ. Αθανασίου 18

4 Ατρόμητος Περιθώριου 16

5 Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου 15

6 Αρης Φωτολίβους 13

7 Αρης Πλατανιάς 11

8 Εθν. Αστήρ Καλλιφύτου 9

9 ΑΕ Καλαμπακίου 5

10 ΑΕ Κυργίων 4

11 Ηρακλής Μυλοποτάμου 2

12 ΠΑΟΠ Ν. Αμισού 1

ΠΗΓΗ: http://www.draminaspor.gr/index_news.php?subaction=sf&id=1288447096&archive=&start_from=&ucat=4&



Δεν υπάρχουν σχόλια: